Veckans tävling – Yankee Candle

Veckans tävling – nu är det dags!  Den här gången i samarbete med eminenta Yankee Candle. I potten finns doftljus! Tre Large Jars med en brinntid på ca 110-150 timmar. Doften ni kan vinna heter Paradise Spice (det vita ljuset på bilden) och beskrivs som en härlig blandning av perfekt mogen banan och krämig vanilj, toppad med kanel och kryddnejlikor. Ljuset kostar ca 298 kronor i butik och kan även beställas på yankeecandle.se. Tävlingen pågår prick en vecka. Lycka till!

För att delta i tävlingen ska du besvara dessa två frågor: 

-I vilken stad ligger Yankee Candles egen butik Yankee Home?

– När tänder du ett Yankee Candle? Motivera kort.

 

*Tävlingen pågår tom 8/3-2013 kl. 23.59. Vinnaren utses av yankeecandle.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. I potten finns tre par ljus värde ca 298 kronor styck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

231 kommentarer på “Veckans tävling – Yankee Candle”

 1. Hej fina Clara!

  Affären ligger i South Deerfield, Massachusetts.

  Jag kommer tända ljuset en helt vanlig tisdagskväll för att förgylla mitt kvällsfika, som brukar bestå av hembakad tekaka med leverpastej och gurka + mintte förstås 🙂

 2. Affären finns i South Deerfield, Massachusetts.
  Ljuset tänder jag varje dag då jag kommer hem från jobbet. Så avslappnande och skönt med ett väldoftande ljus. Både lågan och doften ger lugn.

 3. – Yankee Home ligger i Helsingborg.
  – Jag tänder ett Yankee Candle när jag vill ha hemmaspa. Då släcker jag ner, stoppar fötterna i ett värmande fotbad och lugnas av ljusets fladdrande låga och milda doft.

 4. Butiken Yankee Home finns i Helsingborg.

  Jag skulle tända ljuset efter jobbet när jag kryper upp under en filt med te och en bok. Riktig vardagslyx!

 5. Affären hittar man i South Deerfield. Jag tänder ljuset när jag ligger och latar mig i soffan efter en arbetsdag, mätt, glad och småfisandes. Då fyller det liksom två funktioner, får det att lukta mindre prutt och mer exklusivt samt höjer mysfaktorn.

 6. 1. Affären ligger i Deerfield Massachusetts
  2. Ljuset tänder jag på Onsdagar, när jag och min sambo har “Date night”. Vi dricker vin och pratar i ungefär 2 timmar varje Onsdag. Detta betyder att ljuset kan hänga med oss i minst 55 st Onsdagar. Mer än ett år!

 7. South Deerfield

  Efter en hård dags arbete när jag tagit ett skumbad och skymningen sänker sig över takåsarna.

 8. 1. South Deerfield, Masachusetts
  2. Jeg ville tent lyset når jeg slapper av på sofaen med en kopp te og en god bok.

 9. Yankee Candles flagship store ligger i South Deerfield, Massachusetts, USA.

  Jag tänder mitt Yankee Candle när jag har en stund för mig själv, och då jag vill få ny inspiration. En kopp te, hembakta bullar, anteckningsblock & Yankee Candle. Underbart!

 10. 1. Butiken ligger i Helsingborg.

  2. Jag tänder ett Yankee Candle i badrummet när jag har besök för att enkelt men snabbt och effektivt piffa upp i hemmets mest bortglömda rum.

 11. yankee candle s yankee home konseptbutik ligger i helsingborg . Älskar doften med Soft Blanket . Den får mej att slappna av och ger en väldigt ren fräch mys doft.
  Att efter en lång jobb dag får slappna av jag och ljuset ensamt gör att man mår bra ända in i själen

 12. South Dearfield i Massachusetts som svar på var butiken ligger.
  Ett Väldoftande Yankee Candle är härligt i sovrummet när man ligger och gosar med maken på kvällen för att hålla romantik, kärlek och passion vid liv.

 13. Yankee’s Home-butik ligger i Helsingborg.

  Jag älskar att tända vaxkakor för att sprida stämning i hela lägenheten vilken dag som helst, men oftast när jag vill att det ska lukta extra gott till exempel kring jul när jag laddar med juldofterna. Annars brukar jag tända ett ljus när jag läser mina odlingsböcker eller pluggar för att göra kurslitteraturen lite roligare.

 14. I Helsingborg ligger butiken Yankee home.
  Jag tänder ett ljus på säsongsbordet i hallen, speciellt när vi väntar besök. Ger ett väldoftande och välkomnande intryck.

 15. 1. South Deerfield, Massachusetts.
  2. Min bästa stund att tända ett Yankee candle är när jag precis kommit in efter en lång utevistelse vintertid. Då brukar jag tända ljus, vira in mig i en varm filt med en tjock bok och mysa bort kvällen med några baljor te. Trevlig helg Clara!

 16. Hej!

  Yankee Home finnes i Helsingborg.

  Jag låter gärna ett Yankee Candle stå på mitt nattduksbord, sen när det är dags att krypa ner i sängen med en bra bok så tänder jag ljuset samt några värmeljus. Mysig stämning på hög nivå!

 17. Hej!
  1. Yankee Home ligger i Helsingborg.
  2. Jag tänder mitt Yankee Candle när jag bäddat ner mig i sängen på kvällen, innan jag ska sova. Brukar då läsa en inredningstidning och sen sätta igång en cd-skiva med vågor som skvalpar. Det, tillsammans med ljuset, är riktig vardagsmagi!

 18. Butiken ligger i Helsingborg.
  Jag tänder ett yankee candle ljus på kvällen, när jag vill varva ner och mysa ner mig i soffan.

 19. South Deerfield, Massachusetts

  Yankee Candles ger upplevelse av själslig frid,
  när jag unnar mig ljuvlig och superviktig EGOtid

 20. I Helsingborg. Jag tänder ljuset när jag äter frukost för att göra morgnarna lite mysigare, såväl vardag (nåja, kanske inte varje dag) som helg. Älskar allt som doftar vanilj!

 21. Yankee Home-butiken i sverige ligger i Helsingborg.

  Jag skulle tända ljuset en kväll som denna när städ och fix får stå åt sidan för avslappning och kramar i soffan med familjen. Då är en god doft och ett mysigt sken perfekt!

 22. 1. South Deerfield, Massachusetts

  2. Jag skulle nog tända ljuset när jag ska försvinna i en bok i min skönaste stol. Kanske dricka lite te med liknande smak som ljuset doftar. Det lät väl mysigt?

 23. Butiken ligger i Helsingborg
  När tänder jag ljuset, så fort jag kommer hem och kan njuta av hur doften sprider sig genom huset.

 24. 1. Helsingborg
  2. Efter en stressig tentavecka eller när jag som idag ligger hemma sjuk och ensam så känns det lyxigt att tända ett doftljus och känns lugnet.

 25. Hej!
  Svaret på fråga 1 är: South Deerfield, Massachusetts, USA
  Svaret på fråga 2: Då jag vill kura skymning på verandan.

 26. 1. Helsingborg.
  2. Mitt favorittillfälle att tända ett Yankee Candle är när jag är trött efter jobbet och vill ta ett långt bad, med bubblor och ett stort glas citronvatten.

 27. Affären ligger i Helsingborg.

  Jag tänder ett Yankee Candle när jag behöver lite lyx i tillvaron. Det behövs inte så mycket mer för att känna sig lite bortskämd!

 28. Affären ligger i Helsingborg och jag blir arg på mig själv sim bor nära just Helsingborg men inte besökt affären!
  Jag tänder mitt yankee candle så fort jag kommer innanför dörren. Vardag som helg så ger det helt rätt stämning hemma. På nåt magiskt vis ser man inte allt som behöver göras, måstena minskar och allt blir lite enklare 🙂

 29. Affären ligger i min hemstad Helsingborg.
  Ljuset tänder jag så att hela lilla lägenheten doftar välkomnande när mina syskon kommer och besöker mig på påsklovet. Jag studerar många timmars tågresa från resten av familjen, så vi ses inte så ofta. Därför blir det extra viktigt att kunna bjuda på god vegetarisk mat, långa promenader i skogen och sitta och samtala i skenet av ett Yankee Candle på kvällarna.

