7e luckan i adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig allt som behövs för att julpyssla och pynta! En förvaringslåda från Panduro Hobby, fylld med material lämpligt för julpyssel värde ca 860 kronor (om sakerna köps var för sig. Lådan finns också att köpa på Panduros webbshop och då kostar den 399 kronor)

För att vinna den maxade pyssellådan ska du besvara följande frågor

1) Om du ute efter att bli inspirerad har Panduro en speciell flik på hemsidan under vilken du bl.a. kan välja mellan olika högtider. Hur många?

2. Varför väljer du att handla ditt pyssel på Panduro? Motivera!

3. På Panduros egen blogg lades i oktober upp ett inlägg vid namn ”Nycklar i neon”. Vilken neonfärg handlar det om?

*Tävlingen pågår tom 1/12-2013 kl. 23.59. Vinnaren utses av Panduro och deras beslut kan ej överklagas.  I potten finns en förvaringslåda fylld med pysselmaterial värde 860 kronor. Vinnaren kontaktas via mejl. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

137 kommentarer på “7e luckan i adventskalendern”

 1. Nio olika kategorier finns det.
  Handlar en del på panduro eftersom det finns allt man vill ha av en sådan butik och grejerna man köper håller måttet. Jag har en pysseltokig liten dotter som fyller 5 år den 14/12 så detta hade vart en perfekt present för henne.
  Tycker det är svårt och se om färgen det handlar om är röd eller orange =)

  Håller tummarna för tur =)

 2. Rolig tävling!
  1. Det finns nio kategorier
  2. Jag handlar på panduro för att där finns ALLT! Jag slipper ränna runt på olika butiker för att hitta det jag behöver. Och ett stort plus till personalen som alltid möter upp en och frågar vad jag behöver hjälp med! Min dotter som snart blir 3 år har faktiskt önskat sig pysselgrejer i julklapp då det är något hon (äntligen) börjar intressera sig för! Pyssel och en häst står på önskelistan så jag hoppas vi vinner så jag slipper bygga ett stall;)
  3. Hmm det är lite svårt att se men jag skulle chansar på rosa. Kanske det tom är färgen 055 Azo Pink.

 3. 1. Nio kategorier

  2. Jag handlar en hel del på Panduro. De har bra kvalitet och ett fantastiskt brett utbud. Jag gillar att de har så mycket för “alla nivåer”. Alltifrån enkla nybörjarmaterial till sånt för sådana som är på mer avancerad nivå. Jag kan både handla saker till mitt jobb som illustratör, annat när jag skyltar/dekorerar i butik, material till privat hemmapyssel (sånt jag känner mig bekväm med eller sånt jag provar för första gången) och sånt jag kan pyssla med tillsammans med min 3,5-åring!

  3. Det är en färg som heter Panduro Acrylic Neon – i inlägget använde de den rosa.

 4. Hej!
  Jag och min dotter 4 år älskar alla former av pyssel. Jag är formgivare och pysslare ut i fingerspetsarna och tycker såklart att det är superkul att min dotter uppskattar att pyssla tillsammans med mig.
  1. 9 kategorier
  2. Panduro har ett brett sortiment och man hittar allt man kan behöva. Det går smidigt att beställa och i min lilla stad finns nu även äntligen en återförsäljare där man hittar en del av sortimentet och som gärna beställer hem om man saknar något.
  3. Panduro Acrylic Neon Rosa

  Hoppas på tur!

 5. 1 1 nio högtider
  2 jag tycker att Panduro har ett brett sortiment för pysslare på olika nivå, mycket enkla pysell och prisvärda varor. Särskilt gillar jag utbudet för barn
  3 Panduro acrylic neon, rosa

  Det vore himla kul att vinna, jag och vår sjuårige son tycker mycket om att pyssla och en påfyllning vore kanon!

 6. 1. Det finns nio kategorier.
  2. Jag handlar på panduro för att där finns det mesta i pysselväg och en kan kan oxå bli inspirerad. Just nu är jag föräldraledig och väldigt pysselsugen. Jag brukar surfa runt på hemsidan, men tiden räcker inte riktigt till (och inte pengarna heller) så den där lådan skulle vara perfekt för att få igång mig. Full av massa skoj!
  3. Panduro acrylic neon och det är rosa som används i det inlägget.

 7. 1- nio kategorier
  2- Pysslet är bland det bästa jag vet med jul,
  Barnen och jag blir kreativa och det är kul!
  Vi hittar allt vi söker på panduros butiken,
  Då behöver vi inte åka land och riken.
  Här finns allt du kan tänka dig och vill ha,
  Jag skulle kunna köpa handla där var da.
  Men i juletid är pengar en bristvara,
  Därför vill jag vinna denna bara 🙂
  3- jag skulle kalla färgen rosa!

  God jul!

 8. 1. 9 stycken
  2. Jag handlar på Panduro eftersom allt finns på ett ställe, man vet att det man ska ha finns och behöver inte springa runt till olika butiker. Också är produkterna av bra kvalité dessutom!
  3. Rosa

 9. 1. nio kategorier.
  2. jag handlar på panduro för där hittar jag allt, och utbudet i sig är välsorterat. sedan nga år tillbaka har jag gjort egna smycken och panduro är favoritbutiken för allt jag behöver till just det.
  3. Panduro Acrylic neon – rosa.

 10. 1. Nio kategorier
  2. Jag handlar på Panduro eftersom de alltid har det jag söker, och mer därtill! Dessutom kan jag få mycket hjälp och inspiration genom att fråga personalen, besöka bloggen eller bara kika in i butiken.
  3. Rosa

 11. Det hade varit riktigt kul att vinna pyssel från Panduro!
  1. Det finns nio högtider under fliken inspiration.
  2. Jag handlar på Panduro eftersom dom har ett stort sortiment, bra grejer och bra personal. Jag blir alltid fyllt av inspiration och kommer hem med massa fina grejer efter ett besök hos Panduro.
  3. Lite svårt att se men jag skulle säga att färgen är rosa, tror till och med att den heter Panduro Acryl Neon Pink.

