Jag har fått en sådan stor pojke! Som bara över en natt blev han ett barn istället för en bebis. Han pratar, sjunger, kryper upp i sängen själv vid läggdags och slevar själv upp sina matportioner.

Eftersom hans lekar börjar ta mer och mer plats möblerade jag om lite i barnkammaren idag, för att få mer golvyta. Jag ska köpa dit ett litet bord också, där han kan sitta med sin lera och sina kritor.

Lite ny belysning har också kommit upp. Som den här fina ljusslingan från systerlycklig.se

Ger ett mysigt sken!

I byrån ligger alla pussel sorterade och träklossar och lego för sig. Det roliga är att trots att han är så liten så uppskattar han verkligen när man fixar fint för honom. Kanske inte för det rent estetiska men för att det går lättare att leka om det är lite struktur på det hela. Jag minns vilken lättnad det var som liten, när mamma eller pappa hjälpte en att få i ordning på rummet.