Veckans insta

Här kommer lite av vad jag postat på min instagram Underbaraclaras sista tiden

1) Eftermiddagsvila på soffan och det (skönt avlägsna!) ljudet från övervåningen av två barn som lever rövare. 2) Syskonkärleken är så stor. När jag och Bertil hälsade på min syster hade han hemlängtan sista dagarna och ville se på filmer med sin lillebror. När han sedan kom hem kastade de sig i armarna på varandra. Bästa känslan för en förälder!  3) En selfie på mig själv rätt och slätt. En sådan där gång när håret bara är på pricken perfekt. 4) På nationaldagen var vädret strålande hos min syster i Borås så jag tog med mig Bertil och min systerdotter för att bada och samla musslor 5) Kanske har barnen ärvt syskonkärleken av mig? För jag står min syster så nära och vi hade så fina dagar ihop. Anna tog bebisen i sjal och så gick vi långpromenader varje kväll. 6) Trött man som vilar middag och pigg unge som leker ovanpå. 7) Många selfies men jag var ju bara tvungen att dokumentera när jag äntligen fick träffa Malin igen när jag var i Stockholm. 8) Vårt hus i kvällsljus. Byggnadsställningarna förstör lite av charmen dock… 9) Bertil sökte skydd under fotografens jacka på en plåtning här hemma på gården.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Veckans insta”

  1. ja, så fort en ska lägga sig och vila kommer det någon liten oförskämt pigg typ och ska klättra/hoppa på en..

  2. Vad är det för musslor du hittar i Borås? Jag som växte upp där och även badade i sjöarna har aldrig hört talas om att det fanns sådana.