 12. Det finns nio olika kategorier.
  Jag älskar att pyssla men vet inte alltid vad jag ska pyssla för nåt eller med vad, utan står där med limstift och färgat papper och noll idéer.
  Jag gillar Panduro för att de med sina instruktioner samt inspirationsbilder kopplade till de produkter som behövs för att pyssla enligt bilderna får även oss vilsna pysslare att känna lusten och modet att gå loss och pyssla!

  Färgen det handlar om måste vara Panduro acrylic neon i “pink”.

 13. 1. Det fanns nio olika högtider.
  2. Jag väljer att köpa mitt pyssel på panduro eftersom det är enkelt när det finns många butiker nära, de har ett stort utbud och det är bra kvalitet.
  3. Det handlar om färgen rosa. Färgen heter Panduro Acrylic neon.

 14. 1.Det finns nio kategorier
  2. Jag handlar på Panduro för att de har ett stort utbud med bra kvalitet och pyssel för både vuxna och barn.
  3. Panduro Acrylic Neon -rosa

 15. 1. 9 kategorier
  2. Pandurohobby är min favorit sida på Internet. Jag sitter ofta och drömmer om vad man skulle kunna pyssla av diverse grejor. Men tyvärr sätter plånboken alltid stopp eftersom jag är hemma-mamma utan inkomst. Men jag brukar pyssla med det jag har hemma sen förut. Älskar färger /garner/papper och lim på fingertopparna. Barnen sprider ut sina papper över hela köksbordet och klipper för glatta livet. En pyssellåda skulle få dem att jubla!!en perfekt julgåva till dem (och mamma) 🙂
  3. Rosa

 16. Tävlingssvar
  1. 9 kategorier
  2. Panduro har allt som jag behöver och dessutom kan jag få jättebra inspiration till mina kreationer både i butiken och på deras hemsida.
  3. Färgen är rosa

  Trevlig helg!

 17. 1. 9 stycken
  2. Jag brukar vara in på Pandurohobbys hemsida och drömma om olika pyssel som man hade kunnat beställa till barnen, så dom har sysselsättning de dagar då mamma ligger i sängen och inte orkar ta sig upp, för att de gör så ont. Man ofta (eller nästan alltid) sätter plånboken stopp för såna inköp, eftersom jag inte orkar jobba och ha 2 små gullungar att sköta. Men jag brukar breda ut papper, saxar, kritor, lim och pennor på golvet bredvid soffan så får de pyssla, och jag kan ligga och ha uppsikt över dem, och de Älskar det!! Skulle vi få den lådan så skulle de nog jubla högt av förtjusning. 🙂 Julpyssel är så mysigt!!
  3. Rosa

 18. 1. Det finns 9 olika kategorier under högtider.
  2. Panduro har allt man behöver för härligt pyssel. Att gå in i en pandurobutik för mig innebär att jag inte går ut på en låååång stund, men oj vad det är härligt!
  3. Färgen är Panduro Acrylic Neon- ROSA

 19. 1. 9 olika högtider
  2. Om man behöver något i pysselväg så vet man att panduro har det, kanske inte billigast men överlägset bäst kvalité.
  3.neon rosa!

 20. 1. 9 st
  2. Stort utbud, härliga idéer och fin kvalitet
  man vet att man får bra material vilket är grunden för ett lyckat pysslande. Dessutom nostalgi. Minns när man fick följa med mamma till affären och välja pysselset till jul och påsk från Panduro hyllorna. En liten tjejs stora lycka. En tradition jag vill föra vidare till min egen dotter 🙂
  3. Panduro Acrylic neon – rosa.

 21. 1. Det finns 9 olika högtider
  2. Oftast går jag i butikerna för att leta efter något litet (eftersom jag vet att de har allt), och sen kommer jag alltid hem med massor! Butikerna är så fyllda med inspiration och roliga saker att det är fullkomligt omöjligt att inte plocka en korg full nästan varje gång… och då ska vi inte tala om web-butiken!
  3. Panduro Acrylic Neon -rosa

 22. 1. 9 kategorier

  2. Panduro är som en härlig gottebutik
  passar en plånbok tunn som rik
  ” Mamma, jag önskar mig bara spel och pyssel i år ”
  Jippi inte en endaste leksak så långt ögat når!
  Att pyssla tillsammans med barnen är så kul
  funkar alla dagar fram till jul

  3. Panduro acrylic neon – Rosa

 23. 1. Nio kategorier.
  2. Jag handlar på Panduro eftersom det är en så mysig, inspirerande och välkomnande butik! Man hittar nästan alltid det man letar efter och personalen är så hjälpsam och trevlig så man känner sig glad och nöjd äver om man inte hittar det:)
  3. Färgen är Panduro acrylic neon, rosa.
  Kram kram

 24. 1. Nio kategorier
  2. Jag kan enkelt hitta vad jag söker på deras webbplats och sedan gå till butiken och få bekräftat att det verkligen är det jag är ute efter. Jag har turen att ha hela tre Pandurobutiker i “närheten” (när man bor på landet är tre mil inte långt). Att det finns prylar till alla mina hobbies försämrar inte heller; allt från bakprylar till textiltillbehör.
  3. Panduro Acrylic Neon – i inlägget användes rosa.

 25. 1. Det finns nio kategorier.

  2. Panduro är en jätterolig pysselbutik. Även om man inte är ute efter något speciellt finns det alltid någonting kul att köpa. Panduro inspirerar till kreativitet och produkterna är alltid av bra kvalitet. Det finns både klassiska pyssel och nytänkande pyssel. Jag tycker att det är jättekul att gå in i en Pandurobutik och inspireras. Fantasin tar fart och nya idéer tar form.