 30. Om jag hade ett skulle jag tända det precis nu, middagen är strax klar, ska mysa och se på film med min sambo. Perfekt till fredagsmyset!

 31. Affären ligger i Helsingborg.
  Och ett Yankee candle kan man tända närsomhelst man vill känna härlig väldoft sprida sig och vill koppla av.

 32. 1. Yankee Home finns i Helsingborg.
  2. Jag tänder ljuset när jag kommer hem ifrån ett kvällspass, kurat ner mig under filten med katten på magen och ett avsnitt Girls framför mig.

 33. Jag tror du avser butiken i Helsingborg. Annars finns ju Yankee candles stores över hela USA.

  Sen jag bodde i NJ 1999 har dessa ljus varit mina absoluta favoriter, och varje gång jag åkt tillbaka har de varit topp tre på min lista. Jag vet ju att de sedan ett par år (minst) tillbaka finns i Sverige, men de är så USA förknippade så det blir alltid minst ett ljus i alla fall. Jag tänder dem helst vid speciella tillfällen, såväl fest som en tråkig måndag – när dagen eller kvällen behöver lyftas en aning. För mig är de vardagslyx och jag älskar att lukten finns kvar ända tills morgonen därpå…

  Jag hoppas verkligen på tur och om jag vinner kommer jag behålla ett ljus, ge ett till världens bästa mamma och ett till världens finaste syster. Jobbigt när man bor i olika världsdelar, suck.

 34. Hej Clara! Butiken finns i Helsingborg.

  Jag tänder alltid ljus när jag ska plugga. Då varvar jag ner och fokusen hamnar på det jag ska plugga på istället för allt annat jag har att tänka på.

  Kram Jessica.

 35. Butiken ligger i Helsingborg.
  Jag tänder ljuset när det är dags att sadla om till hemmalugn och varva ned.

 36. Yankee Home ligger i Helsingborg.
  Jag tänder ljuset en fredagskväll när jag lyckats övertala mamma och pappa att köpa hem sushi och jag har fått duka med blå duk och porslinet med blåa kinadrakar på och dom röda ätpinnarna.
  Hälsningar Malva

 37. Hej Clara!
  1. Jag antar att du menar butiken i Sverige – den ligger i Helsingborg.
  2. Jag har faktiskt aldrig tänt ett Yankee Candle men om jag hade ett skulle jag tända det en liten stund varje dag, för att känna vardagslyxen och unna mig själv en stund av fridfullhet.

 38. Jag tror att butiken ligger i Helsingborg.
  Jag skulle tända ljusen när jag sitter och pluggar. Både för att jag pluggar bättre när jag trivs i omgivningen,vilket jag gör med levande ljus, och lukten försämrar inte saken, men även för att ljus värmer upp mitt kalla rum så bra! Det gillar jag!

 39. 1. Affären ligger i Deerfield Massachusetts

  2. När jag känner att jag vill ha lite vardagslyx i det här nya vardagslunket som relativt nybliven mamma, då tänder jag ett Yankee Candle. Jag är inte van vid rutiner, middag klockan 18 och en liten skrutt som är helt beroende av mig och det kan lätt bli överväldigande. Då behöver man sitta och koppla av om man får en stund över, vilket är svårt när man fortfarande i princip heltidsammar efter 10 månader. Men ett doftljus, en bra tidning och kanske en chokladbit gör att 5 minuter avkoppling känns som en hel spadag!

 40. Yankee candlesbutiken finns i min hemstad Helsingborg! Jag brukar gå in där och lukta på allt gött, men har sällan råd att unna mig ett eget ljus. Ett par vaxkakor har det blivit under årens lopp dock!

 41. 1. Helsingborg 🙂
  2. När vår son sover så jag och sambon får lite egentid ihop. Tänder ljuset och så dukar jag fram lite god fruktsallad, ost/kex och vin/öl/mineralvatten så blir det lite myssig kvällsfika för oss 🙂

 42. 1. South Deerfield, Massachusetts
  2. Tänder det när jag vunnit (hoppas hoppas… 😉 )

 43. Butiken ligger i Helsingborg.
  Jag skulle tända den när det blir helg då man kan slappna av, och för det mesta koppla bort allt annat.

 44. Den Svenska butiken ligger i Helsingborg!

  Men åh, jag skulle tända det jämt! Men särskilt när jag har nystädat och inga måsten samtidigt som jag lyssnar på min favoritmys-playlist.

  Förresten blev jag så himla sugen på banana split när jag läste din förklaring till doften.. Mums!

 45. Yankee Home butiken ligger i Helsingborg.

  Jag skulle tända ljuset på kvällen då jag har tid att sjunka ner i soffan för att slappna av inför natten. Att koppla bort vardagen en stund och drömma mig bort.

 46. Butiken ligger i Helsingborg.

  Tänder ett ljus då jag behöver lugn och ro. Tänker mig att jag befinner mig i fiskebyn Abéne i Senegal, jordens vackraste plats som ger mig lugn i själen. Påminns om smaken av färsk papaya med pressad lime, doften av alla blommor, att vakna upp till ljudet av vågorna som slår mot stranden, tystnaden..Det är fantastiskt hur lukter kan frammana så många minnen.

 47. 1. Butiken ligger på Södra Kyrkogatan i Helsingborg.
  2. Jag tänder ett ljus på fredag ​​kväll efter en lång arbetsvecka, i sällskap med en kopp te och en bit choklad.

 48. 1. Butiken ligger i Helsingborg

  2. Jag skulle tända mitt ljus en kväll när mina vänner är på besök. För att sprida en god och fräsch doft i rummet och som bidrar till den trevliga, avkopplande stämningen.

 49. Yankee home ligger i Helsingborg!
  Jag tänder ljus om kvällarna för att varva ner efter en lång arbetsdag. Levande ljus är lite som meditation. Man kan varva ner, fundera över saker eller om man sörjer någon kan man tända ett ljus och sörja och hedra den döda. Kram!

 50. 1. Butiken ligger i Helsingborg.
  2. Fredag. Komma hem. Elda i spisen. Ta ett glas vin. Tända ett väldoftande Yankee Candle. Äta gott med familjen. Kura skymning.

 51. Affären ligger i South Deerfield, Massachusetts.
  Jag tänder det när jag ligger i badet. Nersläckt med bara värmeljus, ett underbart doftande yankee-ljus och gott glas vin…. MYSIGT!

 52. Affären ligger i South Deerfield, Massachusetts

  När barnen har somnat sött, leksakerna är undanplockade, disken istoppad i maskinen. Jag plockar därefter ihop lite gott från kylen o skafferiet på en assiett går till vardagsrummet tänder ljuset, lägger mig i soffan och drar på mig en filt och äter gott och njuter av stillheten och mysfaktorn som tända ljus bidrar med. /Kram

 53. Butiken finns i Helsingborg!
  Jag tänder alltid mitt lilla ljus när jag kommer hem efter en lång skoldag. Med en kopp te och lite Bon Iver i bakgrunden kryper jag ner under täcket och bara andas, andas och lever. Doften av mitt fina ljus fyller mig med ett lugn och en harmoni som hjälper mig att ladda om batterierna och ger mig kraft att orka den grå vardagen.

 54. Hej!
  Svar: Helsingfors!
  Jag tänder ljus när jag vill säga till min hjärna: “Chilla! Nu är det JAG som gäller!” Det brukar funka.. 🙂
  Kram!

 55. 1. Yankee Home finns i Helsingborg.
  2. Jag tänder ljuset när jag vill skapa skön och rofylld stämning i mitt hus.

 56. Affären ligger i helsingborg
  Jag har just nu ett yankee-ljus igång en mysig fredagkväll när ja sitter och syr till bebisen i min systers mage. De är rogivande om något! Vinner jag ljuset kan hon få ha det på förlossningen eller under värkarbetet hemma kanske!
  Håller tummar o tår nu!
  Kram!

