laxwrap-r036a2003-700x514.jpg

I tonĂ„ren nĂ€r jag skulle fixa “lunch” blev det ofta varm choklad och doppade mackor med mjukost. Det var liksom sĂ„ lĂ„ngt min kokkonst strĂ€ckte sig. Ja, man kan fnysa Ă„t det i efterhand men jag tycker fortfarande att det Ă€r barnsligt gott. Men nu försöker jag göra nĂ„got lite matigare. SĂ„ istĂ€llet för en macka med mjukost som i tonĂ„ren svĂ€ngde jag idag ihop en matig laxwrap med Kavli MildOst. Rackarns gott!

TÀnkte att jag skulle passa pÄ att bjuda pÄ receptet.

Bred mildosten (det funkar sÀkert lika bra med rÀkost eller krÀftost till det hÀr receptet) pÄ ett mjukt tunnbröd. LÀgg pÄ nÄgra salladsblad. Skiva nÄgra körsbÀrstomater, en halv avokado och lÀgg pÄ mackan tillsammans med nÄgra skivor kallrökt lax. Salta, peppra och snurra ihop! Mums!

Ps! Kavlis smidiga mjukost tillverkas i Sverige av riktig ost! Inget hittepÄ eller konstigheter alltsÄ. SÄnt gillar jag!