  3. Neonfärgen är rosa.

 26. 1. Nio kategorier
  2. Jag och min femåriga dotter delar intresset pyssel och vi handlar gärna på panduro då de har ett stort utbud och grejer med kvalité.
  3. Panduro Acrylic neon, rosa

 27. 1. Nio kategorier
  2. Jag väljer att handla på panduro för de har verkligen allt oavsett om jag vill scrapbooka eller virka eller vad jag känner för. De har även en otroligt kunnig personal som kan hjälpa mig med eventuella frågor. Så bra saker, stort urval och kunnig personal till bra priser 🙂
  3. Panduro acrylic neon rosa

 28. 1. Nio kategorier
  2. Jag väljer panduro för att där finns allt man kan tänkas behöva för att få igång sin kreativitet. Är särskilt glad för deras sortiment för bakning! 🙂 Ska inte köpa julklappar i år, så den här lådan hade varit fantastisk att ta fram istället och engagera hela familjen på julafton!
  3. Rosa

 29. 1. 9 st olika högtider
  2. Jag handlar mitt pyssel på Panduro eftersom det finns mycket fint att välja på och det är lätt att hitta inspiration.
  3. Ser ut som en rosa färg!

 30. 1. Nio kategorier.
  2. Jag handlar på Panduro för att det är en välsorterad, lättillgänglig affär som har precis ALLT. Det är en sån härlig stämning att gå in där, och se hylla efter hylla fylld med pysselsaker. Allt är så fint, och man blir genast inspirerad till att sätta igång med pysslandet!
  3. Panduro acrylic neon, rosa

 31. 1, Det finns 9 olika kategorier.
  2, Jag gillar Panduro för att de har ett brett och mycket prisvärt sortiment. Det är roligare att pyssla när möjligheterna är fler, och det är vad Panduro ger tycker jag – fler möjligheter.
  3, Rosa.

 32. Wow!!

  1. 9 kategorier
  2. För att dom är prisvärda, varierande och härliga. Det finns pyssel för alla smaker, stor som liten. Köper ofta pyssel till både mig och sonen. Min son har fått mitt pysselintresse, så vi pysslar mer än gärna ihop!
  3. Acrylic neon rosa

  Kramar Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 33. 1. Nio kategorier finns det under rubriken högtider.
  2. Utbudet! Det finns saker till alla mina pyssliga intressen;
  Konst & måleri, smyckestillverkning, korttillverkning, stämplar och presentinslagning. Blev också glad när jag fann ljusvekar till mitt nya pysselprojekt – stöpa nya ljus av gamla stearinstumpar.
  3. Neonrosa

 34. Hallå i juleskogen!

  Nio kategorier finns det! Jag vet en som kommer kolla in där (och antagligen fastna) efter detta inlägg.

  Jag skulle vilja vinna denna så att jag kan pyssla med “alla mina barn”. Jag har inga egna ännu men har ett gäng favoritungar som består av en kompis (som är ensamstående) två barn, Ella och Pontus. En annan väns två lite yngre barn Melvin och Vega och min ena gudson Leon. Tänk vad mysigt att bjuda in alla barn och päron till en riktig pysselkväll!

  Jag brukar handla mitt pyssel på panduro (fråga min sambo, han älskar inte det ;)) men det blir lite dyrt ibland och det skulle absolut bli det för att bjuda in till en sådan här kväll!

  Färgen är en akryl-hobbyfärg i färgen “Pink” som kommer på tub. 🙂

 35. 1. 9 stycken
  2. Jag handlar på Panduro därför att de har ett brett sortiment men framför allt för att de har så trevlig och tillmötesgående personal, som alltid hjälper till och kollar katalog och kommande beställningar utan att man behöver be om det om det är något särskilt som man letar efter. Mest av allt uppskattar jag att de hjälper till och hämtar varor i affären när man är där och handlar med två små barn som har kort tålamod (istället för att bara peka mot en hylla och säga där borta är det).
  3. Neonrosa

 36. Vilken rolig vinst!
  1. 9 kategorier
  2. Jag handlar hos panduro för dom har allt! Sen är det bra att det är både webbshop och vanliga butiker dom har. Dom ger också en massa tips och inspiration, inte bara : här köp sakerna, vet du inte vad du ska göra med dom skyll dig själv.
  3. Acrylic neon rosa

 37. Första svaret är 9 stycken
  och jag sitter och surfar på Panduro när jag får de flesta rycken
  att pyssla och piffa är vardagsmat här hemma
  och panduro står högst på listan eftersom dom knappt tar en femma
  för bra och prisvärda grejer så kul
  och det var Panduro Acrylic Neon Rosa som det skrevs om i bloggen, gooooood jul 🙂

 38. 1. 9
  2. Panduro har ett brett och stort sortiment av det mesta – både sådant jag söker och sådant jag inte visste att jag sökte! Både webbshop och butikerna inr är så inspirerande.
  3. Rosa

 39. 1. 9 katergorier
  2. På Panduro finns alltid allt jag behöver när jag fått en pysselidé. Ibland kan jag gå in i butiken bara för att bli inspirerad, då börjar det klia i fingrarna direkt:) Det blir enkelt att genomföra sitt pyssel om man går till Panduro och det blir alltid fint resultat!
  3. Panduro Acrylic, en neonrosa kulör.

 40. Kul lucka!
  1. 9 kategorier
  2. Minns för ca 20 år sedan när jag satt hemma i barndomshemmet och beställde från katalog sådana färdiga pysselkit med tomtar som jag sedan gjorde och gav bort till släkten i julklapp. Nu har jag syskonbarn i den åldern och en pysseltokig treåring och passar alltid på att handla på mig material till dem när jag besöker butiken i Birsta. Kvalité, hållbarhet och ett enormt sortiment är anledningen till att Panduro blir mitt val. Ibland kan man finna liknande produkter till bättre pris på nätsidor men då finns inte allt som behövs och man kan inte lita på kvalitén. Älskar även den enorma rea som kommer titt som tätt!
  3. Panduro Acrylic Neon Rosa

 41. 1. De har 9 högtider, totalt 27 kategorier.
  2. Jag gillar att handla i en fysisk butik. På Panduro finns allt en kan tänka sig och lite till, jag blir alltid inspirerad och får nya idéer när jag går där inne. Plus att det är hög kvalitet till ett bra pris!
  3. Panduro Acrylic Neon Pink.