 57. 1. Helsingborg
  2. Att ge varje dag möjlighet att bli den bästa innebär att morgonen måste förses med extra mycket kärlek för att tiden ska kunna ticka vidare i samma anda kommande timmar. En rykande kopp kaffe, ett väldoftande skimrande ljus och lugn positiv musik i bakgrunden är det sätt jag funnit fungera bäst för min tid och mitt liv. Vinner jag ljuset kommer det med andra ord brinna vid var dags början.

 58. Affären ligger i Helsinborg.
  Jag tänder ett mysigt ljus till frukost varje morgon, ett perfekt sätt att starta dagen på!

 59. – Yankee Home ligger i Helsingborg
  – Jag använder olika dofter vid olika tillfällen och i olika rum. På morgonen blueberry scones, på kvällen äpple och kanel, efter jag har städat lavendel och citron. Nu till våren har jag lilac blossom, luktar precis som syren och ger härlig sommarkänsla.

 60. 1. Yankee Home finns i Helsingborg.
  2. Jag skulle tända ett Yankee Candle när jag myser ner mig med en bok i soffan eller när jag myser med fika tillsammans med mina fina vänner. Mys är ett som är säkert med Yankee Candle!

 61. Butiken ligger i Helsingborg!
  Jag skulle tända ett yankee candle en fin kväll tillsammans med min mamma, som just nu kämpar sig igenom den förfärliga sjukdomen cancer, med cellgifter och allt det innebär.

 62. Butiken ligger i South Deerfield, Massachusetts USA.

  Jag köpte mitt allra första Yankee Candle i december förra året efter att ha stått med näsan i de där ljuvliga glasburkarna och drömt i flera år men aldrig unnat mig. Jag köpte cinnamon stick och varje dag tänder vi ljuset, jag och min treåring och vad gör det om det är rörigt hemma när det luktar varma kanelbullar och jul varje dag?

 63. 1. Butiken ligger i Helsingborg
  2. På morgonen! Den perfekta stunden mellan det att man har gått upp och vaknat på riktigt.

 64. Det finns en butik i Helsingborg, mitt i stan. (Mysig butik)
  Det finns alltid tid att tända ett ljus, men i köket som vetter mot hallen så att man känner doften när man kommer i i huset, som gäst eller när man går omkring och gör vanliga saker med barnen tex.

 65. Butiken ligger i Southampton Deerfield, USA.

  Jag skulle tända ljuset när jag har en skön stund själv, med en bok eller nåt trevligt att lyssna på. Sittandes på vår balkong i vårsolen.

 66. Butiken ligger i Helsingborg.

  Jag tänder mitt doftljus när jag kommit hem och bytt om till min hemmadress, för att slappna av och känna att jag är ledig!

 67. Hej!

  Butiken ligger i Helsingborg, den är verkligen superfin! Jag brukar tända mitt yankeeljus med clean cotton-doft när jag har städat hela lägenheten så att allt luktar ännu mer nytvättat och rent och fräscht! Ett himla bra husmorstips tycker jag! 🙂

 68. Svar på frågan: South Deerfield

  När jag tänder ett YC: Nästan varje dag, på morgonen för att vakna lugnt, när jag dricker kaffe med mej själv, när en sinnestämning behöver en särskild doft, kanske om jag funderar över något eller som kvällsnedvarvning inför natten. Ljuva dofter är viktiga i mitt liv och min vardag.

 69. 1. Yankee Home ligger i härliga Helsingborg
  2. Jag tänder YC direkt när jag kommer hem från jobbet, det ingår i min rutin för att varva ner och stressa av efter en hård dags arbete

 70. Kommer från South Deerfield
  Tänder ett Yankee Candle när jag vill unna mig lite vadagslyx och njutning.

 71. 1. Yankee Home ligger i Helsingborg

  2. Jag skulle ge ljuset till min älskade mamma som jobbar och sliter hårt.
  Hon skulle tända det på morgonen när hon dricker sitt kaffe och på kvällen när hon är hemma och kan mysa framför TVn med sin stickning och en kopp te.

 72. Butiken ligger i Helsingborg.

  Jag tänder doftljus innan jag ska få besök. Krattar in alla kläder och leksaker i städskrubben och stänger fort dörren. Dimmar belysningen och sätter på loungemusik. Då möts gästerna av ett mysigt väldoftande hem och en trevlig värdinna!

 73. 1. South Deerfield, Massachusetts, USA och i Helsingsborg, Sverige.

  2. Jag och min sambo ska börja renovera i toaletten, vi ska fixa badkar till toa. så jag vill överraska min sambo med några fina ljus och ha det mysigt tillsammans i badkaret. det behöver vi när vi har inte tid att sitta ner tillsammans och ha det lite romantisk. 🙂 och såklart ska jag också tända ljus när jag bjuder gäster hit på besök och dricka te och käka lite gottis!

 74. 1.Butiken ligger i Helsingborg.

  2. Jag kommer hem från jobbet ca 30 minuter innan min man och våra barn varje dag och då tänder jag mitt doftljus som står på en byrå i hallen så att de alltid möts av ett väldoftande hem när de kliver in genom dörren.

 75. 1. Helsingborg
  2. Varje kväll och alltid om vi har gäster. Levande ljus skapar en fin känsla i hemmet, och så doften till på det.

 76. Butiken ligger i Helsingborg.

  Kanske inte så glamoröst, men jag tänder ljuset när jag precis har bytt bajsblöja på min lilla dotter. Även om bajset är borta så finns lukten kvar och då är ljuset helt grymt.

 77. Yankee home ligger i Helsingborg men deras flagshipstore i south deerfield, Massachusetts .

  Min fästman köper alltid yankee candles i present till mig istället för blommor, han vet hur mycket jag älskar dem. Jag tänder mitt ljus när jag kommer hem efter en hård dags slit på mitt jobb på hunddagis. Efter 6 timmars promenerande är det skönt att tända ljuset och bara få slappna av en stund.

 78. Butiken ligger i Helsingborg.

  En doft är som en resa i minnet. När det är mörkt och kallt ute tänder jag ett ljus och kan nästan känna den varma finkorniga sanden mellan tårna på den vita stranden i Maldiverna. En regnig höstdag kan en annan doft ta mig med till tallskogen vid landstället en vindstilla sommardag. Jag kan också besöka min barndoms jular, svampletar promenader i skogen på sensommaren, bakgården på castellet på en ö utanför Spanien där rader av nytvättade lakan vajade solvarma i brisen från havet eller mormors fantastiska trädgård med blommor från världens alla hörn.

 79. 1. South Deerfield, Massachusetts (deras svenska ligger i Helsingborg)

  2. Yankee candle är mina favoritljus, det brukar alltid stå ett på vardagsrumsbordet som jag tänder varje kväll, men just nu är det tomt. 🙁
  När ljuset är slut använder jag burken till något annat, tex till godis, flingsalt eller som spargris

 80. Affären finns i South Deerfield, Massachusetts.
  Jag tänder ljuset en ljummen sommarkvälk när jag sitter på altanen vid sommarstugan, då är jag i paradiset!

 81. 1. Butiken Yankee home ligger i Helsingborg.
  2. Jag tänder ett Yankee candle när jag vill stanna upp från den vanligtvis fartfyllda och små stressiga vardagen, för att bara vara en stund. Skenet och doften ger en rofylld stämning. Favoritdoften är lavendel.

 82. Affären ligger i Helsingborg och jag tänder helst ett ljus när jag sitter med barnen i soffan och läser några bra böcker för dem och varvar ner inför läggning. Inget har så lugnande effekt på busiga barn som skenet från levande ljus!

 83. 1. South Deerfield, Massachusetts, (den svenska butiken ligger i Helsingborg)

  2. Jag tänder gärna ett Yankee candle på samma tid varje kväll för att hedra min pappa som dog för tre år sedan. Utöver det älskar jag doften ljuset sprider under t.ex en romantisk middag! Jag har massa fina minnen av yankee candel o vill skapa fler!

 84. Butiken ligger i South Deerfield, Massachusetts, USA.

  Jag skulle tända mitt ljus när skymningen lägger sig. När Liten ligger i sängen och kvällen är min och bara min. En god bok och en kopp te.
  Lugnande. Sedan vore det fint på sena sommarkvällar på balkongen med .. vin över lågornas sken mitt ute i skogen i ingenstans… Och en god doft på det!

