Jag Ă€r helt slut i huvudet efter nĂ„gra dagar borta – men det har varit galet intensiva dagar ocksĂ„. Försöker riva av sĂ„ mycket som möjligt nĂ€r jag Ă€ndĂ„ Ă€r borta. Jag har inte hunnit sĂ„ mycket som att fjĂ€rta ens en gĂ„ng! Jag satt bland annat en hel lĂ„ng dag pĂ„ förlaget och spĂ„nade kring boken. Det var fantastiskt roligt, bara att vara i den miljön, i anrika gamla Bonnierhuset…det inspirerar mig. EfterĂ„t var det meningen att jag skulle pipa förbi hemma hos Ebba och Marianne för en fika men tiden rann ivĂ€g alldeles för fort. Tur att jag kommer söderöver fler gĂ„nger.

Jag har funderat sĂ„ mycket pĂ„ bloggandet sista tiden och kommit fram till att jag blir lycklig av att blogga! Oavsett vad jag annars gör – tv, radio, skriver böcker, förelĂ€ser osv. SĂ„ Ă€r det bloggandet som Ă€r roligast. Att fĂ„ anvĂ€nda ett sĂ„ direkt media – med direkt respons. Det Ă€r mitt helt egna forum dĂ€r jag inte har nĂ„gra trĂ„kiga mĂ„sten eller jobbiga krav. Jag kan inte förestĂ€lla mig hur livet skulle vara utan bloggen. SĂ„ oerhört mycket fattigare. BĂ€st i test helt enkelt. VĂ€ldigt mycket tack vare responsen frĂ„n er som lĂ€ser. NĂ€r jag skrev det hĂ€r inlĂ€gget övervĂ€ldigades jag av alla fina kommentarer som ni tog er tid att plita ner. Jag lĂ€ste förstĂ„s varenda en!