Slut som artist

Jag är så trött efter den här veckan som har varit så omtumlande. Först det fina priset jag fick i måndags som känns som ett fantastiskt betyg på senaste årets slit. Det var en ekonomisk risk att flytta till egen plattform, anställa och bygga upp min sajt. Men det var rätt. Och sedan klänningslanserandet idag. Och däremellan tre dagar när det hände massa jobbsaker jag inte riktigt kan prata  om. Och nu är jag så trött att jag håller på att falla ihop och jag måste påminna mig om min tidigare utmattning. Respektera den. Och intala mig att det inte är farligt med stress – men att det är farligt med för lite återhämtning. Och nu måste jag återhämta mig.

Jag känner mig så glad av alla som skrivit så fina saker sista veckan. Som sagt grattis och peppat och lyft och som kommenterat så fint på tisdagens poddavsnitt. Jag hinner inte svara på allt men jag läser ALLT och jag känner kärleken och värmen strömma genom skärmen. Vet ni? Allt bra som händer mig är tack vare de nätverk jag har med kloka, generösa, snälla, intelligenta kvinnor. Vi hjälper varandra fram och ger varandra möjligheter. Lyfter in varandra i olika projekt, ger råd och inspirerar. Och i min läsarskara (som nästan bara består av kvinnor) så finns samma varma stämning. Det är jag så tacksam över! Ni bygger upp mig och hjälper mig att våga göra sånt jag egentligen inte alls vågar  <3 Ensam är inte alls stark.

Nu: Barnen har somnat och jag har en stor påse dillchips och ligger nedkrupen i sängen under täcket och ska se på film. Imorgon kommer äntligen Jakob hem igen! Nu längtar vi verkligen. Hoppas ni också får en helg i återhämtningens tecken.

(bilden är tagen av Krickelin)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Slut som artist”

 1. Klänningarna är så fina ut! Jag ska nog banne mig köpa en, fastän jag brukar vara snål med kläder till mig själv. Ha en riktigt skön helg ! (nu har du ju fått så mycket tips att det inte kan misslyckas ?)

 2. Grattis för utmärkelsen och grymt kul med klänningarna. Ska bli spännande att se även om jag inte är en klänningsmänniska.

  Ha en skön och lugn helg!

   1. Haha! Jag tänkte precis samma! 😉 Har också för mig att det finns en pappa därute på åkern nånstans… Eller upp och ner i nån yogaövning. 😉 Han är helt säkert kapabel att ta hand om sina barn! 🙂

  1. Nu var ju pappan bortrest för tillfället men – vad spelar det för roll? Tror du Clara lämnar barnen vind för våg själva hemma eller vad? Varför är det intressant för dig?

 3. Du är värd all pepp i världen! Fantastisk förebild för alla kvinnor och jag önskar dig all lycka ( och vila när det behövs! ?). Ser fram emot klädkollektionen! ???

 4. Jätteroligt med allt positivt som är på G för dig/er! Med priset och klänningslanserande! Grattis, grattis! Klokt dock att du respekterar utmattningen och ser till att få återhämtning! Glad och vilsam helg på dig/er!

  Ja, det är härligt vad mycket pepp, inspiration, goda råd och styrka vi kvinnor kan ge varandra! Det talas för lite och sällan om allt positivt kvinnliga nätverk och vänner ger. Tack för att du sätter fokus på det positiva!

 5. Heja heja! Du känns mer äkta än andra bloggare som är enormt framgångsrika men det är även mycket jobb.

 6. Grattis! Tycker verkligen att det är coolt att du flyttat hem bloggen! Det var ett lyft! Och roligt att du får visa att du kan!

 7. Jag blev så glad igår när jag läste om er lansering utav klänningar, jag ser så framemot att kunna bära en utav era kreationer. Och namnet på ert märke är ju fullkomligt ljuvligt:-)

 8. Wow, jag är så imponerad av dig och allt du åstadkommer. Du är en grym inspiration!! Stort Grattis till dig och allt fantastiskt du skapar ?. Var nu rädd om dig och vila ordentligt!

  //Aggie

 9. Hej! Grattis till allt du åstadkommit! Du är verkligen värd alla priser och utmärkelser! Du är så inspirerande, stark och modig, och att du dessutom visar att du inte är mer än människa, gör att du är en hjälte. Din öppenhet kring utmattning, ångest mm är värd en extra eloge! Även om du inte vill vara en förebild, så kanske det är skönt att veta att du kan inspirera genom att vila och ta det lugnt, ta dig själv på allvar sådär som fler borde göra, och inte bara när du presterar? Hoppas du får en fin helg!

 10. Fint att du skrev ordet “nästan” för vi är säkert en och annan man som också läser dig. Jag kommenterar inte ofta men tyckte det var dags att harkla sig lite. Jag fick upp ögonen för din blogg genom tv-programmet om dig som Svt sände. Och jo, jag kom också och lyssnade på ditt och Annakarin Nybergs föredrag i Vasa ifjol våras. Så vi finns.

 11. Fantastiskt Clara. Klädmärket ser helt ljuvligt ut. Du är så värd all framgång och kärlek.❤❤

 12. Grattis till allt! Du är fantastisk på alla sätt. 🙂 kan du inte berätta lite om ditt företag. Hur många anställda har du? Vad sköter du själv och vad gör dina anställda?