Morgonen

Fin lördag! Jag och lillen tog sovmorgon till kvart i nio och började dagen med en rejäl promenad.

Jag åt frukt och bär till frukost. Han åt gröt som vanligt. Välling dricker han aldrig.

Han hade fullt sjå med att ratta lådbilen han ärvt, medan jag gjorde mig iordning för att åka iväg och träffa några vänner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

48 kommentarer på “Morgonen”

  1. Jag dricker kaffe till frukost. Inget mer. Haters gonna hate lixom. Älskar för övrigt barn och hundar tillsammans!

   1. Att starta dagen med lite färsk frukt, speciellt kiwi är en favorit för mig är underbart tycker jag.
    Jag startar alltid min dag så och äter frukost nummer 2 efter min powerwalk.

    Kram Mrs G

  1. Min lilla tjej på 9 månader dricker heller inte välling och har aldrig gjort. Hon gillar det inte helt enkelt…………..

   1. Min första drack välling bara för att hon vägrade äta annat. Min lilla vägrar äta välling men smakar glatt det mesta annat. Väljer gärna bort välling ur hälsosynpunkt!

  2. Det finns många anledningar att inte dricka välling. Framför allt innehållet det inget essentiellt.

 1. Färsk frukt är det bästa & så ser det så fantastiskt ut på tallriken också! Längtar tills jag kan plocka egna jordgubbar i trädgården 🙂 Kram!

 2. Hej Clara! Lyssnade just på ditt sommarprat. Väldigt tänkvärt, det får mig att tänka utanför ‘boxen’. Tack för det!

 3. Sicken liten goding! Ett av mina barn drack inte heller välling och än idag kan hon inte ens äta gröt. Hoppas du fick en skön lördag/kram Fia

 4. Sonen ser helt ljuvligt ut. men gnäll gnäll varför äter du så lite till frukost? lite bär är ju närmast fånigt. det resulterar bara i att man man är trött och äter massa sött. jag vet att du har skrivit att du inte kan äta på morgonen och det kan jag förstå men jag hoppas du trycker i dig mer kalorier så fort du KAN äta.

  1. Men vad vet du om ifall Clara åt något mer än bara bär? Själv dricker jag enbart kaffe till frukost – go ahead och rasa nu barrrra!!!

  2. Clara är nog stror nog att ta hand om sej själv….. å VET nog vad som e bäst för henne!!!
   Det som e ok för dej är kanske INTE det för andra…..!!

 5. Vår son var också en vällingvägrare – till alla andras förtret. Som vi fick rättfärdiga hans val att inte dricka välling! Hans farbror gav honom en schysst t-shirt som det stod “Våga Vägra Välling!” på. Väckte mycket munterhet runtomkring 🙂

  Tack för en beroendeskapande blogg!

 6. Jag kollar ofta bloggar din blogg är helt underbar. Ebbas blogg visar nu något slags barnkalas med rosa biskvier och lackskor. Inget ont om detta, men på min näthinna finns detta lilla nordkoreanska fattiga lilla barn som en svensk journalist lyckas ta bilder på. Och då gör det ont när man ser detta överflöd som vi har.

 7. Hajade till då jag såg lådbilen. Min fina make har kvar en precis likadan som våra “stora” barn lekt med när de var mindre. Lillskruttan är nu drygt ett och jag får se till att leta fram denna härlighet inser jag =) Tack för påminnaren!

 8. Ja, det där såg ju löjligt gott ut! Mumma!
  Längtar tills min knodd springer runt och busar så där 🙂 Än så länge buffar den bara mysigt i magen. Kram

 9. Jag undrar också övet den där vällingkommentaren.. kan du inte utveckla lite vad son är det dåliga med välling? (Jag är faktiskt uppriktigt intresserad för jag har hört det sägas förut men aldrig med några vettiga argument). Tack! / Ofelia

  1. Fast att det är dåligt med välling säger ju inte Clara! Lät mer som ett konstaterande..

   1. …Och blåbären måste också vara från affären för den där färgen har inte frysta bär. Trodde minsann att det var en bild från en annan årstid. 😉
    Jag lider av ett präktighetssymdrom och tror att blåbär bör jag inte handla i affär.

 10. Jag bor på Island och här finns det ingen välling, vilket innebar att mitt barn aldrig fått välling. Om det är bra eller dåligt har jag ingen åsikt om, men det är definitivt inget som är nödvändigt för små barn. Var och en gör väl som den vill.

 11. Älskar verkligen din blogg…älskar din personliga inredning fast det egentligen inte är “my cup of tea” men den är ändå så härligt inspirerande!