 42. 1. 9
  2. Man hittar alltid vad man söker och vet att det är ett pålitligt märke, att kvalitén är bra.
  3. rosa

 43. 1. Nio kategorier
  2. Panduro har pyssel både för att skapa helt fritt och inspirerande byggsatser som man ändå får sätta sin egen prägel på. Det tilltalar mig!
  3. Panduro Acrylic Neon -rosa

 44. 1. 9 kategorier
  2. Jag handlar mitt pyssel på Panduro för där finns verkligen ALLT man behöver på samma ställe och man får otroligt mycket inspiration.
  3. Panduro Acrylic Neon Pink

 45. 1. Det finns nio högtidskategorier.
  2. Panduro har allt man behöver för att pyssla. Jag önskar att panduro slog upp portarna till en pysselaffär i Umeå. Jag har alltid älskat att pyssla och vet att min mamma ofta beställde pysselgrejer åt mig när jag var liten från just panduro. Det ska jag också göra till min son när han blir äldre.
  3. Färgen är rosa, panduro acrylic neon pink.

 46. 1- Nio kategorier
  2- På Panduro finns allt du vill ha,
  Jag kan handla där var dag!
  Pengar är en bristvara när man är mamma till fem och dessutom har ett låglöneyrke i förskolan/hem.
  3- Panduro acrylic neon – rosa!

 47. 1 1 nio högtider
  2 Det jag gillar bäst, trots att Panduro stundtals är snäppet dyrare är att allt är så fint “uppdukat” vilket gör det lätt att hitta. Och då hittar man inspiration till andra saker än det man kanske hade tänkt sig från början. Orkar man inte tänka själv kan man lätt hitta färdiga kit att lajjja med 🙂
  3 Panduro acrylic neon, rosa

 48. 1. Nio kategorier
  2. Panduro är en affär som har allting man behöver för att pyssla. Dessutom är det ett fantastiskt ställe att hämta inspiration för vad man än vill göra. Jag tycker speciellt om att man får möjlighet att själv välja vilken kreativ nivå man vill lägga sig på – man kan köpa hela kit med pyssel där allt material redan finns klart, men man kan också plocka ihop egna saker och arbeta helt efter sin egen fantasi. Panduro uppmuntrar till skapande och det är det jag tycker om.
  3. Acrylic neon rosa

  Rolig tävling! Hoppas det går vägen.

 49. 1. Nio olika högtider
  2. Jag handlar på Panduro för att det är lätt att hitta i affären och att den ligger centralt i staden. Köper både presenter till andra och till mig själv, allt från färdiga pyssel-kit till olika material.
  3. Panduro Acrylic neon, rosa.

 50. 1. Det finns 9 högtidskategorier på Panduros inspirationslista!
  2. Panduro har det mesta till alla olika sorters pyssel. Jag gillar att scrapbooka kort och så här i juletid blir det mycket julkort och julklappsetiketter. De har superfina papper och man kan gå runt i butikerna i flera timmar känns det som!
  3. Neonfärgen som användes var rosa – Panduro acrylic neon

 51. 1. 9 st.
  2. De har ett så stort utbud och är dessutom väldigt smidiga att ha att göra med! Bra webbshop med snabb leverans. Jag väljer helt klart Panduro när jag ska handla!!!
  3. Rosa

 52. 1.Nio kategorier.

  2.Jag gillar Panduro för de har så mycket fina saker och det finns saker för allt. Jag kan välja att handla i butik eller online. Bra service och kunnig personal.

  3. Panduro acrylic neon rosa
  Skulle vilja vinna detta kit för jag pysslar aldrig med mina barn.

 53. 1. Nio olika högtider.

  2. Har ganska nyligt upptäckt pysslandets charm,
  och när jag kikar in på Panduros webbshop blir jag alldeles varm.
  Jag bor i nordligaste Sverige i en liten by,
  att ta sig till närmsta Pandurobutik är så svårt att jag vill spy!
  När jag ser julpyssellådan mina ögon glimmar,
  Jag vill vinna den så gärna att jag till och med rimmar…

  Jag sitter här och väntar på vinsten otåligt,
  och ber om ursäkt för att jag rimmar så fruktansvärt dåligt!

  3. En rosa färg handlar det om – Panduro acrylic neon

 54. 1 1 nio högtider
  2 Jag uppskattar kvalitén på Panudors varor + att jag alltid blir inspirerad till att skapa när jag går in i butiken, på hemsidan eller tittar i katalogen 🙂
  3 Panduro acrylic neon, rosa

 55. Nio härliga kategorier fyllda med inspiration;
  Med något passande till varje person.
  Att kunna beställa fred på jorden;
  Eller en tidsmaskin i orden.
  Dessa är nog härliga önskningar som vi alla har;
  Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar.
  Men näst bäst är de underbart fina saker;
  Som du hittar hos Panduro med något till alla smaker.
  Man hittar alltid grejer som tänder den kreativa gnistan;
  Och härliga produkter som hamnar på önskelistan.
  Rimliga priser drar mig tillbaka gång på gång;
  Att kunna pyssla med hela julsäsongen lång.
  Vidare till tredje frågan din;
  Kanske ett vinstbesked hamnar i inboxen min.
  Färgen kallar de för rosa i inlägget där.
  Men egentligen Panduro Acrylic Neon är vad den är.

 56. 1. Det finns nio kategorier
  2. Hos Panduro finns alltid allt man behöver! Har nästan bara använt mig av material från Panduro när jag pysslat, både hemma och på jobbet.
  3. Bloggen handlar om Panduro Acrylic Neon, Rosa!

