Bloggforum 2012

I helgen var jag alltså och föreläste på Bloggforum 2012 i Göteborg. Temat på vår föreläsning var Bloggar och Business och jag föreläste i vanlig ordning med Annakarin Nyberg och Frida Ramstedt på Trendenser som dessutom fixat hela eventet tillsammans med Milk reklambyrå. Bodde på fantastiska Clarion Hotel Post och hade det helt rasande bra faktiskt. Lyssnade på föreläsningar av underbara Monica Ahlberg, designern Stylein, och moderator var Karin Adelsköld. Snacka om cool kvinna!

Under middagen som serverades, med meny av Marcus Samuelsson, satt jag med av fina tjejer, bland annat Calinas, Linneas skafferi, Hemtrender, Roombysofie, Its a house, Kakform, Spark i baken och en hel drös andra trevliga kvinnor. Det var fullsatt med bloggande kvinnor och det fick mig att fundera över hur Sverige kommer att se ut om 20 år? När alla vi fortsätter ta plats och utvecklas och ännu fler av oss driver våra egna företag. Mäktigt!

(Bilder Its a house, Trendenser)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Bloggforum 2012”

 1. Det var SÅ kul att ses “i köttet” !!!
  Tack för trevligt sällskap vid middagen. Jag har några sjukt fula bilder på oss, haha!!!! ….som jag sparar i mitt privata fotoalbum :)) !!! Skratten kommer jag leva på länge….

  Kram Sofie

 2. vad kul se ni haft det bra!
  Ju mer och ju fler jag läser hos desto mer önskar jag att jag varit där. Vi kanske borde ordna något i Umeå nästa gång?
  Det är ju flera stora och duktiga bloggare som bor här i närheten.

 3. Ja tack för en alldeles utmärkt föreläsning! Bra jobbat, jag är så nöjd att jag kunde komma dit och gå på den 🙂

 4. Ops, jag blev inte bjuden denna gång.
  Men jag kommer igen.. Duktiga ni är.. Man ligger som liite efter, men skam den som ger sig.. För gammal? //Esterii

 5. Jag verkligen, verkligen hoppas att detta media, som tilltalar så många, kan få fler kvinnor att ta sin plats, våga och att det verkligen leder till den uppenbara plats vi är värda. Det är så bra att bloggandet har blivit så stort som det blivit och att det verkligen har varit många kvinnor som lyckats göra sig stora namn på det. Det är så otroligt peppande!!!

  1. det ska du gå på föreläsning och betala pengar för att få veta. det är det som är buissness i kombination med systerskap. eller?

   1. Så det skulle vara ofeministiskt att tjäna pengar på sina gåvor menar du? Det är klart att vi kvinnor ska stötta varandra i våra karriärer, men man får inte glömma att detta är Claras och andra bloggares företag, och vilket företag ger bort sina hemligheter gratis? Systerskap handlar (åtminstone för mig) bland annat om att välja att stötta kvinnliga entreprenörer på de sätt man kan – vare sig det är via läsarsiffror eller ekonomiskt.

 6. Ja visst är det en svindlande tanke va alla vi där kan åstadkomma – mäktigt var ordet! Och du gjorde hela min frukost Clara, ha ha du är underbar!

 7. Det finns väl bara ett sätt att få sin blogg läst: att skriva så bra och om så intressanta grejer så folk läser.
  En “krukväxt och kakblogg” kan vara helt livsförändrande om den är bra.

 8. Nu är jag ny bloggare och det verkar ha varit en helt suverän tillställning! Hoppas att det kommer fler i framtiden och att man får möjlighet att vara med! Tång så många möten som skapas tack vara alla Bloggare!
  Tack för att du är en av dom!
  Varma hälsningar / Pernilla

 9. Vad KUL det verkar ha varit och det hade nog varit intressant att lyssna på er! Ha det så gott! 🙂