I helgen var jag alltsÄ och förelÀste pÄ Bloggforum 2012 i Göteborg. Temat pÄ vÄr förelÀsning var Bloggar och Business och jag förelÀste i vanlig ordning med Annakarin Nyberg och Frida Ramstedt pÄ Trendenser som dessutom fixat hela eventet tillsammans med Milk reklambyrÄ. Bodde pÄ fantastiska Clarion Hotel Post och hade det helt rasande bra faktiskt. Lyssnade pÄ förelÀsningar av underbara Monica Ahlberg, designern Stylein, och moderator var Karin Adelsköld. Snacka om cool kvinna!

Under middagen som serverades, med meny av Marcus Samuelsson, satt jag med av fina tjejer, bland annat Calinas, Linneas skafferi, Hemtrender, Roombysofie, Its a house, Kakform, Spark i baken och en hel drös andra trevliga kvinnor. Det var fullsatt med bloggande kvinnor och det fick mig att fundera över hur Sverige kommer att se ut om 20 Är? NÀr alla vi fortsÀtter ta plats och utvecklas och Ànnu fler av oss driver vÄra egna företag. MÀktigt!

(Bilder Its a house, Trendenser)