 57. 1. 9 kategorier
  2. Jag handlar för jag blir alltid så inspirerad och kommer hem med mer och andra saker än vad jag hade tänkt – just för att jag inte hade tänkt på att det skulle vara snyggt
  3. Panduro Acrylic Neon, Rosa

 58. 1. 9 st högtider.
  2. när jag handlar på panduro så vet jag att jag får saker av kvalitet. och de har det mesta jag letar efter och kan därför handla allt på ett och samma ställe. 🙂 Därför handlar jag där på panduro.
  3. i inlägget använde de Panduro Acrylic Neon – Pink

 59. 1. 9 kategorier
  2. För att ingen kollar konstigt på mig när jag frågar om en jättespecifik nyans av blå hobbyfärg, eller när jag köper 300 st knappnålar eller när jag vill veta exakt hur många kvadratdecimeter en burk glitter skulle räcka till om jag blandar det med lim och målar på en dörr.
  3. Rosa

 60. 1. det finns nio kategorier
  2. för att det finns så galet mycket att välja mellan och man blir så inspirerad bara av att gå in i butikerna!! det är ju den pysselbutik som lätt har störst utbud på kvalitetspyssel, och ett stort plus att det är kunnig och hjälpsam personal ifall man har frågor
  3. skulle gissa på Panduro Acrylic, Neon Pink

 61. 1. Det finns 9 st högtider att välja mellan i inspirationsfliken
  2. För att dom har allt och lite till som man vill ha till sitt pyssel. Älskar att gå och plocka och kolla på grejer jag ska köpa. Hellre än att handla på nätet, därför är Panduro bäst, det finns ingen annan butik som har ett så bra utbud i en fysisk butik.
  3. Inlägget handlar om neonrosa.

 62. 1. 9 kategorier
  2. Allt under samma tak
  är något som passar min smak.
  Kan sitta i lugn och ro med ungar
  och välja och vraka som om vi vore kungar.
  Beställes lätt i webb-butik
  och slipper stressa runt under rop och skrik.

  3. Acrylic neon pink

 63. 1) Nio kategorier
  2) Jag gillar att handla på Panduro för att jag får massor av inspiration av att gå in i deras butik, de har ALLT och deras personal är alltid trevliga och hjälpsamma.
  3) Panduro acrylic neon – Rosa

 64. 1 nio högtider
  2 pysslig förskollärare älskar Panduro sortiment.tycker det är bra kvalite och brett sortiment
  3inlägget använde de Panduro Acrylic Neon – Pink

 65. 1. Nio högtider
  2. Det självklara valet när det gäller att få koppla av med att pyssla och få lite “skapar-flow” är att handla på PANDURO – som ger dig inspiration, skaparglädje och produkter med bra kvalitet!
  3 Panduro Acrylic neon-ROSA

 66. 1. Nio kategorier

  2. Jag handlar en hel del på Panduro. De har bra kvalitet och ett fantastiskt brett utbud.

  3. Det är en färg som heter Panduro Acrylic Neon – Neon rosa.

 67. 1. 9 kategorier
  2. Här hemma älskar jag och dottern att pyssla och Panduro är den affär som tillgodoser våra behov allra bäst. För här finns verkligen allt och lite till samtidigt som det har trevligt personal och bra kundservice. Det gör Panduro för mig ett givet val.
  3. Panduro Acrylic Neon Rosa

  Kram Sanna

 68. 1) På Panduros hemsida finns det 9 olika högtider att inspireras av!

  2) Panduro har verkligen allt och är så lättillgängligt med många butiker och via internet butiken. Ni är en härlig och inspirerande affär för mig och alla andra pyssel entusiaster! Sen är det så roligt att ni anammar nya trender, som t ex bakning och kommer med massor med spännande strössel och formar!

  3) Jag tycker det ser ut som Panduro Acrylic Neon Rosa! 🙂

 69. 1. Nio olika kategorier finns det
  2. Jag väljer Panduro för att pyssel och kreativa sysselsättningar är mitt själsliga balsam, och i både deras butiker och deras webbshop hittar jag material och inspiration som får mig att må bra rakt igenom. De tjocka katalogerna med hänryckande bilder får mig alltid att rodna av glädje som ett litet barn på julafton!
  3. Neon Acrylic Rosa

 70. 1. 9 kategorier
  2. Panduro har ett brett sortimet som aldrig sviker. De står för kvalitet och service. Det är ett välkänt varumärke som man kan lite på!
  3. Panduro Acrylic Neon Rosa

 71. 1. 9 högtider
  2. I vår butik i Sundsvall får man alltid bra hjälp och har ett bra bollplank när man berättar vad man tänkt göra. Personalen är verkligen pysslare o vet vad de rekommenderar. Inte säljare som bara tänker på profit 🙂
  3. NeonROSA!

 72. Underbar pyssellåda, som jag hoppas blir min. 🙂

  1. Det finns nio kategorier under högtider.
  2. Jag handlar oftast i Panduros butik, men är även inne på nätet och beställer ibland. Gillar bloggen med alla fina tips.
  Jag är en storförbrukare av pysselmaterial… håller på med scrapbooking, gör album och kort. Jag gör också decoupage. Senast har jag köpt en massa små askar som jag decouperat eller klätt med papper och tejp. Invändigt har jag målat dem med Panduro Acrylic Studio Paint: Gold.
  3. Färgen som användes på nyckelknippan är en rosa färg från Panduro Neon serien.

 73. ohhhhhhhhhhhhh vilken drömvinst för oss. jag o mina söner e
  grymma pyssel lovers

  1, svar: 9 st

  2,, för de har ett oerhört brett utbud och alltid en massa nya
  roliga ideer till pyssel så man blir inspirerad och det e
  dessutom prisvärda saker

  3. svar: Neoan rosa

 74. 1. 9 kategorier.
  2. Jag väljer panduro för att de har ett brett utbud men framförallt för all inspiration man bjuds på. Guld värt för denna fantasilösa mamma med en pysseltokig treåring.
  3. rosa (Panduro Acrylic neon)

 75. 1. Nio högtider
  2. Här finns allt jag kan behöva och dessutom har de Pandurobutiker jag varit i haft väldigt bra service.
  3.Panduro Acrylic, neon rosa

 76. 1. Nio högtider
  2. För att de har hög kvalitet och ett brett sortiment. Har aldrig blivit besviken på någon produkt och både på internetshopen och i butikerna tycker jag att servicen är otroligt bra.
  3. Neonrosa

 77. 1. Nio stycken.
  2. Panduro är perfekt för hela familjen! Jag hittar mitt scrapbooking tillbehör utan att ränna runt på halva internet, 4-åringen hittar “diamanter och skatter” till sin älskade skattkista (Panduros pärlor, stenar, strass och annat glitter är högt älskat hos lill-killen) och 7-åringen får massor med inspiration till sina pärlplattor!
  3. Acrylic Neon Rosa.

