Bakom dagens lucka finns ett fint pris frÄn Kero. Sedan 1929 har Kero producerat skinnprodukter i en liten by söder om Pajala. Hantverket har gÄtt i arv frÄn generation till generation och idag finns fjÀrde generationen Kero pÄ plats i Sveriges nordligaste vÀsk och skomakeri. I potten idag finns handvÀskan Berta 1980, gjord i naturgarvat skinn, vilket innebÀr att skinnet Àr garvat med Àmnen frÄn vÀxtriket. Denna metod Àr kÀnd sedan urminnes tider och Àr ocksÄ den mest miljövÀnliga. VÀskan Àr vÀrd 995 kronor och finns i svart, vintage och antik. Vinnaren vÀljer sjÀlv fÀrg.

För att delta i tÀvlingen ska du besvara följande frÄgor

– Vad heter byn dĂ€r Kero var sin verksamhet?

– Vad uppskattar du mest med Kero och varför ska just du vinna vĂ€skan?

*TÀvlingen pÄgÄr tom 18/12-2013 kl. 23.59. Vinnaren utses av kero.se och deras beslut kan ej överklagas.  I potten finns en vÀska vÀrde 995 kronor. Vinnare kontaktas via mejl. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.