Vilken himla natt! Har knappt sovit någonting alls. Lillen har legat i feberfrossa och durrat som en mobiltelefon på ljudlöst. Stackars stackars liten. Själv har jag vyssjat, smekt, tröstat, sjungit, berättat sagor, trugat i vatten och sprungit upp och ner nonstop. För tredje natten i rad eftersom Jakob också är sjuk och inte orkar någonting. Man blir himla mycket tåligare när man får barn säger jag bara…i alla fall har jag blivit det. Nåja. Idag ska jag inte jobba mycket alls tänkte jag. Bara några mejl som ska skickas iväg – sedan tar jag banne mig helg.

Blåbärssmoothie, tekakor med smör och ost och så en massa te blev frukosten idag. När man sovit dåligt är det så skönt när morgonen äntligen kommer, det blir ljust och man kan ta sig något att äta och försöka bli sig själv igen.

Hoppashoppas verkligen att jag inte bli sjuk nu – för nästa vecka har jag så mycket roligt jobb planerat. På tisdag blir det tevejobb igen och på torsdag reser jag till Kalmar. För på fredag – internationella kvinnodagen – föreläser jag och forskaren Annakarin Nyberg både i Kalmar och Växjö. Det ska bli otroligt roligt. Anmäler dig till någon av föreläsningarna gör du här.