Bakom lucka 21 döljer sig tvÄ fina priser frÄn minimocksshop.com. Det var nÀr designern Petra Gardefjord utan framgÄng letat efter de perfekta skorna till sitt barn som hon bestÀmde sig för att börja designa och sy egna skor istÀllet. SÄ kom mÀrket Mini Mocks till. Mockasinerna Àr handgjorda med miljövÀnligt och vegetabiliskt garvat skinn frÄn TÀrnsjö Garveri i Uppland. Det finaste materialet för att tÄla slitaget som smÄ fötter i rörelse skapar. Skinnet Àr kromfritt och varje par mockasiner Àr unika och skapade med kÀrlek, omtanke och perfektion. I potten finns alltsÄ ett par bedÄrande mockasiner i modellen Fancy Grandpa vÀrde 400 kronor samt den fina, pedagogiska affischen Vegetables, Àven den formgiven av Petra och printad pÄ ett tjockt syrafritt papper (vÀrde 250 kronor).

För att delta i tÀvlingen ska du svara pÄ följande frÄgor

– Vad Ă€r fördelarna med kromfritt skinn?

– Motivera varför just du önskar vinna mockasinerna och affischen?

*TÀvlingen pÄgÄr tom 21/12-2013 kl. 23.59. Vinnaren utses av minimockshop.com och deras beslut kan ej överklagas.  I potten finns ett par skor och en affisch till ett totalt vÀrde av 650 kronor. Vinnaren kontaktas via mejl. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.