Det är så roligt för min syster med familj kom hit för några dagar sedan. Jag hämtade dem tidigt på flygplatsen och när vi kom tillbaka kirrade jag frukost

Hembakt bröd och egengjord granola.

Bertil ville som vanligt käka med sina småkompisar närvarande

Efter frukosten fick de klappa kycklingar. Nu har en ny kull kläckts. Väldigt, väldigt söta! Och spännande att kika på för en tvååring.

Är så glad att få träffa min systerdotter så mycket i sommar. Hon och Anna kommer stanna här tills andra veckan i augusti så det finns massor av tid att hänga. Totalt har vi varit ihop nästan en månad den här sommaren.  Samtidigt är vi lite chockade allihop. Över hur mycket jobb det är när vi ses nu för tiden. Vi som brukar maratonfika och diskutera renoveringsplaner och bildgoogla idéer åt varandra dagarna i ända. Eller hjälpa varandra handgripligen med att renovera, röja och fixa. Istället vallar vi nu omkring en fyraåring, tvååring och ettåring. Sitter och pratar ostört gör vi på sin höjd en stund på kvällen. Över ett parti kinaschack innan vi går och lägger oss. Bara att hålla ut. Om tio år sisådär. Då kan vi pratas vid igen.