Självskryt luktar illa

Men ni får ta på er andningsskydd för nu kommer det. Podden är det roligaste jag gör just nu och jag är SÅ glad för de fina kommentarer vi får. Det är alltid pirrigt att göra något man aldrig gjort förut – så att det landat fint känns obeskrivligt bra. Ni lyssnar väl? Här är några fina omdömen från er som jag printat och satt upp på mitt kontor som pepp ( och hade detta varit en bok hade jag satt samtliga dessa som blurbs på omslaget)

Älskar er podd!! Aldrig fastnat för en podd på detta sätt innan! Tack för det ni gör!

Jag fullkomligt älskar er podcast. Ni har tagit segmentet till en helt ny nivå och det känns som att få glutta in i en härlig tv-serie eftersom innehållet är så givande samtidigt som ni ofta anspelar på fler sinnen än bara hörseln

Vilken underbar pod! Dig känner man ju men Erica! Vilken stjärna! Vilken humor!

Tack för dagens podd! Skrattade högt och tårarna rann till avsnittet med “tecken som tyder på att en är tankspridd/utmattad”. Mvh, en utmattad (och intelligent  )

Något som jag tycker är underbart med din podd är att du verkar så glad och att du har sån härlig självdistans. Jag kommer på mig själv med att skratta högt flera gånger. Känns som att en ny sida av dig kommer fram i podden, en sida som jag tycker väldigt mycket om.

Ni har verkligen lyckats göra en unik och fantastisk podd.

Er podd blir bara bättre och bättre! Och då var den ändå jättebra från början! Jag älskar också hur seriöst ni gör BLOK. Bland alla skämt och allt mys så är det också så att läsarna på allvar får komma till tals – kul!

Nu har jag lyssnat på alla era avsnitt! Du låter så mysig och rolig Clara! Härlig och ärlig!
Du är ju fin i bloggformat också men mycket personlighet uteblir som en däremot får i podden. Tack!

Numera längtar jag till tisdagar och er podd =) Den enda jag lyssnar på för har inte riktigt kommit in i den där världen än

Älskar podden! Du och Erika verkar så himla härliga och det är så mysigt att lyssna på ert prat och pyssel. Också roligt att höra dig argumentera för sådant du skrivit på bloggen, ibland för att jag håller med och ibland för att få veta hur du tänkt.

Jag ÄLSKAR er pod! Så mysigt att få hänga med dig och Erica. Så bra att ni pratar om det här med utmattning. Kände igen mig i allt ni pratade om!

Ser så mycket fram emot varje tisdag när podden kommer ut, den är grym! Tack för att ni gör den

Alltså dagens pod, sååå underbar!! Och barnens dialekter, sååå gulliga! Dog lite, vilka sötnosar. Släpp gärna ett podavsnitt om dagen framöver

Så. Nu kan ni ta av er andningsmaskerna. TACK för all pepp <3

Rösta på En Underbar Pod – nominerad till Svenska Podcastpriset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Självskryt luktar illa”

 1. Mer skryt säger jag! Så jäkla fint med folk som är stolta över det dom gör. Särskilt när man gör så himla mycket bra grejer som du. Heja dig Clara!

 2. Den här kommentaren är inte till dig Clara, den är till dina Podd-lyssnare.

  Jag har försökt lyssna på poddar, jag gillar att lyssna på poddar när jag väl gör det. Men hur i hela friden får ni möjlighet att lyssna ostört på poddarna som ni följer? När jag pendlade till jobb varje dag så fanns möjligheten men då var jag för trött och somnade av tågets vaggande. Nu pendlar jag inte längre och när jag kommer hem efter jobbet på förskolor så vill jag bara ha det tyst. Är det någon som kan tipsa om ett bra tillfälle, ett bra sätt eller ett knep?
  Tack!

  1. Jag har ett slitigt utomhusjobb. Men det kommer med vissa fördelar, tex att jag ofta kan jobba med kroppen för fullt medans min hjärna kan ägna sig åt privata saker. Tex lyssna på poddar.
   Jag tror annars att folk lyssnar mkt under träning eller promenader eller kanske i badet eller under matlagning?

  2. Har fullt upp men lyssnar när jag lagar mat, städar eller promenerar. Hinner inte alltid ett helt avsnitt.

  3. Jag brukar lyssna medan jag lagar mat/tvättar. Om man har barn förstår jag dock om det blir lite knivigare då måste man ju finnas tillgänglig på ett helt annat sätt medan man gör dessa saker. Kanske är detta ett perfekt tillfälle för egentid. Ta en promenad och lyssna på podd..

