Augustikväll

Jovars. En liten aning mysigt är det faktiskt att det börjar blir  mörkare på kvällarna. Det mysiga består i att tända en massa fotogenlampor och dricka te och doppa chokladkyssar. Augusti är ingen pjåkig månad när man tänker närmre på det. Även om den gärna fick vara dubbelt så lång och gå i slow motion.

Kolla in en annan av mina favoritlampor att tända i augustimörket och testa gärna mitt recept på kyddigt chaite!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Augustikväll”

    1. Jag köpte den från Karlskronas lampfabrik. Luktar gott tycker jag och inte såå starkt 😉

  1. Jag tycker väldigt mycket om augusti månad. En sommarmånad med lite mer ro i än de andra. Kvällarna blir vackrare och dofterna intensivare på grund av daggen i gräset…

    Så önskar också att man kunde få njuta av månaden långsamt och stanna upp i nuet..

  2. I augusti känner jag alltid ett visst vemod, allt det där som inte blev av… Men i september njuter jag i högsta grad, aldrig är livet så härligt som i september! Och jag blir alltid så sugen på hallonkola i september, och går upp minst ett par kilo. Hur kan man ha så konstiga idéer? 🙂

  3. Jag bävar verkligen för att ljuset försvinner. Att det blir mörkt och att jag inte tog tillvara på ljuset. Det är ju mysigt att kunna tända en massa ljus och så, men mörkret varar så mycket längre än ljuset och det får mig att bli så trött. Önskar att det kunde vara ljus åtminstone en månad till utan att det skymmer…