Som några har uppmärksammat finns det ett hemma hos- reportage om mig i senaste Lantliv! Så roligt. Och sötaste lilla blöjrumpan är också med. Innan vi köpte vårt hus läste jag Lantliv och drömde mig bort till en annan slags tillvaro. Och nu lever jag i den!

I senaste numret av skönhetstidningen Daisy Beauty (där jag har en stående sida om ekosmink) ger jag mina bästa jultips när det gäller just beauty.

Och i senaste numret av Hembakat bjuder jag på härliga recept och i Allt om mat har jag skrivit en julkrönika.  Jag är så glad över att min debutbok fått så otroligt mycket press. Men att det skulle ta mer tid att göra press för boken än själva boken hade jag aldrig räknat med, men jag tackar och tar emot! Damernas Värld, Lantliv, Mama, Ica Kuriren, Aftonbladet Härligt hemma, Expressen Leva och bo, Amelia, Hemmets veckotidning, Sverige, Hembakt, VF, Land och VK är bara några som har skrivit om den och gjort reportage.