Någon undrade vad jag egentligen pysslar med när jag säger att jag jobbar. Det är lite svårt att beskriva exakt – för precis som för de flesta frilansare och egenföretagare är det en himla massa olika hela tiden. Men det jag gör regelbundet under hösten är bland annat att vara spanare i Go’kväll och skriva krönikor för Nöjesmagasinet City. Dessutom är jag ny fast medarbetare i Family Living som trädgårdsprofil. Jag har en egen sida i varje nummer och även en egen sida i skönetsmagasinet Daisy Beauty där jag recenserar ekologiska beauty. Sedan ska jag troligtvis spela in ett helt nytt teveprogram under hösten!

Förutom det så drar jag återigen igång med mina föreläsningar med Annakarin Nyberg. Temat är digitalt entreprenörskap och den nya uppkopplade generationen. Förra året gjorde vi över trettio föreläsningar på bland annat KTH, Handelskammaren och Tillväxtverket. I höst har vi också en hel drös bokade. (Jag återkommer med datum när det närmar sig – om det är föreläsningar som är öppna för allmänheten)  Slutligen håller jag på med ett nytt bokprojekt – modell XL som lanseras i vår med dunder och brak. Utöver detta pysslar jag  på med flera andra saker som inte är officiella ännu men som kommer lanseras under 2014/2015. Det är kul! Mycket men kul! Det är en dröm att få jobba med så olika kreativa uttryckssätt och ständigt få möjlighet till utveckling.

Och nu ska jag hoppa in i duschen för i morgon på morgonen reser jag utomlands en vecka för en teveinspelning. Det blir himla skoj men jag kommer sakna min son väldigt mycket – även om jag vet att han har det superbra hela veckan med pappa och gammelmormor på besök.