Första jobbdagen

r036A6861

Min första riktiga jobbdag efter jullovet. Och jag njöt verkligen när Jakob lämnat barnen och jag fick en stunds tystnad efter morgonens tjafs om playmogubbar. Men strax knackade det på dörren och där stod Johanna och Malin som skulle fota hemma hos reportage inför nästa jul. Väldigt roligt!

r036A6892

Som synes är julpyntet kvar här fortfarande. Åtminstone till tjugondag knut men gärna ännu längre.

r036A6872

Medan de fotade skickade jag mail, betalade fakturor och hoppade då och då in och stylade till lite. Ska bli väldigt kul att se detta i tryck i höst!

Nu ska jag avsluta arbetsdagen med ytterligare en intervju och sedan uppstartsmöte med mitt säljteam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Första jobbdagen”

  1. Många har så bråttom att kasta ut julen nu för tiden.. Hurra för att låta julpyntet vara kvar länge! Hela januari tycker jag, för att pigga upp i denna mörka årstid. Har jag liksom tagit in en livs levande gran så ska den väl få stå kvar så länge den har barr liksom 😀

  2. Gillar att du har uppe julpyntet till tjugondagen (eller lite längre)! Dvs gör så som man bör göra 😉 Jag undviker helst t ex vissa bloggar i början på januari just för att så många börjar städa undan julen redan i slutet på dec/början på jan och det stör mig lite i min julstämning 🙂

    1. Tack =) Skulle faktiskt gärna ha uppe det ännu längre och håller med dig – undviker också alla konton som städar undan julen typ i mellandagarna. Så stressigt och deppigt på något vis

  3. ÄLSKAR första jobbdagen! Hade också min igår – så skönt när alla går hemifrån och man äntligen får sätta sig vid datorn och styra upp livet lite. (Alt tvätta och plocka och baka bröd och mata fåren och hönsen och gå ut med hunden och ta in ved skotta lite på uppfarten och blogga lite…)

    Roligt att folk hetsar upp sig över när det är dags att ta ner julpyntet och hur man BÖR göra – är inte BÖR ett väldigt fult ord för det mesta? Jfr Edward Bloms sammanbrott över att folk tar in granen för tidigt (om det nu var på allvar?).

  4. Du kanske redan skrivit om det massor med gånger men jag önskar isf gärna en repris. Vill så gärna ha några tips på hur man tar hyfsade bilder och även tips på kameror. Dina bilder är grymma (Y)

  5. Hei! Den rosa strikkejakken du har på deg er helt nydelig! Vet du hvor jeg kan finne strikkeoppskrift?