Nu är det dags för en liten uppdatering med axplock från min instagram

1. Trött måndag (idag alltså) med träningsvärk efter alla ommöbleringar. Grå himmel och en balja te som bästis. 2. Glad selfie från i fredags när ett av mina jobbmässiga lifegoals slog in. Exalterad är bara förnamnet – ringde till pappa och min syster och gastade i luren. 3. Bild från vårt kök för längesedan (kan det vara tidigt 60-tal?). Tycker att det var finare då än det är nu! 4. Min bästa lunchmat är en rejäl pastasallad som räcker till middag. Nu när Jakob också jobbar hemifrån äter vi ofta denna rätt tillsammans. Konstigt att inte vara hemma själv om dagarna längre. 5. Två nöjda småpojkar leker med piratskepp 6. Är så stolt över min syster Anna som designat kläder till plåtningen av Ikeas nya kollektion Tillfälle. 7. Gör ingenting med barn som du inte kan tänka dig att göra hundra gånger. Tittut bakom ett draperi till exempel. Man (eller rättare sagt han) tröttnar aldrig. 8. Även om flyg är miljövidrigt måste jag erkänna att jag älskar att sitta och titta ut över molnen och känna att allt är möjligt och att världen ligger för mina fötter. 9. Varenda morgon på vår skrivarresa gick jag och Annakarin en timmes promenad vid havet. Längtar tills sommaren när jag kan återuppta mina tidiga skogspromenader.