Jag samarbetar ju med Nyblom Kollén – ett familjeföretag som håller till på släktgården Stora Holms säteri i Tuve. I höstas besökte jag gården med anor från 1600-talet och träffade ägaren och designern Anna och fick se hur hon jobbar och hur designprocessen går till. Nyblom Kollén är kända för sina uppdaterade svenska klassiker; randiga och rutiga mönster med lantlig känsla. De fina textilierna på bilderna kommer alla därifrån och är produkter jag valt ut som favoriter från deras vårkollektion.

Alla mina favoritprodukter finns listade på Nyblom Kolléns hemsida och återförsäljare finns över hela landet. Det kompletta sortimentet går att köpa i Butik Stora Holms webbshop. Priset på produkterna ligger på mellan 179 – 600 kronor. Nu kan tre lyckliga personer vinna var sitt kitt från mina Nyblom Kollén-favoriter.

 

För att tävla ska du kika in på mina samlade favoriter och välj tre produkter som du skulle vilja vinna. Motivera varför just du vill vinna och lämna en kommentar nedan.

Tävlingen pågår till den 13/5 kl 23.00. Nyblom Kollén utser vinnaren och beslutet kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Grattis till Karin, Kristina och Ella som vann kuddarna. Ni kontaktas av Nyblom Kollén inom kort.

Inlägget är ett annonssamarbete med Nyblom Kollén