 3. Detta inlägg tycker jag snarare doftar rosor 🙂
  /Från en som skrattat högljutt och funderat djupt tack vare eran podd

 4. Mer självskryt tack ☺️. Vi behöver våga bli mer osvenska mellanmjölkisar och tala om vad vi gör bra och att vi är bra!! Kram

 5. Hoppas att det finns mer möjligheter att säga att man är stolt över någonting man gjort i framtiden utan att behöva ursäkta sig först, det är så synd att det ska ses som självskryt och någonting negativt.

  Sen tycker jag inte alls det här var ett skrytigt inlägg utan ett härligt sådant, det är ju kul att ni gör en så bra podd och får massor av (välförtjänt) positiv feedback och det måste ni ju få vara glada över ! 🙂

  Innan jag blev sjukskriven lyssnade jag på er när jag reste till och från jobb, nu lyssnar jag istället på er när jag orkar skrota i köket eller faktiskt inte orkar göra någonting utan bara ligger på sofflocket.

  Ni ljusar upp min (och säkert många med mig) dag med er podd och ni ska ha kredd speciellt för att ni pratar om utmattning på ett bra sätt, att det är någonting att ta på allvar men att det inte behöver betyda slutet på världen att söka hjälp och få den diagnosen.
  Mvh / En som också uppskattar er podd

 6. Jag lyssnar väldigt mycket på olika poddar när jag syr och nu har jag en ny pod att lyssna på. Älskar den! ❤️ (har inte hört den innan) Hoppas bara jag inte syr fel när jag skrattar!

 7. Ingen andningsmask behövdes här inte, det är bara att hålla med samtliga kommentarer. Jag lyssnar knappt på poddar annars, men er lyssnar jag på så snart den släpps. Superbra, trevlig, rolig, tänkvärd osv, alla ingredienser finns där. 🙂 🙂

 8. Håller med om allt som sagts i de tidigare kommentarerna! Tycker jättemycket om podden, den känns genomtänkt och är både rolig och allvarlig. Men en sak när det gäller BLOK: Jag gillar greppet att Clara får bemöta läsarnas kommentarer och frågor, och det är intressant att höra vidare förklaringar. Men ganska ofta blir det BARA försvar, typ att läsaren inte riktigt har förstått, eller har fel. Någon gång kanske läsarna faktiskt har rätt, och Clara skulle kunna säga typ “Ja just det, det har jag faktiskt inte tänkt på, där får jag ändra mig”.

  Haha, nu kan jag nästan höra hur BLOK tar upp just detta och Clara ber att få klara tydliga exempel. Och det kan jag inte ge just nu, så jag har kanske fel ändå. 😉 Men jag har i alla fall tänkt på det här ibland när jag lyssnar på er.

  Tack än en gång för en jättefin podd!

  1. Hahaha! Lita på att blok kommer ta upp din kommentar 🙂 tack för att du lyssnar

  2. Kära E,
   till att börja med vill jag tacka för att du lyfter denna viktiga fråga!

   Ditt spörsmål ligger helt i linje med mitt ämbete och kommer att behandlas med skyndsamhet.

   Som du antyder har läsaren rätt, även om inte alla (läs Clara) har förstått det.

 9. Har tänkt länge att jag borde provlyssna er pod, jag brukar inte lyssna så mycket på poddar och kan skjuta upp dem jag är sugen på länge. Ditt självskryt fick mig att passa på att lyssna på ett avsnitt när jag åkte buss i morse och oj, vad glad jag är för det. Grymma är ni, satt liksom och log för mig själv där på bussen in till stan! 😀

 10. Jag kan bara instämma i hyllningskören! Tycker er podd är helt suverän, och utöver det intressanta och roliga innehållet så älskar jag din och Erikas dialekter! En fröjd för örat. Fortsätt göra er underbara podd, och ja, gärna ett avsnitt om dagen 😀

 11. Åh så mycket jag håller med här! Er blogg är verkligen något annat eftersom man får känna att det är mer än ett samtal. som ovan kommentstör nämnde så får man använda sinnena och fantasin när ni bakar och lagar mat. ÄLSKAR DET. Och i avsnittet om “du vet att du är tanksprid när” skrattade jag så mycket att min kille (som inte förstår ett ord svenska) undrade vad fasen jag lyssnade på som var så där roligt att mitt skratt hördes ner till köket?!

  Tack Erica Clara och Blok.
  Fortsätt så, tack ♡♡♡
  Kram Malin

  1. Åååhhh Pod menar jag ju… Snackar om tankspriddhet och missar sedan i min egen korrektur…