Å, sickna intensiva dagar. I slutet av veckan kom jag till Stockholm. Massor av möten, intervjuer och jobb stod pĂ„ schemat. Jag tog en fika pĂ„ Haymarket och njöt av den hĂ€rliga miljön.

Annakarin var ocksÄ dÀr pÄ jobb sÄ vi möttes upp!

PÄ kvÀllen checkade jag in pÄ Grand Hotel Saltsjöbaden. Morgonen dÀrpÄ skulle nÀmligen The Influencer Convention Àga rum dÀr.

Jag inledde med att förelÀsa om min vÀg frÄn blogg till mediehus. Det Àr omöjligt att se normal ut pÄ förelÀsningsbilder. Detta Àr beviset. Detta var ÀndÄ en bÀttre bild Àn de andra dÀr jag dessutom grimaserade. VarsÄgod, detta bjuder jag pÄ.

Sedan skyndade sig Annakarin och jag till Raben & Sjögren för ett snabbt möte om vÄr nya bok, utlandslanseringarna och kommunikationsstrategin inför detta. Efter mötet begav jag mig tillbaka till Saltsjöbaden igen.

Vi Ät smarrig vegetarisk lunch. Bilden har jag skamlöst snott frÄn eminenta bloggaren Annika BÀckström (kolla in henne blogg) som ocksÄ var dÀr.

Jag lyssnade pÄ grymma förelÀsningar av bland annat Maria Soxbo och Helena Lyth. Och gick pÄ lÀrorika workshops.

Made By Mary hade en workshop om matfotografering och styling.

och Teknifik lÀrde oss grunderna i filmredigering i  Premiere Pro. Den fina bilden knÀppte Sara Rönne av mig under workshoppen.

Gruppbild av ett axplock av deltagarna som hÀngde med i dagarna tvÄ. SÄ mycket power, pepp och inspiration. Jag Àr sÄ glad för det hÀr nÀtverket av influencers dÀr vi lyfter varandra, ger goda rÄd och inspiration. Och tillsammans försöker professionalisera branschen. Tack till Linda som drog igÄng alltihop!

Nu Àr jag sÄ uppfylld av inspiration och kÀrlek till mitt jobb att jag bara vill sÀtta igÄng och arbeta med allt nytt jag har lÀrt mig. Sorry för superlativen men jag bubblar liksom över.