 78. Rolig tävling!
  1. Det finns nio kategorier
  2. Jag handlar på Panduro för att det finns allt där, slipper gå runt på flera olika affärer eller beställa ur massa olika webshopar. Och personalen är alltid väldigt hjälpsamma när man frågar något, i alla fall i butiken på Birsta City 🙂
  3. Inlägget handlar om Panduro Acryl Neon Pink! http://www.pandurohobby.se/Katalog/20-Mala-Rita/2010-Farg/201050-Akrylfarg/2/920128-Panduro-Acryl-Neon-Pink-100-ml

 79. 1. Det finns nio kategorier
  2. “Om jag ska göra en tomte så har vi ju inte några andra grejer än dom där dåliga kottarna, mamma”. Så säger min 4-årige son när jag frågar honom vad det bästa med att pyssla med. Vi behöver mera material! Självklart handlar jag på panduro. Det enda farliga är att jag får så många nya idéer av att titta på ert sortiment!
  3. Panduro Acrylic neon – rosa.

 80. 1. 9
  2. Jag köper mitt pyssel på panduro för att jag vet att där har de ett bra sortiment och de hänger med i trenderna! Snygga papper och band, vilket är det jag oftast är på jakt efter. Dessutom är de som jobbar på panduro (i alla fall på kupolen i Borlänge) väldigt tillmötesgående och bra att ha att göra med! 🙂
  3. Panduro Acrylic Neon Rosa

 81. 1. 9 högtider

  2. Helt enkelt för att det inte finns någon annan affär med så mycket skojsigt pyssel. Katalogen har alltid kryllat av inspiration å nu har vi fått det så lyxigt med affären i stan så man enkelt kan få tag på det man behöver. å det är ju alltid roligt att gå in å klämma å känna på grejerna live…

  3. Panduro Acryl Neon – pink

 82. 1. 9 stycken.
  2. För mig ligger Panduro nära och de har ett stort sortiment för allt man kan få intresse för. Kunnig personal som ofta har tid att småprata pyssel och materialval.
  3. Panduro Acrylic Neon i färg rosa

 83. 1. Nio stycken
  2. Panduro har störst sortiment och är enklast att handla från
  3.Panduro Acrylic Neon – rosa

 84. Håller tummarna!

  1. 9 stycken
  2. Det är den första butiken jag tänker på när jag vill göra något hantverk eller pyssel på egen hand. Så fort det är dags beger jag mig dit och kommer alltid ut lika nöjd!
  3. Inlägget handlar om Panduro Acryl Neon Pink

 85. 1. Det finns nio olika kategorier under fliken högtider.
  2. På Panduro finns allt mellan himmel och jord för pysselälskaren. Både i butikerna och på webbshopen är det lätt att hitta inspiration till nya projekt, och materielet till projekten är lätt att få tag på, med Panduro alltid nära. Barn som vuxna kan ta del av Panduros stora och kreativa sortiment, som både innehåller bassaker och nya experimentella produkter. Det märks att produkterna är till för att passa och göra kunderna nöjda & glada! Panduro, för hela familjen;)
  3. Panduro Acrylic Neon, rosa

 86. 1. Nio kategorier

  2. Jag handlar där för att allt jag behöver finns på ett och samma ställe. Det är så smidigt!

  3. Det är en färg som heter Panduro Acrylic Neon. Den rosa används

 87. 1. 9 högtider
  2. Jag handlar mitt pyssel på Panduro för att det finns ett väldigt stort sortiment, butiken har bra priser och jag älskar personalen på “min” Pandurobutik. Personalen är trevliga, hjälpsamma och kommer alltid med goda råd. Jag blir också väldigt inspirerad till att testa på nya pyssel bara genom att gå in i butiken. På Panduro finns det något för alla- stora som små!
  3. Panduro Acryl Neon Pink

 88. 1. Nio olika kategorier.
  2. Panduro har ett brett sortiment oavsett vilket sorts pyssel jag vill göra vilket jag uppskattar mycket och speciellt nu inför julen. Att gå in i deras butiker gör mig mycket inspirerad och mina kreativa tankar börjar snurra direkt!
  3. Panduro Acrylic neon – rosa.

 89. 1. 9 st
  2.
  Prisvärt
  Arty
  Neonfärger
  Dunderkul
  Underbart
  Roligt
  Otroliga
  3. Panduro Avrylic Neon – ROSA

 90. Så rolig tävling. Jag hoppades att panduro skulle dyka upp i julkalendern.

  Svar 1
  Det finns 9 olika
  Svar 2
  När stormen Sven viner utanför, och marken täcks av krispig snö.
  Då smyger jag in i min egen vrå, med en kopp the och ett gott brö’.
  På hyllorna finns en massa fint, papper och klister och dekorband.
  Fill tyg,

  Svar 3
  Panduro Acrylic Neon Pink. Alltså en rosa neo färg. Läckert 😉

  1. Mitt rim var inte klart.
   Forts.

   Filttyg, färgglada pärlor och gnistrande sand.
   Men mitt i detta idylliska rum, saknas något som gör en stum.
   En pyssel låda från panduro skulle här platsa. Så på denna vinsten tänker jag satsa.
   Kära jury jag vädjar till er.
   Hoppas mitt rim här i bloggen ni ser.
   Att handla på panduro är en självklar grej. Där finns allt till både kille, hen å tjej. Allt man kan tänka av pyssel och inspiration. Hoppas jag vinner detta eller en million. 🙂

 91. 1- nio kategorier
  2- Jag pysslar endel med både barn, unga och endel vuxna på jobbet och vi går alltid till panduro – pga utbudet. Där är det precis som det ska vara – det r fantasin som sätter gränserna, inte möjligheterna.
  3-färgen rosa!

