Bakom scenen

Samlad trupp i tevestudion idag, inför inspelningen av lördagens Go’kväll. Idel trevliga typer. Emma Hamberg som vikarierar för Ebba medan hon är barnledig, Roy Fares förstås, samt Shirley Clamp och Brolle. Blir nog ett riktigt toppenprogram! Kul också att träffa Brolle igen – honom har jag inte sett sedan vi spelade in Sommarpratarna i SVT tillsammans.


Jag instruerade gänget i hur man poserar som en modebloggare. Med lätt öppen mun, lite förskrämd blick och en hand i ansiktet.

 

Jag tipsade om finaste vårblommorna och arrangemangen och det var verkligen blomsterbonanza i studion!

 

I köket gick det vilt till. Roy fick en släng av sleven, som betalning för att han gått loss med spateln på Emma. Han blev dock förlåten då vi fick smaka hans fantastiska chokladcupcakes med nutellafrosting. Jag kan säga att de utan konkurrens var de godaste muffins jag NÅGONSIN ätit! Nu vill jag bara att ha receptet så att jag kan göra dem själv till helgen. Programmet sänds i ettan nu på lördagkväll.

(Fotograf Amanda Björk)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Bakom scenen”

  1. Vad kul, ska definitivt kolla! En annan sak; Är Emma Hamberg verkligen så liten som hon ser ut bredvid er andra eller är det ni som är länga?! Jag har alltid föreställt mig henne som hyfsat lång/medellängd…

  2. Haha, den där posen 🙂 Det ser ut som om ni hade kul! Då ska jag försöka se det programmet i morgon! Jag har skrivit om vårt recyclade hönshus idag 🙂 Hoppas du får en fin helg!

  3. Haha bilden på dig och Roy är ju för härlig !
    Åh vad man längtar efter blommor nu när det börjar kännas vår i luften !

  4. Klänningen? Varifrån kommer klänningen? 😉 Det ser ut som om ni hade det fantastiskt roligt under inspelningen… Ska definitivt försöka kika imorgon!

  5. Ja då fick jag veta vilket jobb du skulle ha blommorna till,tittar ofta på Gokväll,nu blir det ett toppenprogram! Vilka gäster!
    När kommer din nya bok?