Bakom lucka 21 döljer sig två fina priser från minimocksshop.com. Det var när designern Petra Gardefjord utan framgång letat efter de perfekta skorna till sitt barn som hon bestämde sig för att börja designa och sy egna skor istället. Så kom märket Mini Mocks till. Mockasinerna är handgjorda med miljövänligt och vegetabiliskt garvat skinn från Tärnsjö Garveri i Uppland. Det finaste materialet för att tåla slitaget som små fötter i rörelse skapar. Skinnet är kromfritt och varje par mockasiner är unika och skapade med kärlek, omtanke och perfektion. I potten finns alltså ett par bedårande mockasiner i modellen Fancy Grandpa värde 400 kronor samt den fina, pedagogiska affischen Vegetables, även den formgiven av Petra och printad på ett tjockt syrafritt papper (värde 250 kronor).

För att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor

– Vad är fördelarna med kromfritt skinn?

– Motivera varför just du önskar vinna mockasinerna och affischen?

*Tävlingen pågår tom 21/12-2013 kl. 23.59. Vinnaren utses av minimockshop.com och deras beslut kan ej överklagas.  I potten finns ett par skor och en affisch till ett totalt värde av 650 kronor. Vinnaren kontaktas via mejl. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.