Veckans insta

Här kommer ett kort sammandrag av några av veckans instagraminlägg. För fler – följ mig på underbaraclaras

1) Efter att ha plåtat nästan en hel bok på fem dagar var jag allt annat än pigg i lördags när jag vaknade. Men när jag såg att jag hade TRE böcker på Bokus topplista över mest sålda böcker – Båda BAKA, FIXA och ODLA kändes tröttheten som bortblåst. Tack alla som köpt! 2) Finast loppisfyndet – en lampa från 50/60-talet jag fann för några guldtior på Röda Korset. 3) En skidtur innan arbetsdagen startar är den bästa start man kan få. 4) Jag ser om True Detective för andra gången och avundas samtidigt de som ser den för allra första gången. Maken till läskig serie har jag knappt sett. 5) Februari var en riktig skitmånad med sjukdom och massa motgångar men nu är det mars och jag har bestämt att den ska bli bättre. Mycket bättre. 6) Lady Dahmer skrev så viktigt om jämställdhet i Metro på internationella kvinnodagen. Saxade mitt favoritparti. Och självklart gick budskapet över huvudet på många som blev kränkta och skrek “INTE ALLA MÄN” istället för att bli förbannade på faktan som radades upp….suck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “Veckans insta”

  1. Åh, vilken fin lampa! Jag måste verkligen börja gå på mer loppisar igen nu när det ljusnat ute och energin återvänder. Fast loppisarna tenderar ju att vara betydligt dyrare här i Stockholm… Det vore kul att läsa mer om hur du började med allt, alltså hur du fick börja prata regelbundet i radio t.ex – var det du som kontaktade P4 eller tvärtom? Lite tips för att komma “out there”, det tror jag många skulle uppskatta. Om du inte vill skriva tips så kanske bara berätta om hur du gjorde. Ha en fin dag!

  2. love true detective!!! Jag ser oxå om den nu och förundras över hur spännande den är fortfarande! Den får mig att inspireras till att göra egna kortfilmer med en riktigt bra story och tight manus=). Älskar din blogg, en vän på cyberrymden. Jag håller inte med om allt men du är mig trofast och lojal ändå!

  3. Hej Underbara Clara! jag följer din blogg och har alldeles nyligen blivit en stolt ägare till boken Fixa. Den är så vackert gjord. Och jag undrar (eftersom jag spånar på en bok om bildämnet i skolan och jobbar i InDesign) Är boken gjord i inDesign? Har ni tagit en designer till hjälp till de fina illustrationerna? Om du vill så skriv gärna mer detaljerat om hur boken gjordes, hur ni tänkte och hur ni kom fram till det fina utförandet? Boken är redan en stor inspiration men är en teknisk nördig och nyfiken…