 85. 1. Butiken ligger i Helsingborg.
  2. Jag har för första gången i mitt liv börjat gå i terapi, och gav igår löftet till min psykolog att börja meditera innan frukost varje dag för att försöka hitta mitt lugn som sedan länge är borttappat. De 15 minuterna innan jobbstressen sätter igång, då hade jag nog tänt mitt ljus.

  Kramar

 86. Yankee Home ligger i Helsingborg.
  Jag tänder mitt ljus när jag vill ta det riktigt lugnt… Efter att man varit ute i snö o kyla o känner sig frusen o kall. Att då brygga sig en kopp te, krypa ner under filten och tända ett ljus förgyller dagen lite extra.

 87. Hejsan!
  1. Butiken finnes att besöka i Helsingborg.
  2. Jag tänker ljuset varje kväll innan jag somnar när jag är trött på dagen och ska skriva ner saker som jag gillat eller inte gillat med den eller med mig i min svarta skrivbok. Jag gör det varje kväll, det bara är så.

 88. Affären ligger i Helsingborg!

  Jag skulle tända ljuset när jag har mycket läxor eller pluggar till ett prov i skolan. Det skulle både ge mig avkoppling mitt i stressen och dessutom sägs det att dofter kan förbättra inlärningen så det är ju perfekt!

 89. Hej Clara!
  Yankee Candles butik Yankee Home ligger i Helsingborg, Skåne.

  Jag har aldrig ägt ett Yankee Candle men jag tänker mig att jag i framtiden vill tända det när jag myser hemma tillsammans med min man och bebis, en liten pojke som kan komma vilken dag som helst (beräknad till den 12 mars) och bara njuta av att vara en familj.

  mvh Sandra

 90. Det finns en Yankee Home-butik i Helsingborg.
  Tyvärr har jag aldrig haft förmånen att tända ett Yankee Candle, mest pga bristande ekonomi, men har sett dem i olika småbutiker och varit inne och kikat och varit hemskt sugen då jag verkligen älskar levande ljus! Därför är jag med i tävlingen, för att få chansen att prova!

  Ha dig en fortsatt trevlig söndag Clara.

 91. I Helsingborg ligger affären Yankee home

  Jag tänder mitt ljus när ungarna lagt sig och jag är så där pysselsugen som jag går och är hela dagarna. Med papper.saxar och lim är hela vardagsrumsbordet belamrat och ljuset har jag utsikt över på hyllan mittemot.

 92. Butiken ligger i Helsingborg. Ljuset tänds när jag kommer hem trött efter en jobbdag, uppkrupen i soffan med en god kopp te och en bra bok eller tv-program och min gosiga hund vid min sida.

 93. 1. Yankee Candles FlagshipStore ligger i South Deerfield, Massachusetts, USA.

  2. Jag har ett bra liv och är överlag lycklig men ibland behöver jag fly lite in i min egen värld. När barnen sover (och ibland sambon också) tänder jag ett yankee candle och lägger mig ner och bara försöker låta tankarna vandra fritt ett tag. Dofter har en makalös förmåga att få mig att minnas olika händelser och planera efter nya. Jag behöver denna lilla flykt ibland och yankee candles hjälper mig verkligen att göra det.

  /Hanna Andersen

 94. Butiken Yankee Home ligger i Helsingborg.

  Jag upptäckte Yankee Candle för några år sedan och har sedan dess alltid haft ett ljus hemma. Jag tänder det nästan varje dag när jag kommer från jobbet, sätter på Solfeggio musik och bara njuter av lugnet och den härliga doften, mums!

 95. Affären ligger i South Deerfield, Massachusetts.

  Jag skulle tända ljuset varje dag på jobbet (efter att min doftkänsligaste kollega gått hem) under en vecka som den gångna, för att trösta mig över all övertid som månadsskiftesvecka innebär för mig. 🙂

 96. 1. Affären Yankee Home ligger i Helsingborg.

  2. Jag är inte sådan att jag sparar på ljus och tänder dem enbart till speciella tillfällen, utan hittar jag en doft som jag älskar så tänder jag ljus nästan varje kväll – och det i sin tur GÖR varje kväll speciell. Det är så stora, dryga ljus att jag har råd att unna mig den vardagslyxen.

 97. – Yankee Home ligger i Helsingborg.

  – Som högskolestuderande är det de små ting man kan unna sig i vardagen, som får en motiverad att arbeta vidare med skoluppgifterna. Jag skulle tända mitt Yankee Candle när motivationen är låg och jag skulle kombinera det med en kopp te, tillsammans med sambon i soffan.

 98. 1) Konceptbutiken Yankee Home ligger i Helsingborg!
  2) Mina bästa stunder då jag tänder mitt yankee ljus är om jag sammanfattar på vårt bröllop som var i dec -12!! Det brann hela underbara bröllopsfesten (och flera veckor till hemma förståss!)! och under långa hemmaplugg dagar! Jag är sjuksköterska men jag vidareutbildar mig till distriktsköterska och sitter just nu i slutfasen med min magister. Yankee ljuset får mig att orka prestera!

  Håller tummar OCH tår!!

 99. 1. I Helsingborg ligger Yankee Home affären .
  2. Jag tänder ett Yankee Candle när jag vill slappna av och mysa. Att känna den ljuvliga doften från ljuset gör mig, och min sambo alldeles avslappnade och på underbart bra humör.

 100. Affären finns i South Deerfield, Massachusetts.
  Jag skulle sno ett ljus till jobbet och sprida den härliga doften med alla mina kunder 🙂 ! En bra doft förgyller dagen!

 101. Butiken Yankee Home ligger i Helsingborg, på Maria Torget.

  När barnen lagt sig för kvällen då kryper jag upp i soffan med en kopp te, en stickning och tänder ett ljust på bordet framför mig. Och njuter av lugnet! 🙂

 102. 1. Butiken “Yankee Home” ligger i staden Helsingborg

  2. Jag hade hemskt gärna velat tända Yankee Candle så fort jag väntar besök i min lilla etta!

 103. 1. South Deerfield, Massachusetts.
  2. Det blir när jag ligger nerkurad i badkaret för att höggravid få en avslappnad och skön stund 🙂

 104. – Yankee Home ligger i Helsingborg.
  – När jag känner för en lyxkväll med vin, go musik och doftljus. Himlen!

 105. 1. South Deerfield, Masachusetts
  2. När jag vaknar på morgonen, har krupit i raggsockarna och druckit ett glas vatten. Då försöker jag väcka sinnena ett efter ett – smaken, känseln, synen, hörseln och lukten. Till det passar en stilla låga i ett väldoftande moln av paradis himla bra.

 106. Hej!
  Yankee Home ligger i Helsingborg.
  Jag brukar tända ljus när jag vill unna mig lite extra. Som att få det lite extramysigt en fredagskväll, eller när jag vill piffa till det inför badet. Dessutom luktar det ju så gott så jag brukar alltid tända ett när jag ska få gäster på besök för då luktar ju hela lägenheten jättegott!

  Kram
  Josefin

 107. 1. Helsingborg

  2. Jag släcker ner och tänder ljuset när det närmar sig läggdags för barnen. Det skapar ett lugn. Barnen hinner varva ner med kvällsmacka och bokläsning och när de somnat får ljuset brinna tills jag och min man lägger oss för natten.

 108. 1. Affären ligger i Helsingborg.
  2. Alltid. Det passar alltid att tända ett Yankee Candle.

 109. * Yankee Home ligger i Helsingborg. Flagship Store i South Deerfield, Massachusetts, USA.
  * Tänder doftljus i mitt arbets/hobbyrum när jag är ensam hemma och känner mig lite frusen, och skall sy, pyssla, sticka, eller fixa något vid datorn. Perfekt för man får tre-i-ett – värme, ljus och inspiration genom den goda doften!

