Det rum i huset som just nu fungerar som gästrum har fått sig en rejäl vårpiffning i veckan. Det är nästan så att jag har lust att flytta in där själv. Bertil var med när jag satte upp gardinerna och när vi var färdiga slog han ut händerna och utbrast “Helt perfekt, mamma. Bravo!” Ett rätt ok omdöme från en snarstucken treåring ändå.  De fina textilierna kommer från Nyblom Kollen och är produkter jag valt ut som favoriter från deras vårkollektion. Vi samarbetar numera och vi kommer att göra flera saker ihop framöver – det känns superkul! Nyblom Kollen är ett familjeföretag som håller till på släktgården Stora Holms Säteri i Tuve. I höstas besökte jag gården med anor från 1600-talet och träffade ägaren och designern Anna och fick se hur hon jobbar och hur designprocessen går till. Nyblom Kollén är kända för sina uppdaterade svenska klassiker; randiga och rutiga mönster med lantlig känsla.

Ripsmattan Mira är en favorit. Speciellt för barn verkar det som (mattan fungerar som en ångbåt hälften av tiden).

Ranunkel och tulpaner i ett vattenglas – så enkelt och fint! Och små primula som doftar svagt och sött av vår – det  kan jag inte få nog av den här årstiden!

Se bilder från mitt eget sovrum!

Fina kuddarna Marit och Ditte fyller upp gästsängen. Gardinerna har jag sytt av metervaran Marit. Det lite slitna och rostiga loppisbordet är egentligen ett blomsterbord för utomhusbruk. Men det är fint som nattygsbord också! Det är ett bra inredningstips – att plocka möbler och detaljer från trädgården och ställa inomhus.

På köksbordet pryder rosa tulpaner och löparen Herbert sin plats!

Alla mina favoritprodukter finns listade på Nyblom Kollens hemsida och finns att köpa i Butik Stora Holms webbshop. Priset på produkterna ligger på mellan 179 – 600 kronor. På Nyblom Kollens sajt finns också en guide jag tagit fram, med skötselråd och tips för hemmets alla textilier. Hur man håller skadedjur borta, tar bort fläckar utan starka kemikalier och tillverkar sitt alldeles egna lyxiga strykvatten.

Inlägget är ett annonssamarbete med Nyblom Kollén