Veckans insta

Nu var det ett tag sedan jag visade veckans insta så det här blir ett sammandrag av de senaste veckornas instagraminlägg. Vill ni följa mig där heter jag Underbaraclaras

1. Älskar februari när var och varannan dag är som en fjällsemester i väderleken. 2. Gammal bild från min första blogg – ni som följt mig sedan 2006 känner säkert igen den. 3. En annan gammal goding till bild – på min förra hund Sixten som såg ut så här efter varje vinterpromenad. Är ganska glad att Melker är korthårig faktiskt. 4. Städade kontoret och hittade några av alla gamla tidningsomslag jag haft äran att pryda omslaget på. 5. Bästa DIY-tipset – en nåldyna i form av en gungstol tillverkad av en gammal ölburk. 6. Vackra krispiga dagar! 7. Bild från när vi hälsade på hos Jakobs mormor och badade isvak under stjärnklar himmel. 8. Våra pullor har äntligen börjat värpa igen efter ett långt uppehåll då vi fått käka köpesägg. 9. Nya blommor behövs efter att julstjärnorna och amaryllisarna gett upp totalt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Veckans insta”

  1. Tumme upp! Gillar verkligen insta-kollage, när man följer många så blir det lätt att man missar en hel del, så en veckosummering är aldrig fel!

  2. Vill tipsa om att skaffa lite vaktelhöns. Väldigt lättskötta och sällskapliga fåglar och gärna lägger ägg även på vintern. Blir några fler att knäcka eller koka men är fina i soppa tex. Och man slipper få dåligt samvete över att man köper ägg utan att veta hur dom hönsen haft det. (Är skeptisk till att några industri höns har det bra trots märkta “frigående ” osv)
    Kram en smålänning