Här kommer ett kort sammandrag av några av veckans instagraminlägg. För fler – följ mig på underbaraclaras

1) Efter att ha plåtat nästan en hel bok på fem dagar var jag allt annat än pigg i lördags när jag vaknade. Men när jag såg att jag hade TRE böcker på Bokus topplista över mest sålda böcker – Båda BAKA, FIXA och ODLA kändes tröttheten som bortblåst. Tack alla som köpt! 2) Finast loppisfyndet – en lampa från 50/60-talet jag fann för några guldtior på Röda Korset. 3) En skidtur innan arbetsdagen startar är den bästa start man kan få. 4) Jag ser om True Detective för andra gången och avundas samtidigt de som ser den för allra första gången. Maken till läskig serie har jag knappt sett. 5) Februari var en riktig skitmånad med sjukdom och massa motgångar men nu är det mars och jag har bestämt att den ska bli bättre. Mycket bättre. 6) Lady Dahmer skrev så viktigt om jämställdhet i Metro på internationella kvinnodagen. Saxade mitt favoritparti. Och självklart gick budskapet över huvudet på många som blev kränkta och skrek “INTE ALLA MÄN” istället för att bli förbannade på faktan som radades upp….suck