Drömmorgon är ett koncept jag tagit fram tillsammans med de fina människorna på Saltå Kvarn. Under en serie frukostar bjuder jag in bloggläsare, bloggare och en gäst kunnig inom något ämne som jag brinner för. Igår gick den senaste frukosten av stapeln i Saltå Kvarns mysiga butik på Södermalm. Inbjuden gäst den här gången var internetforskaren Annakarin Nyberg som skrivit boken Digitalt Entreprenörskap och under många år följt bloggares väg till att bli företagare och entreprenörer. Ett väldigt spännande samtal som handlade om hur bloggare gjort för att bli framgångsrika och lyckats omsätta sin hobby till kronor och ören. Och om varför folk blir så provocerade när en forskare tittar på något så ytligt som bloggvärlden. Samtalet livestreamades och även går att se på här nedan.

Tack till alla fina bloggare och bloggläsare som kom och åt ekofrukost med mig och förgyllde en rätt så grå och regnig tisdagsmorgon i november. Hoppas vi får ses fler gånger!

(Och stort tack till fotografen Malin på Stuudio Huusmann för lånet av de fina bilderna. Fler från frukosten finns på Stuudiohuusmann.com)