r036A2184

Det bästa med hela bokmässan i Göteborg var den kväll jag och Annakarin mötte upp Pia och Dennis Kammeborn och åt middag. Älskar bloggvärlden och sociala medier för det har varit anledningen till några av mina roligaste möten. Och det är INGEN startsträcka för man känner ju redan varandra. Man har ju lagt ner timmar på att läsa varandras bloggar och instagram så det är liksom pang på rödbetan när man ses. Och hittills har jag aldrig blivit besviken på någon bloggkompis jag träffar IRL. De är alltid ännu härligare än jag föreställt mig.

Vi hade så roligt och skrattade så mycket att jag nästan tappade rösten. Det här var den enda (knappt publicerbara bilden) från kvällen för på de andra är vi så mosiga och flamsiga och sönderskrattade att jag helst besparar er den synen.

Ibland undrar jag vem jag hade varit och vad jag hade gjort ifall jag aldrig startat min blogg och träffat alla människor jag gjort genom den? Så mycket fattigare tänker jag mig! Men den tanken är så hemsk så den tränger jag fort bort.