Sparkföre

r036A6679

Det är så skönt att man äntligen har sparkföre överallt. Vintern blir så mycket lättare när man kan susa fram på medar istället för att stappla fram i tjocka vinterkläder som någon slags stelopererad mumie. De har skottat upp en slinga på sjön och där är det förstås extra fint sparkföre.

r036A6723

Igår sa jag irriterat till Jakob “om det ändå kunde komma lite mer ordentligt med snö någon gång!”. Idag vaknade jag till världens snöoväder som har hållit på prick hela dagen. Jag har hållit mig inne och spelat in En Underbar Pod med Erica, samtidigt som jag petat in vedträ efter vedträ i järnspisen. Lagom sysselsättning på en onsdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Sparkföre”

  1. Jaaaa, igår snöade det ÄNTLIGEN här med!! Det kom 1 decimeter under eftermiddagen men sen började det töa under kvällen 🙁 Men det är vitt och ljust ute iallafall och det ska väl bli lite kallare. Men ibland är jag sugen på att flytta längre upp för jag vill ha vit jul 🙂
    http://www.lotte4.blogspot.se

  2. Så ljuvligt med snö och vinter och så ljuvligt att jobba hemifrån! Jobb är jobb, men ändå inte. Att elda, klä sig mjukt och kanske hinna med en tvätt eller disk under dagen, är så mycket skönare än att ta på jobbkläder och resa till en arbetsplats. Tycker jag.

  3. Uppskattar din blogg och dina underbara bilder. Men får man önska lite fler bilder på Melker?Drömmer om en DSG själv så undrar lite hur vardagen ser ut. Har slukat dina tidigare bilder. ? Mvh fröken hundabstinens