 110. 1. Helsingborg

  2. Jag tänder ett yankee candle-ljus precis när det börjar mörkna ute och jag vill ha en lugn hemmakväll 🙂

 111. Yankee Home ligger på Södra Kyrkogatan 18 i Helsingborg.
  Jag tänder ett Yankee Candle, i stort sätt, ALLTID! När jag är lycklig, trött, ledsen, stressad, sjuk… Ja alltid. Jag njuter när det luktar gott! Livet blir ännu bättre med lite lyx 😉 Tack 🙂

 112. Butiken finns i Helsingborg

  Jag tänder ett ljus i sovrummet när jag får massage på min onda nacke av min käre gamle “gubbe” som stått ut med mig i 40 år

 113. Butiken finns i Helsingborg. Jag tänder ljuset så fort jag kommer in i mitt ganska dåligt isolerade studentrum, då hjälper Yankee Candle mig att få upp såväl värmen och den ljuvliga doft som spider sig i såväl mitt rum som i min kropp och själ. Då mår jag som bäst:)

 114. Butiken Yankee Home ligger i Helsingborg, ljuset skulle jag tända en liten stund varje dag framför ett porträtt av min älskade mormor som precis gått bort (och som älskade doftljus!) och drömma om att hon är i paradiset nu!

 115. Yankee Home ligger i Helsingborg.

  Jag stortrivs med mitt jobb, men det kräver mycket av mig och ibland, efter ett långt pass på sjukhuset, där många människor och öden hunnit passera revy under en dag, kan jag vara i stort behov av en stunds avkoppling och eftertanke. Och då – just då – tänker jag tända mitt Yankee Candle, tappa upp ett härligt skummande bad, krypa ner och bara slappna av!

 116. Butiken ligger i Helsingborg.

  Jag tänder alltid ljus vid varje middagstillfälle kl 17.30 varje dag för min autistiska son blir så lugn av det. Han tycker om myset som blir över det. Vi har stenhårda rutiner eftersom det är måste med autism så just därför gör vi så dagligen och de får vara tända till kl 19 när det är sovdags.

 117. Butiken ligger i Helsingborg enligt deras hemsida.

  Jag tänder ljuset när jag vill ha det extra mysigt och romantiskt för mig och min partner när lillen äntligen somnat.

 118. Hej Clara!
  Den svenska yankee homebutiken ligger i Helsingborg.

  Jag tänder mina yankeeljus varje kväll, det är vardagslyx för mig!

  Att krypa upp i soffan med en kopp te och en varm filt och bara njuta av tystnaden i skenet av levande ljus laddar mina batterier. En skön kontrast till det stressiga (men härliga) livet som småbarnsförälder.

 119. 1. Om du menar i Sverige så ligger Yankee home i Helsingborg, och menar du hela världen så i South Deerfield, Massachusetts, USA.
  2. Ett ljus som sprider doft och glans, passar att avnjuta när mannen är på konferens. Något som i denna kalla tid skulle vara nice, är doften av sommar, som Paradice Spice.

 120. Den svenska butiken ligger på Södra Kyrkogatan 18 i Helsingborg.

  Jag gillar att tända ljus när jag ligger i badkaret och äter frukost. För mig är det ett avslappnande sätt att börja dagen på!

 121. Hejhopp 🙂
  I Helsingborg finns den svenska yankee homebutiken.

  OM jag skulle ha turen å vinna skulle jag för de första bli jätteglad, har länge spanat in dessa fina ljus men aldrig unnat mig de. Jag skulle tända ljusen när jag sitter tillsammans med barnen innan sängdags å sen skulle jag tända de igen och bara njuta. Lite lyx för en trött o glad mamma 🙂

 122. 1. Butiken Yankee Home ligger i Helsingborg.

  2. Jag tänder doftljus för att få lite lyx i vardagen, helst tillsammans med en kopp te och en biscotti.

 123. 1. Helsingborg
  2. Barnen sover, en stor kopp te förbereds. Ljuset tänds och en underbar doft sprider sig. Kryper upp i soffan och läser bloggar. Mys!!

 124. Butiken i Sverige finns i Helsingborg och i USA i South Deerfield, Massachusetts.

  Jag tänder mitt Yankee candle när jag vill ha hög mysfaktor och slappna av, själv eller med vänner och familj 🙂

 125. 1. Yankee Home ligger i Helsingborg.
  2. Jag skulle tända ljuset på kvällen när ungarna är nattade, lugnet har lagt sig i huset och jag och sambon sjunker ner i soffan med varsin kopp te för några timmar välbehövlig egentid!

 126. Butiken ligger i helsingborg.

  Jag skulle ställa ljuset på toaletten, det är höjden av vardagslyx att har mysbelysning på toaletten som dessutom doftar gott.
  Där kan det ju även göra nytta genom att förtränga doften av sambons svettiga fotbollskläder och andra…odörer….

 127. Deras egen butik finner man i South Deerfield, Massachusetts, USA.

  Jag skulle inviga mitt “Yankee Candle” den 23:e mars då earth hour hålls. Annars är ett doftljus perfekt för avkoppling!

 128. Affären är i South Deerfield, Massachusetts. Jag tänder mitt ljus då jag vill mysa till det lite extra, och få lite extra mys i en grå vardag!

 129. Konceptbutiken Yankee Home finns i Helsingborg.

  Jag skulle tända ljuset en kväll i slutet av veckan när man börjar känna sig sliten. Vira en filt runt mig och krypa upp i soffan med en inredningstidning! Håller tummarna för att jag kan göra det snart!

 130. 1. Yankee Home i Sverige ligger i Helsingborg.

  2. I både glädje och sorg tänder jag ett ljus,
  det skänker frid i min själ och ro i mitt hus…

 131. Hej Clara 🙂
  1. Deras flagship store ligger i South Deerfield, Massachusetts. Men de har också en butik här i Helsingborg!
  2. Jag tänder dem alldeles för sällan! Men antingen en superhärlig kväll för att göra den ännu bättre, eller efter en jobbig dag för att minnas den härliga känslan.

  ps. FANTASTISK blogg!

 132. I Helsingborg ligger det svenska Yankee Home.
  Jag tänder mitt ljus när jag kommer hem från jobbet och träningspasset, det hjälper mig varva ner och komma till ro.

 133. – Yankee Home ligger i Helsingborg.

  – När dagen varit lång, när de älskade små liven somnat trygga i sina sängar, då tänder jag ljuset och låter mig invaggas i harmoni av den goda doften, den vackra lågan och lugnet som sänker sig över vårt lilla hus. Kanske kombinerar jag det med ett avslappnande bad, eller en god kopp te, eller i mina älskade makes famn, medan dagens händelser och morgondagens drömmar formuleras <3

 134. 1. Butiken ligger i Helsingborg.
  2. Jag tänder allt som oftast ett doftljus så fort jag kommer hem! Av med jobbkläder, på med myskläder, skrota runt där hemma & dra in en härlig doft som sprids från det tända ljuset!

 135. 1. Affären ligger i Helsingborg.

  2. Ljusen tänder jag alla vakna timmar. Finns alltid en doft för varje tillfälle.

 136. Yankee Home ligger i Helsingborg.

  Jag tänder helst ett doftljus en stund före mina allra finaste vänner kommer på besök för myskväll med te och något gott till fika, så kan vi sitta under varsin filt i soffan och bara samtala i timmar om allt mellan himmel och jord, många skratt blir det men också mycket allvar!

 137. Yankee home butiken ligger i Helsingborg.
  Jag tänder ett ljus (gärna med doften clean cotton) efter en dag med pulkaåkning med barnen. Med röda små näsor sitter vi alla fyra framför öppna spisen och smuttar på varm choklad i muggar, fortfarande med raggsockorna på.

 138. 1. Yankee Home butiken ligger i Helsingborg

  2. Ifall jag hade ett Yankee candle så skulle jag definitivt tända det på morgonen, helst rätt tidigt. Det är den absolut viktigaste delen av dagen, då den just börjar. Alltså, viktigt att börja bra och HARMOONISK!

 139. 1. Yankee Home ligger i Helsingborg.
  2. När min lille son har somnat & jag kan njuta av tystnaden så kryper jag ner i ett varmt bad, tillsammans med ett tänt Yanke Candle. En underbar tid på dygnet 🙂

 140. Butiken ligger i Helsingborg, ett måste när jag är där!
  Vilken fråga, fråga hellre när jag inte har dem tända, jag släcker mina Yankee candle ljus när jag går hemifrån eller lägger mig på kvällarna, vill ju inte starta en brand.

