Bra scoop, där

Jag gillar Expressens vassa nyhetsbevakning. Jag vet att man kan ringa in och tipsa dem om om nyheter för en vacker slant. Men jag känner mig generös och bjuder på mina scoop gratis. Varsågod! Rubriker värdiga Expressens framsida:

KVINNA HALKADE PÅ ISFLÄCK – GICK VIDARE SOM OM INGET HÄNT. Eller YNGLING MISSADE TÅGET TILL ÅKERSBERGA. FICK VÄNTA PÅ NÄSTA AVGÅNG.  Eller BILIST GLÖMDE ANVÄNA BLINKERS I RONDELL. INGEN MÄRKTE NÅTT. Eller så rätt och slätt den här IDAG FÅR VI VÄDER (Att vi har väder brukar ju annars komma som en kolossalt stor nyhet).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

43 kommentarer på “Bra scoop, där”

 1. Haha klockrena scoops där Clara! 😀 skulle lätt ha dem på första sidan på min tidning!
  Det är märkligt det där hur stort intresset för vardagliga skitsaker blir beroende på vem som utför dem

  Glad lucia förresten!

 2. Jag är i chock…speciellt detta med rondellen. Måste nog starta en facebookgrupp som är emot mot någonting känner jag. Viktiga saker sånt här om man jämför;) Ha en fin lucia:)
  Kram Annika

 3. Du har verkligen humor och glimten i ögat. Märktes inte minst i går när du hade besök av Hanna. Kan inte vara lätt att hålla sig för flabb när man har ett yrväder som Hanna på besök =)

 4. MÖRDARHUND DÖDADE EN MUS
  Idag när jag var ute med hunden såg jag i ögonvrån en liten mus som rände omkring vid en lyktstolpe. Innan jag hann fokusera på den lilla musen blev den död. Den hade nämligen hamnat i gapet på min hund som heter Fia och är en foxterrier. Hunden var glad som en lärka men musen fortsatte att vara död. Eftersom jag inte visste vad jag skulle göra med den lilla musen tog jag hem den och la den på en liten duk för att fundera över hur den bäst skulle tas om hand. Vet inte vem jag skall fråga men kom att tänka på dig Clara, eftersom du bor på landet och säkert har några möss i huset eller i källa. Hur skulle du göra om din hund skämt ut sig i hela trakten? Döda en mus är ju rent vidrigt! Med vänliga hälsningar …

 5. Som uppvuxen i Åkersberga kan jag säga dig att missa tåget kan få oanade följder så som kallbrand och uttråkade utbrott. 😉 Nyhetstorka på redaktionerna måntro? Jag menar det händer ju verkligen ingenting i något hörn i världen som är viktigare än vad som pågår på Grand!

 6. Jag är för trött för sånt här idag…sitter å skrattar högt här för mig själv! 🙂

 7. Funderar…
  Går inte allt ut på att skapa lockande rubriker; vare sig vi är bloggare eller tidningsmakare?
  Dina exempel visar tydligt att inte ens tidningsmakarna lyckas varje dag med det 😉

 8. hihi, bra!
  jag undrar pà en annan sak, jag gjorde mina hyasinter som du, i glasburkar. men de växer inget! hur länge tar det innan det bôrjar knaka? de tvà andra lämnade jag kvar i sina krukor, men de e ganska smà, borde jag plantera om i stôrre?
  glad lucia!

  1. Det beror på hur varmt du har det. Och hur ljust. Mina kökshyacinter står svalt i norrfönstret och har kanske växt en cm sedan jag köpte dem för en vecka sedan. Men jag gillar när det går långsamt =) Ställ dem i söderfönster under element så borde det ta fart!

 9. SMÅBARNSMAMMA GLÖMDE KAFFEBRYGGAREN PÅ
  -Kunde inte sluta läsa bloggar

  Haha,
  jag gillar också Aftonbladets rubrik om Cruise häromdagen, där det heter att han “festade vilt” efter biopremiären. PÅ filmen som hör till ser man hur Tompa står rätt upp och ner bredvid en ung blond kvinna som skrattar lite lätt. Övriga i sällskapet håller sig på behörigt avstånd. Om det var en vild fest så är jag nästan vildare här hemma, när jag tar en alkofri glögg då barnen har somnat…

  Förresten, roligt att se dig på teve igår – så finat du bor och härligt ni har det. Jag fick en grav lust att bli inbjuden på fika i ditt mysiga kök:

  SMÅBARNSMAMMA TOG FÖRSTA BÄSTA TÅG NORRUT
  Läs ALLT och se filmen! Har du bilder från tågresan med småbarnsmamman? Mejla oss!

  Kram!

 10. Ha ha ha! Så sant som det är skrivet! 🙂 man fashineras ganska ofta över vad som kan skapa rubriker. Ibland blir jag mörkrädd när jag inser hur många svenskar som faktiskt läser expressen och aftonbladet och dessutom tror att allt som står där är sant…
  Tack för ett roligt inlägg, tänkvärt som alltid.
  KRam
  Helena

 11. Jag är alltid GLAD när jag läser sådana rubriker! Det betyder ju att ingen katastrof har inträffat, inte aktuellt i alla fall ( nej, vi behöver inte tala om katastroferna som inte syns i media. Men det gör de ju ändå inte.)
  Förresten: läs mitt inlägg om ERNST KIRCHSTEIGER 😉

 12. Ja, eller som den där roliga löpsedeln i filmen Kvarteret Skatan reser till Laholm “Det hände inget i Laholm i dag heller”. ;D

 13. Fnissade när jag läste inlägget. Konstig bara att man lix förbenat går in på kvällstidningarna och läser eländet. Fast det är ju rätt bra underhållning när man sitter på skithuset. 😀

 14. Expressen, alltid lika bra 😉

  En helt annan sak, hur och vart presenteras vinnarna i din julkalender? Kanske jag som missat det helt men kan inte hitta de någonstans å det brukar vara skoj att se vilka som vinner och vad de skrivit 🙂

  Ha en fin kväll!
  /Amelii

  1. Varje vinnare presenteras i respektive tävling. Det sker efter den 24 dec då jag sammanställer allt =)