Den här tiden på kvällen är den bästa på hela dagen. När jag läst för och lagt Bertil och ammat Folke och stoppat om honom för kvällen. Då gör jag indianhopp ner för trappen – av pur glädje över att få vara IFRED!  Ha kvällen för mig själv. Kunna läsa, kolla bloggar, ta ett bad eller träna. (I ärlighetens namn inte så mycket träning utan mest olika former av degande i soffan). Bertil lägger vi vid sju och nu har även Folke fått lite mer uppstyrda sovtider så honom lägger jag strax därefter.

Det gör mig till en mycket mer välfungerande människa att veta att jag har stillsamma, barnfria kvällar att sträva mot –  sådär på eftermiddagen när jag alltid blir akut dödstrött och less på allt. Det svåra är bara att själv gå och lägga mig i tid eftersom jag inte gärna vill ta av den heliga ensamtiden och slösa den på sömn.