Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

31 kommentarer på “Eld i baken av smoothie med ingefära”

  1. Ahh jag fattar vad du menar på pricken! Så himla segt när man känner sig trött och hängig!
   Ingefära ger fräschör åt det mesta så jag förstår att det smakade friskt och gott!

   Ha en fin dag!

   Mrs G

 1. När jag känner mig krasslig brukar jag skiva lite ingefära och lägga i teet tillsammans med några citronskivor – ett enkelt sätt att ta del av ingefärans goda egenskaper 🙂

 2. Jag håller med den andra Maria, fast jag har en lite annan variant.
  Skiva ingefära och låt den koka i vatten minst några minuter . Häll upp i en kopp och pressa i citron och därefter en stor sked fast honung. Då får man både det bra från ingefäran samt massa c-vitaminer. Plus att honungen underlättar om man har ont i halsen. Det går att spara det som blir kvar och dricka kallt också. Krya på dig!
  Snygg kopp förresten, har likadan här hemma 🙂

 3. Så fort jag känner att jag håller på att bli sjuk gör jag en stor kopp kokande vatten med massa skivad ingefära, minst 2 vitlöksklyftor delade, juicen från 1/2 citron och honung. Låter detta sitta tills det går att dricka. Detta är verkligen en mirakel kur som har räddat mig många ggr!! Hoppas du blir frisk snart!

 4. Det är så gott med smmoothies! Och man bli så pigg också, minn morgonsmoothie bestod av plockade Smultron o blåbär från i fjol med Banan o mjölk. Gud så gott det va!

 5. Åh! Kan inte du ge ut en kokbok med såna recept? Du har ju både talang för foto, text och matlagningskonst! Jag skulle köpa den 😉

 6. Jag vet ju att du inte vill äta stor frukost men ät lite mer än bara en smoothie. en liten rågmacka med keso eller eller god ost. det är inte bra för hälsan att äta för lite och framförallt inte om man är sjuk. eller kör den där mormors frukosten med bullar och allt.

   1. Jag dricker den varje dag! Och får jag besök bjuder jag dem också på den 🙂 Men en del av vattnet avdunstade, så jag tror att jag ska ha nå’n deciliter extra när jag kokar ingefäran, vad tror du om det?

 7. När kommer UnderbaraClaras recept i bokform? Vore ytterst formidabelt

  att tillstå

  när andan faller på!

  ?

  Ursäkta den något misslyckade diktuppställningen.

 8. Jag gör en lite tjockare variant som jag äter med sked,den är faktiskt vanebildande. Jag mixar avocado,banan,skogshallon och blåbär med vaniljyoughurt och toppar med färskriven ingefära och honung.Äts kall direkt!

 9. Hej Clara! Om du vill bli fri från förkylning så är det allra bästa tipset att undvika mjölkprodukter i några dagar. Testa en smoothie med bär, banan och havremjölk (Oatly) eller havregrädde (iMat) i stället. Väldigt gott det också och så slipper man mjölken som är väldigt slembildande. Jag äter inga mjölkprodukter överhuvudtaget, förutom lite äkta smör ibland, sedan januari och jag mår superbra på alla sätt!