Omstart

Det är sällan jag börjar längta tillbaka till jobbet redan i slutet av juli – men i år har jag varit så peppad att jag inte kan låta bli. Kommer ske några stora förändringar jobbmässigt i höst, sånt som har planerats i ett halvår och som jag äntligen får berätta om!

Är det något bra med den här pissiga utmattade vintern jag haft, är det att jag fått tid att fundera, planera och ändra riktning litegrann. Att stanna upp och tänka efter är inte bara bra – det är nödvändigt. För mig är det sättet jag hämtar inspiration på. Så fort jag får det lite tråkigt och vilsamt så föds nya bra idéer. Problemet är att dessa nya bra idéer stjäl tid tid att ha det tråkigt och vilsamt…så jag får se upp.

Det som först stundar nu när jag så smått börjar jobba är att städa iordning min ateljé så att jag har någon stans att vara. För närvarande är den så stökig att jag får pressa upp dörren. Suck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Omstart”

  1. Ja du, den där balansen. Den bråkar jag med var eviga dag.Var försiktig bara. Jag har gått upp och ner i min utmattning nu i snart tre år och det vill liksom inte bli bra. För när en känner sig bra så poff, så tar en i lite för mycket och så blir en dålig. Men jag förstår så precis. Jag har samma av- och på personlighet som du. Spännande i alla fall att se vad det ska bli av.

  2. Va kul när vi får veta vad du ska hitta på 🙂 Jag har blandade känslor, sommaren känns som den springer iväg men jag ser fram emot att börja ett nytt jobb 😀

  3. Det är en härlig känsla att längta till jobbet! Jag har ett halvår till i mystofflor och att ta hand om ett litet barn på heltid och jag ska verkligen njuta av det. Jag vet att jag gillar mitt jobb och att det finns där när det är dags, men ännu ett tag ska jag lägga min tid på vår lilla trollunge. Det är lycka det.

  4. Åh jag älskar hösten! Det känns som att man får en ny chans att börja om. Allt är möjligt. Känns som att man är åtta år gammal och köper nytt pennfack och ryggsäck. Bästa känslan!

  5. Skönt att du fann någon bra lärdom att ta med dig från din utmattning trots allt tråkigt en sådan bär med sig. Och att det i sin tur kan innebära roliga saker som kan höja din livskvalitet. Ser verkligen fram emot att följa dina kommande projekt!

  6. Jag hämtar så mycket inspiration och råd från dig här Clara. Jag kan verkligen förstå att du blev så utmattad, så otroligt mycket som du gör och engagerar dig i. Fattar inte hur du ändå fixar allt. Står själv inför att börja jobba heltid efter föräldraledighet och samtidigt sköta min blogg. Inte trodde man förut att en blogg var så tidskrävande! Undrar hur jag ska klara det, men visst vill man inte slopa sina drömmar för hur bra mår man då? Du och din blogg ger mig väldigt mycket när det känns knivigt! 😀

  7. Jag förstår inte hur man ska kunna jobba och ha vardag igen, efter våra långa lata dagar med flera timmars förvriden dygnsrytm hos barnen. Men det går ju. Varje år. Ska bli spännande att höra mer om er vinterresa!