Det här året har jag funderat mycket på mitt bloggande. Jag har sålt reportage till tidningar med mina bästa kreativa idéer och hur kul det än är så skulle jag vilja lägga mer tid på att göra material till mina bloggläsare istället. Ni som är inne här troget flera gånger i veckan och följt mig många år! Flera har uttryckt att de saknat pyssel och inredningsinlägg och det är ju helt enkelt en konsekvens av att jag sålt sådant material till tidningar istället. Men jag vill inte längre att precis alla mina bästa ideer ska gå till andra – jag vill ju visa upp dem här! Jag vill lägga kraft på att inte bara driva en av landets absolut största bloggar utan också en av de bästa och mest innehållsrika!

Hur ska jag då göra det? Mina tidningsreportage är en väldigt viktig inkomstkälla som jag inte kan vara utan. Därför har jag nu sökt samarbeten med fina företag som vill synas här. Vara med och bidra till fler sådana inlägg på den här bloggen. Under året kommer ni alltså att kunna se fram emot en ökad mängd pyssel, matlagning och hemmafix-inlägg här. Från mitt liv men gjorda för bloggen istället för glossiga magasin. Det känns roligt att kunna göra det. Att bygga min egen “tidning” istället för att hela tiden vara en del i att bygga andras.

Jag hopps att ni kommer att uppskatta det. Och jag kan försäkra att inte en massa andra inlägg får stryka på foten på grund av detta. Det kommer helt enkelt bara bli mer av allting på bloggen. 2013 blir ett flott år!