Det har kommit ett bakslag. Snön vrÀkte ner i helgen sÄ att vÄren plötsligt kÀndes vÀldigt lÄngt borta. Men sÄ Àr det ju alltid pÄ vÄren. Det kommer alltid bakslag. Jag vet folk som av just den anledningen inte tycker att man ska ropa hej bara för att det Àr varmt och hÀrligt nÄgon dag! För rÀtt vad det Àr kommer det ju ett bakslag. Det tycker jag Àr helt bakvÀnt. Jag tycker att man alltid ska ta ut glÀdje i förskott!

Och jag undrar verkligen hur dessa personer tĂ€nker? –Tjiho vad tur att jag inte satt pĂ„ altanen och solade i förrgĂ„r och njöt av vĂ€rmen – för nu Ă€r det ju kallt igen! Eller vad? Det Ă€r ju totalt irrationellt. Dessa personer gĂ„r ju miste om en hel massa vĂ„rdagar! Passar man pĂ„ att njuta varje varm och solig dag, Ă€ven om den följs av kalla vindar och snö dagen dĂ€rpĂ„. Ja dĂ„ hinner man skramla ihop rĂ€tt mĂ„nga sköna vĂ„rdagar jĂ€mfört med den som bara sitter inne och muttrar och Ă€r skeptisk. Det synsĂ€ttet kan förresten appliceras pĂ„ nĂ€stan alla omrĂ„den i livet!