 141. 1. I fina Helsingborg!
  2. När det är söndag och mina trollungar somnat för natten och alla “kvällsmåsten” är genomförda så sjunker jag ner i badkaret och njuter, inte bara av lugnet utan också av att jag antingen har överlevt en tung vecka eller också njuter jag av minnena av en bra vecka 🙂 Detta gör att oavsett prognos på veckan som gått så slutar den iallafall harmoniskt (+ att jag får tid att tvätta bort veckans mat ur håret..) Det är i denna stund jag vill tända ett Yankee Candle, som en extra klapp på axeln för vilken supermorsa jag är 😉

 142. Hej UnderbaraClara!
  Butiken ligger i Helsingborg!

  Jag tänder alltid ljus när jag jag ska ha egentid. Det blir som en liten ritual, när ljusen tänds slappnar kroppen av och jag kan lägga mig och läsa en bok, filosofera, måla lite eller bara vila. Det är kvalitetstid.

 143. Hej!

  1. Yankee home gick jag faktiskt förbi idag, för jag är på besök hos min pojkvän i soliga Helsingborg!
  2. Jag vill tända detta väldoftande ljus de fredagar som min pojkvän kommer upp från Helsingborg. En himmelsk doft och många pussar i hallen- så vill jag att våra helger ska börja!

 144. 1, Yankee Home (fantastisk!) hittar du i Helsningborg.

  2, Jag skulle tända mitt Yankee Candle varje kväll för att få den ultimata avkopplingen. Ingen blir gladare än jag om jag får byta ut mitt vita blockljus mot ett härligt väldoftande Yankee Candle till mitt kvällsmys.

  🙂

 145. Hurra för tävling!

  1. Butiken ligger i Helsingborg.

  2. Jag tänder ljuset när jag får spontanbesök och inte hinner snygga till. Då släcker jag ner och tänder massor med levande ljus – gärna som doftar gott!! Fräscht och mysigt på 3 minuter, det är min melodi!

 146. 1. Butiken ligger i Helsingborg 2 Jag tänder ljuset när det är dags för att få the feeling och lite rajraj med sambon.

 147. 1. Helsingborg

  2. Det finns en doft för varje tillfälle.
  För slott, koja och lantställe.
  Blommor, friska, frukt.
  Tänk vilken fantastisk produkt!
  Kryddor och mat.
  Ett ljus från varje delstat.
  Och en för jul – det är kul!!

 148. Yankee Home ligger i Helsingborg. Jag ÄLSKAR det ljus jag har från Yankee Candle (Snow in Love) och jag tänder det helt enkelt varje kväll, mums!

 149. Affären finns i South Deerfield, Massachusetts.
  Jag tänder ett doftljus i badrummet när jag vill känna lite extra lyx, gärna när man har gäster eller om man vill dölja mindre god doft med ljuvligare dofter.

 150. Yankee Home ligger i Helsingborg om det är den svenska som eftersöks.

  Ska börja plugga upp mina gymnasiebetyg nu i Mars (10 år senare) och då skulle det vara härligt att tända detta under mina plugg-kvällar. Jag har tittat (och luktat) på i stort sett alla Yankees flera gånger men aldrig unnat mig. Tänker hela tiden “någon gång när jag har lite pengar över så..” Nu kan jag hålla tummarna på att vinna ett istället. Sedan blir en väl hooked 😉

  Anna

 151. I Sverige finns Yankee Home i Helsingborg, dvs inte alls långt ifrån Lund där jag bor och pluggar 🙂
  Om jag vann ett ljus skulle jag tända det när jag bjuder in två av mina bästa vänner på te till mitt korridorrum, och sedan skulle vi sitta och prata i timmar. Fast jag tror ljuset skulle tändas lite då och då när jag behöver lite ro i själen, det finns få saker som är så avslappnande som att drömma mig bort tittandes på en fladdrande låga…

 152. Butiken ligger i Helsingborg.
  Doftblandningen på Paradise spice låter underbar, helt i min smak. Ljuset skulle nog faktiskt tändas lite nu och då, men speciellt när man har satt sig i myshörnan i soffan med benen utsträckta och virkningen i händerna och ett intressant poddradioprogram i lurarna.

 153. Yankee Home finns i South Deerfield, Massachusetts, den svenska butiken ligger i Helsingborg.

  Just nu har jag alltid yankeeljus tända. Min stora kärlek gick bort för snart en månad sedan, 24 år gammal. Jag har köpt några sorter och tänder ljusen till hans ära, för att känna någon form av närvaro från honom och lite för att försöka känna någon slags tröst själv, även om livet känns riktigt jobbigt. Jag är student så jag har inte råd att fortsätta köpa yankeeljus själv, så jag skulle verkligen uppskatta att vinna ett till.

 154. 1. I Sverige ligger Yankee Home i Helsingborg. I USA finns Yankee Home i South Deerfield, Massachusetts.
  2. Jag skulle tända ljuset när jag läser god natt saga för min dotter på kvällen och sedan när hon är nattad skulle ljuset fortsätta vara tänt när jag och min man dricker kvällste.

 155. 1. Yankee home finner man i Helsingborg.
  2. Jag tänder Yankee Candle varje dag. Särskilt vid frukost på sängen med min sambo. Ljus fyller mig med glädje.

 156. Södra Kyrkogatan 18, Helsingborg.

  Ibland behövs en doft för att förnimma känslan man har inom sig. Då kan jag tända ljuset och sätta mig och meditera en stund.

 157. Helsingborg

  Jag har fått ett av min fina sambo som jag tänder i badrummet när jag har min “ladda-mamma-batterierna-stund” Så härligt avslappnande och lyxigt att ta ett bad i när den underbara doften sprider sig i hela huset.

  En önskan vore att ha en ljus i vardagrummet som ska tändas varje kväll efter middagen och särskilt när vi får besök så klart ♥

  Håller alla tummar-hårt! 🙂

 158. 1. Helsingborg

  2. Jag som reser mycket i mitt arbete packar ner ljuset i min rullväska och tänder det på mitt hotellrum för att få extra mysigt och en skön hemkänsla.

 159. Affären finns i Helsingborg.
  Jag brukar tända ett yankee candle när jag vill komma i stämning, olika dofter för olika stämningar!

 160. Affären ligger i South Deerfield, Massachusetts och i Helsingborg.

  Jag tänder oftast ljuset när jag kommit innanför dörren och fått av mig skorna. Älskar doften.

 161. 1. Yankee Home finns i Helsingborg.
  2.Kan man dämpa lukten av blöt hundpäls med ljusdoften?

 162. Yankee Home finns i South Deerfield, Massachusetts och den svenska butiken ligger i Helsingborg.

  Jag tänder ljuset när jag slapparmed en kopp chai-te, hembakta knäckekex och mitt favoritprogram på tvn. Vardagslyx!

 163. Yankee Home finns i Helsingborg.
  Jag njuter av att ha Yankee candle ljus tända under vinterdagar då jag jobbar hemifrån.

 164. Svenska butiken ligger i Helsingborg. I USA ligger den i South Deerfield,Massachusetts.
  Finns alltid tillfällen att tända ett Yankee Candle, men allra skönast är att tända ett när man kommer in från en bitande kall vinterpromenad och tillsammans med en tekopp njuta av doften under en filt i soffan.

 165. Den butiken som finns i Sverige ligger i Helsingborg!

  Jag tänder ett Yankee Candle av någon av mina favoritdofter när jag sätter mig efter en stressig dag i soffan så jag får lugna ner mig med mys och härlig doft. 🙂

 166. Affären ligger i Helsingborg.

  Jag skulle tända ljuset dagligen. Bor i ett vackert gammalt hyreshus med spröjsade fönster och roliga vinklar, men som tyvärr inte har fungerande ventliation varken från köket eller toaletten. Därför är doftljus ett klart plus!

 167. Butiken som finns i sverige ligger i helsingborg.
  Jag skulle tända mitt Yankee Candle när jag kommit in från stallet om kvällarna och bara slappna av och njuta av den underbara doften som ett bra avslut på dagen.

