Dagens frukost blev en smoothie på bananer, blåbär och äpplen! Gott! Och jag behövde inte tugga en enda gång, vilket höll humöret på topp (veckans tidigare frukostinlägg i åtanke.)

Nu sitter jag framför datorn och jobbar. Det är fjärde dagen i rad när jag bara sköter mejlkonversationer, jobbar med avtal och skriver på grejer i mitt företag. Det är helt otroligt hur mycket tid det administrativa tar. Trots att jag från och med nu lejer bort precis hela bokföringen och trots att jag har en fantastisk agent som sköter alla mina bokningar och ett säljbolag som ordnar allt kring annonser. Men det håller tusan ändå inte! Egentligen skulle jag behöva en sekreterare/koordinator till hjälp, vilket inte låter riktigt klokt när jag skriver ut det. Det känns till och med fullt att säga. För duktiga personer gör allting själv och unga kvinnor ska inte hålla på och ha storhetsvansinne och anställa folk åt höger och vänster. Då betraktas de som  ha-galna entreprenörer som lever för att suga ut andra (ja, ja, jag erkänner direkt, det är mina egna fördomar som spökar).

Fast egentligen borde man väl göra det man är bäst på och låta andra göra det som de är bäst på? Och jag är inte bäst på pappersarbete och struktur. Det finns det så många begåvade personer som kan vara istället för mig! Jag är bäst på att kläcka idéer och starta upp projekt och vara en kreatör. Dags för en omstrukturering kanske? Om inte annat så sätter det ju fler personer i arbete än om en person ska försöka göra allas jobb och dräper sig på kuppen…