Julikvällar

Gräset slås med lite och höet hässjas. Det är den tiden på året nu. Jakob bär höstackarna på huvudet, det påminner mig om när vi var i Indien och allt möjligt och omöjligt bars på huvudet. En tidningsbal, en get, en plastkasse full met mat.

Jag är gärna ute sent och arbetar på gården, när allt blivit knäpptyst, vinden lugnat ner sig och solen målar himlen rosa. Det är så vackert där vi bor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Julikvällar”

 1. Även här tar det emot att gå och sova… Fina bilder! Känns på sätt och vis som om du har fångat en svunnen tid genom din lins…

 2. Och det både luktar och ser fint ut! Synd bara för oss gräsallergiker att vi inte kan njuta fullt av det.

 3. Fantastiskt vackra bilder! Det är bara att njuta och aldrig sluta fascineras av denna underbara årstid. Är dock lite avis på ljuset ni har…

 4. Och luften blir magisk och först på kvällen blir temperaturen behaglig! Satt vid Långforsen vid Vindelälven igårkväll. Helt plötsligt var klockan över sju utan att vi märkt det, var ju varken mörkt eller kallt. Bäst att lagra det inför de mörka månaderna.

 5. Mysigt!
  Håller med dig, det är skönt och det är ofta det blir som ryck på kvällen 🙂 Det känns som om det då också blir riktigt bra mer fokus liksom.

 6. Har precis lånat din nya bok på bibblan. Har läst inledningen och lite av början. Fy fasen va bra!!!!!!!!!!!!! Måste nog köpa den. Vilken skatt. Tack, tack, tack för att du skrivit denna pärla! Och tack till din syster också.

 7. De sena sommarkvällarna är verkligen helt magiska. Luften är ljum men inte längre för varm och världen är nästan alldeles tyst. Helt underbart helt enkelt. Liza

 8. Det ser underbart ut! Vart bor du någonstans mer exakt? Själv bor jag strax utanför Göteborg och bara drömmer om ett härligt hus uppåt landet! 🙂

 9. Vilken härlig livskänsla det var i dess bilder. Det är så här min lant idyll ser ut. För jag har växt upp på landet och vet arbetet bakom det, men jag ser det som något vackert och väderfullt. Jag ser på det med kärlek och det har du fångat i den bild <3 Fylld med kärlek och varmt ljus! Sena sommarkvällar är som en dröm ^^

 10. Ja ni bor himle fint. Nu när jag flyttat till södra Sverige och varit o rest en del så uppskattar jag Norrland mer. När jag åker hem till övik o Umeå så försöker jag supa in den fina naturen. Försöker memorerar fotografier i huvudet haha känner mig som 40 och inte 20år när jag kan stanna upp o bara kolla på utsikten. Ett smultronställe jag har vid Umeå är Ratan:) har du varit där Clara? Kram Anna