Förlåt för min totala bloggfrånvaro. Jag har varit utan internet i TIO DAGAR här hemma och det gör mig så otroligt frustrerad. Vi bor ju på landsbygden och inte i stan så det är ju inte direkt så att jag kan kila över till något café och snylta WIFI om dagarna. Jag kan faktiskt inte sköta någonting i mitt företag när mitt bredband inte fungerar. Har hittills kopplat upp mig mot min mobil men förutom att det är svindyrt går det jättelångsamt. Och vår internetleverantör verkar helt ointresserad av att lösa problemet.

Humöret är inte heller på topp idag eftersom min lilla pojke blev magsjuk och vi ägnat natten åt att vaka, byta lakan, tvätta, trösta och torka. Och nu börjar jag själv känna mig lite illamående och matt. Vet inte om det är inbillning, eller nattens trötthet som tar ut sin rätt. Eller om jag helt enkelt håller på att bli magsjuk jag med. Magsjuka är det värsta jag vet! Finns inget att göra. Man kan inte ens tröstäta för att må bättre. Det enda man kan gör för att fördriva tiden är att slösurfa och se på film. Men just det…vi har ju inget fungerande internet! Bara att skriva det här blogginlägget har tagit säkert 50 minuter.

Nu är det i alla fall dags att försöka ta itu med den kilometerlånga jobblista jag har. Men det återstår att se om jag lyckas öppna mejlen och sätta igång – eller om sida är för tung att ladda. Ber om ursäkt att detta trista inlägg var det enda jag kunde klämma fram idag. Hoppas på mer kraft och inspiration i morgon. (Om jag INTE blivit magsjuk då utan klarat mig undan så kommer jag att vara världens lyckligaste!).