Försvann visst från bloggen litegrann nu i mellandagarna. Har haft fullt upp med att umgås, vila och fira! Igår kväll kom vi hem från Jakobs mormor där vi varit sedan dagen innan julafton! Idag har Bertil lekt hela dagen med sina julklappar. Han fick ett garage i trä av sin farmor och några bilar tåg och traktorer från andra släktingar.

Svenska märket Rubens barn gör jättefina dockor! Bertil fick en liten pojkdocka som är en kopia av hur han själv såg ut som liten. Den döpte han förstås till Juni, efter min systers barn. Jag var på jakt efter en docksäng också men antingen var de urfula eller urdyra så tillslut tog jag bara en flätad korg och gjort en docksäng av. Lapptäcket hade han själv som liten.

Pussel är en himla bra present och två stycken sådana fick han. Ett barbapappa-pussel och ett Emil-pussel

Plus-en massa böcker förstås! Kan man aldrig få för många av.

Pysselväskan jag fyllt med pärlor, lera, målarfärger, tuschpennor, ritbock, limstift, sax och stämplar blev också väldigt populär. Han kan sitta försjunken i pyssel hur länge som helst (släktar på sin mor intalar jag mig) så nu har vi lite att sysselsätta oss med i mellandagarna! Det märkliga är bara att sedan jag fick barn tycker jag att det är mer spännande med min sons paket än mina egna!