 92. Å detta är precis vad jag behöver, äldsta barnet är 2 1/2 och vill vara med o pyssla nu såklart, vilket betyder att jag behöver ha lite ordning o reda på pysslet, en lite barnanpassad pyssellåda.
  1. Där är 9 högtider
  2. På panduro hittar jag allt jag visste och inte visste att jag behöver.
  3. Rosa

 93. 1. Nio stycken
  2. På panduro finns alltid det man behöver! Inte sällan går man därifrån med mer än man tänkt sig eftersom det är så lätt att inspireras till nya pysselidéer. I min butik i Malmö är det också himla bra personal som gärna hjälper till!
  3. Panduro acrylic neon pink!

 94. 1. Det finns nio stycken.
  2. För att dom har ett brett sortiment, kunnig personal och bra kvalité. Jag vet att om jag köper en färg på panduro så håller den vad den lovar. Och allt finns på samma ställe. Toppen för en lantis som mig som passar på att handla när jag är i stan.
  3.Rosa
  God Jul!

 95. 1. Under fliken inspiration kan man välja mellan nio olika högtider
  2. Jag är en pysslare ända ut i fingerspetsarna och jag köper mycket material från Panduro, främst för att utbudet är så pass stort, i princip allt man kan tänkas vara ute efter i pysselväg kan man hitta hos Panduro! Jag minns när jag var liten och vi åkte för att handla i någon större stad, då var Panduro alltid dagens höjdpunkt och jag brukade köpa någon spännande materialsats att pyssla med.
  3. Panduro Acrylic, rosa

 96. 1. Nio kategorier
  2. Jag handlar mycket på Panduro. Decoupage, steampunk-pyssel, pärlor, material som askar och lådor att pynta på, filt til tovning; de har allt! Namnet får mig att tänka både på Pandoras ask och på (Pan= omfattar allt och Duro=durability).
  3. Färgen heter Panduro Acrylic Neon Pink/Rosa.

 97. 1. Det finns 9 högtider att välja på.
  2. Jag handlar alltid mitt pyssel på Panduro för det håller hög kvalité och är alltså väldigt fina grejer (de jag köpt). Jag har handlat en del på Panduro Outlet och efter det är jag helt fast. Beställde från hemsidan senast igår!! Och köper helst från hemsidan eftersom jag har en bit till närmaste Panduro, så det tackar jag för! 🙂
  3. Neon rosa

 98. 1. 9
  2. Bra kvalitet, har flera alternativ till sina produkter, kunnig personal, färdiga pyssel men också mängder med material till egna ideer. Listan kan göras lång!
  3. Rosa, neonrosa

 99. 1) Det finns nio kategorier.
  2) Panduro väcker min inspiration: I de fysiska butikerna kan jag se förslag på pyssel samt titta och känna på allt spännande material. På hemsidan tycker jag om att söka på tekniker, material eller färger och få tips.
  3) Färgen är Acrylic Neon i nyansen rosa.

 100. 1. Nio kategorier

  2. När jag växte upp bodde jag på landet, långt från någon pysselaffär. Då beställde jag då och då från Panduro för att få material till alla mina projekt och det var nästan bättre än julafton då paketen dök upp. Panduro var enda alternativet för mig, med kvalitetsprodukter, massor av inspiration och ett enormt sortiment. Som vuxen har jag dock kommit ifrån pysslandet lite eftersom jag fått tre barn tätt och minsta dottern varit väldigt sjuk plus att jag är ensam med alla barnen. Nu har dock äldsta dottern börjat intressera sig för pyssel av olika slag och hon önskar sig pysselsaker i julklapp. Hon är sex år och den här pyssellådan hade varit ultimat för henne. Eftersom ekonomin som ensamstående inte är den bästa så hoppas jag på turen i julkalendern, det skulle vara så roligt att kunna ge henne en sådan här gåva, vilket jag aldrig skulle ha råd till annars. Dessutom skulle vi kunna få lite välbehövlig ensamtid med ett gemensamt pysselintresse, så jag håller tummarna!

  3. Panduro Acrylic Neon Rosa

 101. 1. Det finns 9 st
  2. Därför att jag kan hitta allt och få hjälp att tänka ut precis allt – från att dekorera en gravurna till att sy en ny klädsel till retrovagnen.
  3. Rosa

 102. 1. Nio olika kategorier.
  2. Det jag gillar mest med Panduro är att de verkligen har allt. Vill du måla, sy, klippa, sticka, klistra, scrapbooka, pärla, brodera, vad som helst! De har det. Och för mig som sällan håller mig till en enda sak med mitt pysslande så är det perfekt.
  När jag ville göra ett fint album med bilder från min Australien-resa så fann jag pennor och papper där. Köpte till och med tyg till mitt första lapptäcke där. Hur som helst, jag älskar Panduro!
  3. Det är en färg som heter Panduro Acrylic Neon – i inlägget använde de den rosa.

 103. 1 9 kategorier
  2. de har brett soritment och kunnig personal jag som inte är så duktig på pyssel får ofta tips & råd från dem.
  3. Panduro Acrylic Neon Rosa

 104. Hej det finns nio olika högtider under inspirations fliken. Jag tycker panduro har ett väldigt brett sortiment, jag tycker om att pyssla med många olika saker därför passar det mig bra att handla på panduro =) färgen är rosa mvh Cissie

 105. 1. Det finns 9 kategorier
  2. Deras breda sortiment har bra kvalitet och ovanligt pyssel. Man hittar ständigt nya pyssel-tips och blir alltid så inspirerad efter ett besök i deras affär. Att pyssla med deras pyssel är en skön avkoppling från vardagen.
  3. Rosa, Panduro acrylic neon

 106. Hej!

  1. Högtiderna är totalt nio till antalet.
  2. Motiveringen till att jag handlar på Panduro är med anledning av att de har ett generöst utbud av olika material, redskap och färger. Detta i kombination med en enkel, men innehållsrik hemsida som får det att klia i pysselnerven.
  3. Färgen i blogginlägget är rosa av sorten Panduro Acrylic.

  Denna typ av julklapp står högt upp på min sons önskelista då han är en “pysslare” av stora mått!

