Nä, nu tycker jag att det är hög tid för en tävling här på bloggen! Det var alldeles för länge sedan. Den här gången ligger en 10m2 stor skräddarsydd tapet från Mr Perswall i potten. Till ett värde av 3090 kronor.

Mr Perswall lanserar nu Expressions, kollektionen med konstnärliga uttryck och väggkonst i ny bemärkelse. Klicka här för att se alla fototapeter i Expressions Kollektionens mönster är en mix av fotografier, illustrationer, akvarellmålningar, graffitikonst, akrylmålningar och mycket mer. Expressions är Mr Perswalls egna konstgalleri för väggen! Min personliga favorit är tapeten här ovan som är som ett stort konstverk. Som alltid hos Mr Perswall är det kunden som är designern och Du kan beskära motivet, ändra färger eller lägga till text precis som du önskar och självklart ändra länken på QR-kodstapeten. Klicka här för att se alla tjusiga fototapeter i Expressions. För mer inspiration gå gärna in och gilla Mr Perswall på Facebook.

För att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor

1. Vilken är din favorittapet i kollektionen Expressions?

2.Om du fick vara konstnär för en dag vad skulle du då göra? Vilket material skulle du använda, tekniker, färger? Beskriv kort.

 

Tävlingen pågår till den 21/10-2012. Vinnaren utses av Mr Perswall. Beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnare)