Emma von Brömssen är alla inredningsbloggares älskling. Hon är framförallt känd för dina fantastiska mönster – så när Eco Wallpaper bad mig tolka en tapet från den kollektion hon gjort för deras räkning blev jag väldigt glad. Kollektionen är rakt igenom fantastisk och det bästa är att den känns så tidlös. Den passar lika bra i ett modernt, avskalat hem som i ett äldre. Då jag själv föredrar den äldre stilen stylade jag tapeten Dancing Crane med murriga äldre möbler, för att få en härlig jugendkänsla.

Kolla in de dansande tranorna! Så vackert.

Tapeten finns i fyra färgställningar – rostbrun, blå, ljusgrå och mörkgrå. På bilden ser ni den rostbruna som är min personliga favorit.

Tillsammans med Eco Wallpaper anordnar jag nu en liten jultävling där ni kan vinna 6 rullar av valfri tapet ur kollektionen Eco Simplicity. Allt du behöver göra för att delta är att motivera vilken av alla tapeter du gillar mest och var i ditt hem du skulle välja att tapetsera med den.

 

Tävlingen pågår till den 22/12 kl 23.00. Eco Wallpaper utser vinnaren och beslutet kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Inlägget är ett samarbete mellan Underbaraclara & Eco Wallpaper.

 

Grattis till vinnaren Kylie Larsson