Här kommer en liten sammanfattning av några av de saker jag skrivit om på min insta Underbaraclaras sista veckan!

1. Bild från solig kall morgonpromenad. Det vräkte ner snö häromkvällen och man blir ju bara lycklig! 2. En av de fina bilderna som togs till tidningen Kupé som jag är på omslaget på i december. 3. Bästa stunden i soffan när barnen sover, man har te och pepparkakor och en helt ny bok att hugga in på. 4. Precis som jag gör med bilderböcker kan jag bli stående framför vår gamla julbonad och önska att jag kudde flytta in i bilden och vara med. 5. Morgonmys. Barnen lekte utrotningshotade lejontamariner och sprang varv på varv runt huset. 6. Det är så himla fantastiskt med fyraåring. Han är världens snällaste och mest beskyddande storebror. 7. Jag bakade kryddiga julnötter ur min bok God Jul – Kakor, knäck och karameller inför medverkan i teve. 8. Nämligen i Gomorron Sverige där jag och Annakarin pratade om vår nya bok. 9. Vy från vårt vardagsrum med världens lataste hund