image

Här kommer ett kollage av sånt som jag skrivit om på insta senaste tiden. Vill du följa mig heter jag Underbaraclaras.

1. Mina barn har både gråtit och tjatat på att få gå tillbaka till förskolan och i veckan var det äntligen dags. Äntligen både för dem och för mig som fick arbetsro. Och efter första dagen sa Bertil till mig på skarpen att han minsann vill bli hämtad sist av alla hädanefter. Kändes skönt i hjärtat som haft dåligt samvete över att barnen “bara” får fem veckor semester istället för åtta som de brukar få. 2. Morgonpromenaderna fyller fickorna med kantareller! Vilken lycka. 3. Min mest lajkade bild någonsin tror jag (5300 likes). Från min hemresa från mormor då vi åkte rakt in i ett åskoväder. Eller mordor. 4. I detta svarta vatten nattbadade jag hela förra veckan och simmade runt bland näckrosor. 5. Mina Mårbackapelargoner trivs som bara den men jag har lyckats vattna ihjäl alla mina doftpelargoner sorgligt nog. 6. Min fina pojke på roddtur. “Ro inte för snabbt mamma för jag kan ju bli lite rädd” 7. Vackra ödetorp i Västerbottens inland. Just detta tillhör faktiskt min mans morfar och härifrån vi hämtat många fina möbler. 8. Selfie efter en vecka utan deodorant, smink, bh och ständigt klädd i samma klänning. Semester så det förslår! 9. Det bästa på hela sommarlovet var dock mina morgonpromenader hos Jakobs mormor. Bara jag och hunden och skogen. Ner till sjön för ett nakendopp och lång simtur. Detta kommer jag leva på resten av året!