Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Målbilder”

  1. Å vad mysigt att se framemot en härlig bebistid!!

    Har en tävling i bloggen nu där man kan vinna ett jättefint skotskt glasögonfodral handgjort. Delta gärna! scottishmoments.com

  2. Jag vet att du skrivit om att du brukar göra egen juice. Jag undrar om du kan rekommendera någon speciell juicepress eller några “bra egenskaper” en sådan skall ha? Hur mycket betalade du för din?

  3. Ända sedan jag fick reda på att du var gravid har jag haft känslan att du kommer få ett barn som är väldigt annorlunda från Bertil så min gissning är att nästa barn blir helt hårlös. Vi får se helt enkelt.

  4. När jag började läsa din blogg för några år sedan blev jag alldeles förtrollad av hur fina Melker och Bertil var tillsammas och tänkte att sådär kommer nog aldrig min hund vara om vi får barn. Tji fick jag! Ture vill vara överallt där Alvi är, även om hon ibland hinner lugga honom lite i pälsen eller fånga hans öra innan jag hinner fram. Har hundratals bilder på när de ligger bredvid varandra på olika ställen i huset. Jag hade Bertil och Melker som målbild och så blev det, även om jag inte vågade tro på det.

    Ett tips till andra blivande föräldrar med hund (funkar säkert med andra djur också) är att ge djuret en filt eller liknande som det nyfödda barnet har haft. Så gjorde vi med Ture och när vi kom hem med Alvi var det som om han redan visste vem hon var!

    Kram och tack för att du finns