Inspirerande dagar

Å, sickna intensiva dagar. I slutet av veckan kom jag till Stockholm. Massor av möten, intervjuer och jobb stod på schemat. Jag tog en fika på Haymarket och njöt av den härliga miljön.

Annakarin var också där på jobb så vi möttes upp!

På kvällen checkade jag in på Grand Hotel Saltsjöbaden. Morgonen därpå skulle nämligen The Influencer Convention äga rum där.

Jag inledde med att föreläsa om min väg från blogg till mediehus. Det är omöjligt att se normal ut på föreläsningsbilder. Detta är beviset. Detta var ändå en bättre bild än de andra där jag dessutom grimaserade. Varsågod, detta bjuder jag på.

Sedan skyndade sig Annakarin och jag till Raben & Sjögren för ett snabbt möte om vår nya bok, utlandslanseringarna och kommunikationsstrategin inför detta. Efter mötet begav jag mig tillbaka till Saltsjöbaden igen.

Vi åt smarrig vegetarisk lunch. Bilden har jag skamlöst snott från eminenta bloggaren Annika Bäckström (kolla in henne blogg) som också var där.

Jag lyssnade på grymma föreläsningar av bland annat Maria Soxbo och Helena Lyth. Och gick på lärorika workshops.

Made By Mary hade en workshop om matfotografering och styling.

och Teknifik lärde oss grunderna i filmredigering i  Premiere Pro. Den fina bilden knäppte Sara Rönne av mig under workshoppen.

Gruppbild av ett axplock av deltagarna som hängde med i dagarna två. Så mycket power, pepp och inspiration. Jag är så glad för det här nätverket av influencers där vi lyfter varandra, ger goda råd och inspiration. Och tillsammans försöker professionalisera branschen. Tack till Linda som drog igång alltihop!

Nu är jag så uppfylld av inspiration och kärlek till mitt jobb att jag bara vill sätta igång och arbeta med allt nytt jag har lärt mig. Sorry för superlativen men jag bubblar liksom över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Inspirerande dagar”

 1. Du är såååå snygg i den rödrandiga klänningen!!! De andra klänningarna är också fina men det är något visst med den randiga. Jag var bara tvungen att skriva det till dig.

 2. Å vilket härligt event!
  Så trist att jag inte kunde åka… Men ska upp till Sth och göra ett test (för min extrema trötthet och koncentrationssvårigheter emellanåt) på skärtorsdagen.
  Å det är tyvärr lite för långt för att åka med så kort mellanrum.
  Next time..:)
  Du ser iaf hur strålande ut som helst i dina klänningar! Strålande!

 3. Och jag vill lägga till att din föreläsning fick alla oss i publiken att bubbla ännu mer av inspiration och yrkesdriv.
  Är så otroligt tacksam över alla fina kollegor som är så generösa med tips och erfarenheter. Grymma kvinns!
  Stort tack för härliga och viktiga samtal.
  KRAM

 4. Har aldrig blivit så varmt, fint och generöst bemött i en bransch som jag har blivit i denna – så vansinnigt glad och tacksam för det ? Tack för din fina dragning och det jobb du gör för businessen!

 5. Håller med! Så otroligt mycket power och pepp från helgen. Framförallt att vi alla kan träffas och utbyta erfarenheter öga mot öga. Så kul och viktigt att göra det. Tack för en bra föreläsning, också den fylld med pepp!

 6. Åh vad härliga bilder och den sista ger mig hemlängtan, eftersom Influencers of Sweden verkligen känns som att komma hem på många sätt. Tack för att du gör det du gör och jag hoppas att vi ses nästa år när jag inte behöver skriva högskoleprov 😀

 7. Hade aldrig kunnat ana att jag skulle känna mig så fylld av kärlek, pepp, inspiration och värme efter dessa två dagar. Tack till dig och alla andra underbara influencers som var med och förgyllde TIC! <3

 8. Tack för bra pepp, en toppenföreläsning och härligt häng på konferensen! Och du har helt rätt – det är omöjligt att se vettig ut på föreläsningsbilder, hahaha!