Hemkomst

img_0119-700x528-2

Vi har varit hos Jakobs mormor i sex dagar och bland annat firat nyår. Ja, för mig blev det inget direkt firande. Steg bara upp ur sjuksängen en kvart innan tolvslaget och skålade innan jag gick och la mig igen. Men jag blev snart friskare och dagarna som följde hade vi det himla härligt. Dock är det -25 grader ute och vi hade ställt ner värmen i huset. Så när vi kom hem idag var det tolv grader inomhus. Nu går vi går runt i ytterkläder och eldar i båda pannorna för att få upp värmen i huset. Däremot verkar julgranen gilla den kallare inomhustemperaturen för den har knappt tappat ett barr.

Som vanligt när vi varit borta går jag an som en besatt och packar upp allting på en gång och slänger smutstvätt och försöker boa in mig och göra mig hemmastadd. Ser fram emot två nöjda barn här hemma imorgon. Första dagen efter en resa är det alltid lite lugnare med barn som återupptäcker sina favoritleksaker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer på “Hemkomst”

  1. Gott Nytt År kära Clara! Så skönt att höra att Du mår bättre. Jag läser Din blogg varje dag. Vid lunchdags plockar jag fram min iPad och njuter av Dina vackra kort och finurliga funderingar.