Veckans insta

Här kommer ex axplock av den sista tidens instagramuppdateringar. Följ mig på underbaraclaras

1. Djungelbild från mitt vardagsrum. 2. Spagetti och köttfärsås är den ständiga rätten när inspirationen tryter. Vi har egen färs från våra grisar. 3. Lyssna på talbok och mysa med hunden i soffan 4. Solig, långsam vardagsmorgon. 5. Bakom det vänstra gröna skåpet gömmer sig ett inbyggt kylskåp. Enkelt sätt att bygga undan fula köksprylar. 6. Vackraste skymningsstunden. 7. Påskpiffat kök och bullbak på gång. 8. Finaste färgerna jag vet. Äggen och badrumsgolvet går i samma färgskala. 9. Blev bjuden på Bookmaker Toast hos min vän Frida och det var vansinnigt gott så nu har jag gjort det flera gånger sedan dess.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Veckans insta”

 1. Din jeansbild på instagram, tappa hakan över det du skrev! Herregud, har människor inget bättre för sig än att sitta och berätta för dig om hur du bör klä dig?

  Jaha, ja om man nu tyckte att jeansen var för tighta eller klänningen för kort, måste man verkligen berätta det då?
  Det där nättrollen skulle ALDRIG våga gå fram till dig på stan och kommentera om dina kläder.

  Jag tycker iaf att du va fin i dom där jeansen. Skulle jag någon gång tycka att ditt klädval var udda skulle jag då aldrig skriva det i en kränkande kommentar.

  Tack för en bra blogg!

 2. “Vad är det för skillnad på en “talbok” och en “ljudbok”?

  Talböcker och ljudböcker, kärt barn har många namn heter det. Här reder vi ut begreppen…

  En “talbok” är en inläst bok som är avsedd för funktionshindrade personer. Dessa böcker är producerade med offentliga medel och enligt reglerna i upphovsrättslagens 17e paragraf. I kort går lagen ut på att man inte behöver upphovrättsinnehavarens tillstånd att producera boken som talbok. Oftast är inläsningen rak och ofärgad för att utlämna dramatiseringen till läsaren/lyssnaren.

  En “ljudbok” är en kommersiell produkt, inspelad på uppdrag av förlaget. Boken spelas som oftast in med etablerade och utbildade skådespelare som dramatiserar och gestaltar bokens handling.”

  http://visuelltljud.se/faq/vad-aer-det-foer-skillnad-paa-en-talbok-och-en-ljudbok