Veckans insta

Förutom bloggen har jag ju ett aktivt instagramkonto där jag laddar upp snapshots från min vardag. Följ mig där på Underbaraclaras! Här kommer ett smakprov på lite av vad som synts där sista tiden

1. Har karvat pumpor och njutit av rosa skymning som kommer tidigt. 2. Vi har varit söndagsfina och gått i kyrkan hela familjen. 3.Kökssstilleben från innan jag tapetserade om 4. Instagramade om de fina smycken Anna designat för Yawama of Sweden – och det blev sådan rusning att det mesta sålde slut på en gång. Kommer dock en ny leverans innan jul. Perfekt julklapp! 5. Tipsar om mina favorittidningar (läser ohemult många) Gård och Torp är en av dem. Ni förstår varför va?! 6.Bild från en av alla mina morgonpromenader. Västerbotten är fantastiskt 7. Jag och Annakarin gick på gala ihop förra veckan och hahaha…här ser ni vår längdskillnad när Annakarin inte står på en pall. 8.Minne från den vintern när snön låg redan i oktober och vi högg gran hos mormor och morfar. 9. Bagarbarn med stor kalufs. Är inte mycket för att leka med barnen men pyssla och baka gör jag gärna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Veckans insta”

  1. Apropå konton i andra sociala medier. Jag är förtjust i Pinterest och har där hittat @underbaraclara. Är det du som ligger bakom kontot? Blev fundersam eftersom jag vet att du skriver om instagram-kontot ibland, men har inget minne av att du nämnt något “officiellt” pinterest-konto. Men jag har kanske missat. 🙂

  2. Haha, jag förstår problematiken med korta kompisar! Eller problematik och problematik, jag tänker inte så mycket på det i vanliga fall… Men så ser jag helt plötsligt en bild där jag står som en amazonkvinna blanda alla kortkroppar.