 107. 1, nio
  2, för att min mamma alltid köpte där när jag var liten och pysslen tillsammans med mamma var de bästa stunderna
  3, rosa

 108. 1. 9 stycken
  2. Stort sortiment där jag hittar allt jag behöver och lite till samt ger nya idéer på pyssel/projekt.
  3. Rosa

 109. 1. Nio högtider
  2. Panduro har allt och mycket inspiration, katalogsläppet är som lilla julafton
  3. Panduro acrylic neon pink

 110. 1.Det finns nio högtider.

  2. Jag handlar på Panduro för att kreativiteten, lusten och leken bubblar upp som en fontän varje gång jag går in i affären! Varje gång! Färgerna, materialen, allt, får det att klia i fingrarna och skaparlusten sjuder i hela mig. Jag träffade min blivande man för första gången på Panduro, och det var också där (vid silkespappershyllan) han två år senare föll på knä och friade. Panduro i mitt hjärta!

  3. Panduro Acrylic Neon -rosa

 111. 1. Det finns 9 stycken kategorier.
  2. Panduro har allt jag behöver i pysselväg och lite därtill! I min Panduro-butik är de dessutom väldigt trevliga!
  3. Neon-rosa

 112. 1. Det finns 9 stycken kategorier.
  2. Panduro har allt jag behöver i pysselväg och lite därtill! Jag blir så inspirerad. I min Panduro-butik är de dessutom väldigt trevliga!
  3. Neon-rosa

 113. Hejsan!!
  1. Det finns 9 olika kategorier
  2. Tyvärr så brukar jag inte handla så ofta på Panduro eftersom jag bor utomlands och vi har inte Panduro här… 🙁 Men mina systerbarn älskar pyssel och handlar det mesta pyssel på Panduro, så om jag vinner blir det en fin bonus julklapp till dem 🙂
  3. Panduro acrylic neon rosa

 114. Nio.

  på panduro kan man allt i pysselväg hitta,
  först shoppar man järnet där och sen kan man i timmar i sin pysselvrå sitta.
  garn, pärlor, pennor eller smyckesgrejer,
  här finns allt för både pysselsugna killar och tjejer!

  Rosa.

 115. 1. Nio kategorier.
  2. Jag handlar på Panduro för att där finns allt samlat på ett och samma ställe. Jag går dit för att få tag på grejerna jag är ute efter och blir samtidigt inspirerad att göra fler saker. Dessutom är det supertrevlig och kunnig personal på min Pandurobutik vilket är ett stort plus.
  3. Färgen heter Acrylic Neon. I blogginlägget använde de den rosa varianten.

 116. 1.Nio kategorier
  2.Där finns inspiration och material,
  jag får hjälp av trevlig personal.
  Panduro på nät och i butik,
  gör vardagen kreativ och rik!
  3.Panduro Acrylic Neon- ROSA

 117. 1. 9 kategorier
  2. Panduro har ett brett sortiment och man hittar allt man kan behöva. Kunnig personal som alltid hjälper en att förbättra sina pyssel till en annan nivå.
  Något för alla åldrar och plånböcker. Helt enkelt vi handlar allt vi ska göra själv på Panduro.
  3. Panduro Acrylic Neon Rosa

 118. 1. 9 kategorier.

  2. Har börjat handla på Panduro relativt nyligen, men är redan övertygad: där finns allt man kan önska sig när det handlar om att pyssla. Tycker att kundbemötandet är mycket viktigt och där jag handlar i Täby centrum så känns det som att personalen vill faktiskt vara på jobbet, mycket trevligt att se. Jag och min 2,5-åriga dotter hoppas ivrigt på en aktivitetslåda!:)

  3. Neonrosa.

 119. 1. Nio!
  2. Jag växte upp med en mamma som älskade Panduro. För mig representerar Pandurokatalogen barndom, lycka, och förväntan – alla tre pyssliga sådana. Vi brukade sitta i köket vid det stora matbordet och limma, klippa, mäta, måla, och klista, allt medan mörkret föll och ljusen i adventsljusstaken blev kortare, och mamma värmde på sitt kaffe både tre och fyra gånger. Underbara minnen! Eftersom jag bor utanför Europa mestadels är det inte ofta jag handlar på Panduro själv, men mamma brukar överraska mig med Panduropyssel när jag kommer hem till Sverige på sommar- eller jullovet. Det är bättre än julklappar och mer underbart än flädersaft. 🙂 Att vinna en hel julpyssellåda skulle göra mig otroligt glad!
  3. Den rosa färgen tillhör Panduro Acrylic Neon och heter Pink.

 120. 1. 9 kategorier

  2. DÄRFÖR VÄLJER JAG PANDURO!
  Panduros pyssel alltid kul,
  särskilt nu när det är jul!
  Till Panduro går jag gärna,
  hittar allting till min stjärna:
  papper, guldtråd, lim och glitter.
  Det i hela kroppen spritter,
  när jag tänker på att sitta
  och ihop med barnet titta
  på allt fint i lådan rara
  som jag läste om hos Clara!

  3. Panduro acrylic neon rosa.

 121. Nio olika högtider att välja mellan.
  Jag handlar på panduro för att jag blir inspirerad av bloggen och katalogen och för att de hr allt till bra priser och följer trender.
  Ser ut som neonrosa

 122. 1. 9 högtider
  2. Det är en one stop shop. Där finns allt man behöver om man är på pyssel humör ( vilket man alltid är).
  3. Neon pink

  Bor i England så klockan är bara 23.34 här hoppas man får vara med o tävla.

 123. 1. Nio kategorier finns det
  2. Största anledningen till att jag alltid går till Panduro är för att det är nära till hands, nästan allt finns och det ger mig så stor inspiration att bara gå runt i butiken.
  3. Panduro Acrylic neon, rosa

 124. 1. Det finns 9 kategorier
  2. Jag handlar på panduro, både i butik och på nätet, för att de har ett stort sortiment. Det går inte att gå därifrån utan att spendera pengar, men man blir ju massa pysselinspiration rikare! =)
  3. Panduro Acryl Neon Pink