Bra start på veckan

Åh vilken härligt måndag! Idag var nämligen uppstarten på något helt nytt. Min vän, och numera också kollega Erica kom hem till mig för att kicka igång vårt nya samarbete. Erica känner ni igen som programledaren i vårt program Husmorsskolan i P1 och hon producerade även mitt sommarprat i P1 2011. Hon är en fantastisk journalist och radioproducent och dessutom en av mina närmsta vänner. Och nu har hon slutat på Sveriges Radio och kommer istället börja jobba med mig. Exakt med vad kan jag inte berätta förrän i höst. Men det kommer bli fantastiskt. Jag bestämde mig under utmattningen i vintras för att hädanefter BARA jobba med folk jag gillar och som gärna är mina kompisar. Jag har så många fantastiska människor i mitt närhet och och vill hitta på mer roliga saker tillsammans med dem.

Jag bjöd på pastasallad. En sak kan man lita på och det är att bli bjuden på pastasallad när man kommer hem till mig. Har så dålig fantasi.

Jag och Erica spånade, planerade upp framtiden och drack ohälsosamt många kaffekoppar. Är så tacksam för att ha detta jobb och förmånen att dela det med så underbara människor. Kunde inte fått en bättre start på veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Bra start på veckan”

  1. Halva kommentaren försvann. Inte så viktigt men i vart fall ville bara säga vilken ynnest att ha kunnat skapa en sådan jobbsituation, inspirerande 🙂

 1. Helt rätt. Att jobba med häxor som inte kan utan förstör är varken roligt eller givande.

 2. Spännande! Lycka till, tycker det låter som en alldeles förträfflig idé att arbeta ihop med vänner som man redan vet att det klickar med

 3. Hej Clara och tack för en fantastisk blogg!
  Jag har under en längre tid funderat lite kring dina inlägg som handlar om jobbrelaterade saker med personer som du känner att samarbetet inte har varit det bästa. Hur har du gjort för avsluta samarbetet och varför namnger du inte vilka företag/personer det är?
  Jag har lite svårt att formulera frågan, men det skulle vara intressant att läsa i ett inlägg med dina funderingar och hur du har gått tillväga.
  Vänliga hälsningar
  Josefin

 4. Vad spännande att hon ska jobba för dig! Låter verkligen lovande!
  Och jag tycker att du har helt rätt inställning när det gäller vilka du vill jobba med. Så länge det funkar att jobba med sina nära och kära utan att relationen blir ansträngd, så tycker jag att man ska göra det.

 5. Låter som en klok idé att sålla så när du väljer vilka du ska jobba med. Jag försöker att numera tänka så med mina vänner! Det borde man alltid göra men ibland blir det inte så.

  Maten såg ju jättegod ut! Kan du inte berätta vad du har i? Ser ut som persilja och krispsallad? Är det hummus till?? :p

 6. Dålig fantasi 🙂 Tror att du för majoriteten av bloggläsare är kreativiteten personifierad!

  Lycka till med samarbetet, låter mycket lovande!