 168. Butiken ligger i Helsingborg.

  Jag brukar tända ljus när solen har gått ner och det behövs lite värme och stämning i min lilla lägenhet på fjärde våningen.

 169. Butiken ligger i Helsingborg.
  Varje söndag äter vi långfrukost med tända ljus. Vi njuter av att sitta ner och bara känna att vi har tid för varandra. Det är viktigt att stanna upp och bara vara ibland.

 170. * Yankee Home butiken finner du i Helsingborg.

  * Mitt rum doftar av “French Vanilla”, jag har det tänt för att det ger mig trygghet och hjälper mig att minnas tiden tillsammans med min första kärlek, som fortfarande befinner sig på andra sidan jorden. Det finns så mycket minnen och känslor i en doft. Jag tänder ljusen för att bli omsluten av dessa känslor, som ibland kan vara svåra att komma åt på egen hand.

 171. – Butiken finns i Helsingborg
  – Och jag tänder mitt Yankee Candle när jag vill spänna av och spendera en helkväll med kärleken. Lagar honom middag och kanske ser vi en film. Men jag tror han uppskattar att få vara med mig mest 🙂

 172. Butiken ligger i Helsingborg.
  När verkligheten gör sig påmind, dammtussarna samlas i hörnen och kurslitteraturen är staplad i högar på köksbordet, och matlådan inför imorgon inte är lagad. Det är då jag behöver bli påmind om att stilla mig, världen raserar inte på grund av det. Jag tänder ett doftljus (för närvarande soft cotton), sätter mig i soffan, sätter på Nina Simone och låter tankar vandra.

 173. Butiken ligger i Helsingborg.
  Ljuset tänder jag närhelst jag vill sprida en underbar doft och myskänsla 🙂

 174. Helsingborg!

  Jag har alltid ett doftljus tänt inne i badrummet. Det ger en varm mysig känsla och luktar underbart gott (det kan ju spridas andra inte lika trevliga dofter i ett badrum annars…!)!

 175. 1) Yankee Home ligger i Helsingborg.

  2) Jag tänder Yankee Candle Clean Cotton i tvättstugan och på toaletten. Fräschare än så kan det inte bli. I köket kryddar jag till det med Warm spice så att alla tror att ugnen är full av nygräddade kakor. För att minnas våra fina minnen tänder jag i sovrummet Yankee Candle Wedding Day. I barnens rum brinner rofyllda Soft Blanket och i vårt vardagsrum sprakar ljuset Sun & Sand för att påminna oss om att sommaren stundar.

 176. 1. Affären ligger i Helsingborg.

  2. Då min sambo har fått för sig att han inte gillar doftljus så brukar jag passa på när jag är ensam hemma. Det finns inget bättre att slappna av än att krypa ner under en filt i soffan, tända ett väldoftande ljus och läsa en bra bok!

 177. 1. Affären ligger i South Deerfield, Massachusetts där Yankee Candle även har sitt huvudkontor.

  2. Jag tänder först och främst ett Yankee Candle efter en extra stressig och jobbig dag på jobbet. Efter sådana dagar finns det inget bättre än att mysa ner sig i soffan under ett lager av filtar med en bra bok och ett väldoftande Yankee Candle bredvid sig. Det är harmoni!

 178. 1) Helsingborg

  2) När ungarna vägrat äta middagen jag lagar (så den ligger och ruttnar i återvinningspåsen), när såpan och orken är slut (så att städning känns som ett lika ruttet alternativ)… Då tänder jag ett doftljus och låtsas som att vårt hem är ett paradis i alla fall!

 179. – Svenska butiken ligger i Helsingborg.
  – Jag tänder ett Yankee Candle i badrummet när jag tar ett långbad med några olästa tidningar!

 180. Det ligger i South Deerfield, Massachusetts, USA.

  Jag skulle tända mitt ljus när hemmet är nystädat en vårdag och låta doften sprida sig som ett härligt välbehag för sinnet.

 181. Yankee Home ligger i Helsingborg.

  Jag älskar verkligen Yankee Candles och brukar köpa de små ljusen som jag stoppar i en ljuskopp. Jag tänder ett Yankee Candle om kvällarna på hösten och vintern. Det står nästan alltid ett sådant på soffbordet och sprider väldoft när vi ser på TV. Favoriten är Clean Cotton, men Paradise Spice låter också väldigt spännande! Något att ställa i köket på bänken tänker jag och tända vid fikat hela nästa långa höst och vinter!

 182. Hej!

  Yankee Home har en butik i Helsingborg i Sverige men “The World’s Largest Candle Store” – Yankee Candle Home ligger i South Deerfield, MA USA.

  Jag tänder Yankee Candle helst varje dag, för att få dofta, njuta och känna lite extra vardagslyx! 🙂

 183. Jag undrar i min tur hur mycket gifter de finns i ljusen..doften som sprider sig. Är den helt giftfri?

 184. Affären ligger i South Deerfield, Massachusetts i USA och Helsingborg i Sverige!

  Jag tänder ljus i princip alltid! Är väldigt beroende av ljus haha, så denna vinst skulle vara underbar! För att välja ett tillfälle så är det nog att efter en städning med balkongdörren öppen en vårdag tända ljuset så att den fräscha & rena känslan håller i sig!

 185. Butiken ligger i Helsingborg.
  Tänder ett Yankee Candle tidigt på morgonen när alla i huset sover och jag kan sitta i lugn och ro.. 🙂

 186. 1. I Sverige ligger affären Yankee Home på Södra Kyrkgatan 18 i Helsingborg.

  2. Att tända ljus från just Yankee Candle ger en känsla av ett annat slags hem. Alla olika slags dofter får en att drömma sig bort, till en annan värld. Doften ger även en fräsch känsla som sprider sig i hela hemmet.

 187. 1. Affären ligger i South Deerfield, Massachusetts i USA och Helsingborg i Sverige.
  2. Jag tänder ljus för att fånga ljuset i vardagen. Ljus ger mig energi.

 188. Åh dessa ljus luktar ju ljuvligt fast har aldrig haft något själv men hoppas nu.
  1 South Deerfield, Masachusetts finns ju även en konceptbutik i Helsingborg
  2. De kvällar jag är hemma (jobbar 2 skift) brukar jag oftast tända doftande ljus, man mår bättre då.

 189. Den ligger i Helsingborg!
  Jag tänder yankee candle när det ska vara lite extra mysigt hemma hos oss, tex en fredag eller lördag kväll, eller när vi får besök 🙂

 190. 1. Butiken ligger i vackra Helsingborg.
  2. Jag tänder ett Yankee candle-ljus när jag vill unna mig lite vardagslyx dvs nästan varje dag. Det kan t.ex. vara om jag vill slappna av eller om jag vill fira något. Under julen går det åt extra mycket för att skapa rätt stämning 🙂

 191. -Helsingborg (bästa stället att stanna till vid på en roadtrip! 🙂

  -Jag har faktiskt ett Yankee Candle-ljus tänt nästan jämt här hemma får jag erkänna, för mig blir det en del av att skapa den där hemma-myskänslan, jag omger mig med möbler, kuddar, tavlor som ger mig en härlig känsla av trivsel, trygghet, skönhet, och det är samma sak med mina ljus, det blir en del av mitt hem som gör att jag trivs, jag inreder mitt hem med dofter!

 192. 1. I Helsingborg
  2. På kvällen när min sambo och jag äter middag och talar om dagen som har varit och planerar kommande dagar.

 193. South Dearfield i Massaschusetts USA och i Sverige i Helsingborg. Jag formligen älskar dofterna som sprider välbehag omkring sig. Tänder Yankee Candle varje dag för lyxens skull!

 194. 1. Helsingborg
  2. Varje dag! Från mörkrets inbrott till dess jag går och lägger mig. På sommaren räcker det att det är mulet för att det ska räknas som mörkt.

