Enkelt och gott – förr och nu

laxwrap-r036a2003-700x514.jpg

I tonåren när jag skulle fixa “lunch” blev det ofta varm choklad och doppade mackor med mjukost. Det var liksom så långt min kokkonst sträckte sig. Ja, man kan fnysa åt det i efterhand men jag tycker fortfarande att det är barnsligt gott. Men nu försöker jag göra något lite matigare. Så istället för en macka med mjukost som i tonåren svängde jag idag ihop en matig laxwrap med Kavli MildOst. Rackarns gott!

Tänkte att jag skulle passa på att bjuda på receptet.

Bred mildosten (det funkar säkert lika bra med räkost eller kräftost till det här receptet) på ett mjukt tunnbröd. Lägg på några salladsblad. Skiva några körsbärstomater, en halv avokado och lägg på mackan tillsammans med några skivor kallrökt lax. Salta, peppra och snurra ihop! Mums!

Ps! Kavlis smidiga mjukost tillverkas i Sverige av riktig ost! Inget hittepå eller konstigheter alltså. Sånt gillar jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *