Jag är helt slut i huvudet efter några dagar borta – men det har varit galet intensiva dagar också. Försöker riva av så mycket som möjligt när jag ändå är borta. Jag har inte hunnit så mycket som att fjärta ens en gång! Jag satt bland annat en hel lång dag på förlaget och spånade kring boken. Det var fantastiskt roligt, bara att vara i den miljön, i anrika gamla Bonnierhuset…det inspirerar mig. Efteråt var det meningen att jag skulle pipa förbi hemma hos Ebba och Marianne för en fika men tiden rann iväg alldeles för fort. Tur att jag kommer söderöver fler gånger.

Jag har funderat så mycket på bloggandet sista tiden och kommit fram till att jag blir lycklig av att blogga! Oavsett vad jag annars gör – tv, radio, skriver böcker, föreläser osv. Så är det bloggandet som är roligast. Att få använda ett så direkt media – med direkt respons. Det är mitt helt egna forum där jag inte har några tråkiga måsten eller jobbiga krav. Jag kan inte föreställa mig hur livet skulle vara utan bloggen. Så oerhört mycket fattigare. Bäst i test helt enkelt. Väldigt mycket tack vare responsen från er som läser. När jag skrev det här inlägget överväldigades jag av alla fina kommentarer som ni tog er tid att plita ner. Jag läste förstås varenda en!