 195. Butiken finns i Helsingborg!

  Jag tänder alltid när vi ska få gäster, då blir det mys-stämning och luktar gott i hela huset. =)

 196. 1. Yankee Candles konceptbutik Yankee Home ligger i Helsingborg

  2. Yankees ljus tänder jag varje dag, olika dofter för olika tillfällen. Jag är ett Yankeefreak och kan inte sluta med dessa ljus. Är lite besatt, de luktar så fantastiskt gott 😀

 197. 1. Butiken ligger i Helsingborg

  2. Jag tänder ett Yankee Candle närhelst jag vill känna fläkten av en tropisk ö, doften av exotisk frukt, blommor & nötter, en fräsch havsbris eller en blomstrande trädgård 🙂

  Mvh
  K

 198. Svar: Yankee egna butik Yankee home ligger i Helsingborg.

  Jag tänder Yankee doftljus när jag ligger i sängen och lyssnar på musik eller på en CD bok.

 199. 1. Helsingborg
  2. När jag kommer hem efter jobbet tänder jag ljuset och sjunker ner i soffan.

 200. Yankee Home butiken ligger i Helsingborg.

  Jag tänder ett Yankee Candle när jag får oväntat besök och inte hinner städa – släck ner i lägenheten och tänd några ljus. Ger en mysig känsla och luktar nystädat (favoriten är Clean cotton)!

  🙂

 201. Affären hittar man i South Deerfield, Massachusetts.
  I Sverige hittar man butiken i Helsingborg.

  I en värld full av stress som student och som håller på att ta körkort så finns det inget mysigare än att tända ett yankee candle när man pluggar. Ett spridande av lugn och god doft tar mig igenom alla pluggtimmar!

 202. 1. Yankee Candles butik Yankee Home ligger i staden Helsingborg.

  2. Jag tänder alltid mina Yanke Candle-ljus så fort jag kommit hem, det hjälper mig av varva ner efter den stressiga vardagen. Jag sätter mig i soffan med mina hundar och en bra bok. Tystnaden, lugnet och dofterna gör att jag snabbt kommer in i en harmonisk sinnesstämning.

 203. Helsingborg!

  Har aldrig ägt ett Yankee Candle ljus. Men jag har alltid doftljus hemma, tänder det varje eftermiddag och njuter jag ända tills sängdags!

  mvh
  Monika

 204. Hej!

  Affären ligger i Helsingborg.

  Jag tänder ett Yankee Candle i sovrummet varje kväll. Jag väljer doft utifrån hur jag mår och det är så härligt att krypa ner i sängen när sovrummet doftar så gott. Det är helt enkelt ett perfekt sätt att avsluta dagen på.

 205. I USA ligger “Home” butiken i South Deerfield, Massachusetts. I Sverige finns också en konceptbutik i Helsingborg.

  Varje kväll myser jag med Yankee Candle, en kopp chai-te och en bra bok. Man måste få njuta och koppla av när dagen lider mot sitt slut. Jag skulle inte kunna leva utan väldoft.

 206. Hejsan, vill gärna delta i tävlingen.
  1. Helsingborg
  2.Tyvärr så har jag inte haft något Yankee Candle men tänder ofta ljus framåt kvällen för att öka mysfaktorn plus att det ger en feel-good-känsla och är samtidigt lite rogivande.
  / Sören Andersson

 207. Helsingborg såklart 😀

  Efter en promenad i regn med vovven så är det mer än toppen att kunna tända ett Yankee ljus… zillioner godare doft än blöt hund 😉

 208. I Helsingborg ligger Yankee Home butiken i Sverige.

  Jag tänder ett Yankee candle när barnen somnat och jag och sambon ska titta på TV och njuta av lugnet en stund innan det är “kväller” 🙂 Just nu är det ljuset Pink Blush som gäller hos oss. Känns som en vårdoft.

 209. Hejsan.

  I Sverige hittar vi butiken i Helsingborg.

  Jag älskar ljus. Har nästan alltid tänt framåt kvällen. Har massor av ljuslyktor från olika glasbruk i fönstren och på bord. Mitt yankeecandle à Child wish har jag bredvid Ingeborg Lundins äpple. Ett vackert par i gröna nyanser. Det luktar härligt nytt och rent. Extra bra när man inte velat vädra lika ofta på vintern eftersom det blir så iskallt direkt. Det allra bästa är brinntiden. Slipper grunna på att köpa nya hela tiden. Gillar verkligen Yankeecandle. Dom får gärna fylla hela huset.

 210. 1. Affären finns i helsingborg

  2. När jag är trött och sliten efter en hård dag på jobbet och sjunker ner i soffan då tänder jag mitt ljus. Slappnar av och återfår kraft och energi.

 211. Butiken Yankee Home ligger i Helsingborg

  När jag vaknar på morgonen är det första jag gör att tända ett Yankee Candle ljus för att få den bästa starten på dagen!

 212. Denna trevliga affär ligger i Helsingborg!

  Jag tänder mitt Yankee Candle ljus med Sugared Apple när jag myser med familjen framför Tv’n en stund efter en rolig dag på jobbet! Fick dock tända det direkt idag när jag kom hem…….katten hade haft ont i magen och det doftade inte hallon….nu är allt återställt och ljuset lyser fortfarande!

  Tack för bästa bloggen! /Jenny

 213. 1. Yankee home ligger på Södra kyrkogatan 18 i Helsingborg
  2. Jag tänder gärna mina yankee candels när jag vill ta det lungt och slappna av, man mår bra av alla fina dofter

 214. Hej,
  är gärna med i utlottningen 🙂
  1. Svar Helsingborg
  2. Ett ljus från Yankee candle får gärna i mitt hem Bo, för att jag ska hitta lugn och Ro ♥♥♥

 215. Hej!
  Butik Yankee home ligger i Helsingborg.
  Om jag hade turen att vinna skulle jag tända doftljuset på en kväll då man verkligen har tid med sig själv. Täda på doftljuset, göra varmt te och kanske ta fram någon bok eller också sätta på en riktigt gammal och klassisk kostymdrama och inspireras massor av det och samtidigt slappna av och bara njuta av stunden.

 216. jag är absolut med, älskar yankee candles ljus men tyvärr är dom för dyra för mej. vore verkligen lycka att vinna 🙂

  1. Helsingborg
  2. jag tänder alltid yankee candle ljus när det ska lukta gott hemma, för dom sprider sån god doft. vilken ostädad och tråkig lägenhet som helst känns genast bättre med dessa ljus 🙂

 217. 1. Helsingborg
  2. Jag tänder ljuset när jag vill att det ska lukta gott hemma och när jag vill bli påmind om en härlig upplevelse, känsla, period eller person som jag symboliserar med en doft. Tex; Doften Christmas Tree brukar jag tända när jag längtar till december.

 218. Butiken ligger i Helsingborg.
  Jag tänder alltid mycket ljus, när skymningen smyger sig på, på vintern blir det mest värmeljus. men på sommaren tänder jag gärna lite ljuvliga doftljus, ute på altanen i sommarnatten, det doftar då så härligt, av ex, cocos /mandarin, mmmmmm då kan man drömma sig bort och tänka sig att man är i Karibien. jag har gillat och delat, och nu hoppas jag på vinst trotts stoooor konkurens!! kramar till de som vill och behöver 🙂

 219. Jag skrev ett tävlingsbidrag vid 15-tiden den 8/3, varför har det inte kommit med?? Hoppas jag får vara med ändå så jag gör ett nytt försök;
  1. Affären ligger i Helsingborg.
  2.Jag tänder gärna ett doftljus när jag känner mig lite låg och ledsen av någon anledning. Doften går direkt in till mina sinnen och jag kan när jag suttit och slappnat av t ex med en god kopp te och ett fint doftljus, efter ett tag känna mig mycket lugnare och mer positiv, en nöjd och glad känsla!

 220. 1 Yankee Home butiken ligger i Helsingborg.
  2 Eftersom vi lever ett ganska aktivt liv med två barn så är det dagens höjdpunkt när vi alla samlas och skall äta middag. Så varje dag kring kl 18.00 när vi skall äta middag hela familjen så tänder jag ett Yankee ljus och både barnen coh vi vuxna får lite vardagslyx i tillvaron. På helgerna brukar jag tända några ljus när vi skall mysa och se på film. Dessa underbara ljus med sina underbara dofter sprider en festlig atmosfär vardag som fest.