Måndagsbestyr

Arbetsveckan startade på bästa möjliga sätt! Med att Erica kom på besök för att spela in podd och planera upp lite saker som ska hända under våren.

Vi bullade upp med god frukost. Känner mig så priviligerad som får jobba med en av mina bästa vänner och sitta tillsammans i mitt kök och surra.

Viktigt med desserten också.

Erica sover över här för imorgon ska vi fortsätta arbeta ihop. Så fint att ha en sleepower mitt i veckan. Bertil och Folke älskar Erica så de tycker att det är toppen att vi har sällskap när Jakob är borta på jobb.

Efter middagen slog alla tre läger under köksön och åt glass.

Den här vecka väntar lite allt möjligt i jobbväg men det blir en betydligt lugnare vecka än den som precis passerat.

Måndag: Poddinspelning och planering

Tisdag: Poddinspelning

Onsdag: Teveinspelning

Torsdag: Teveinspelning

Fredag: Möte i stan för ett nytt samarbete och sedan manusskrivande för Tedx där jag är talare om några veckor. Och förberedelse för några sponsrade blogginlägg som ska komma ut nästa vecka.

Till helgen hjälper jag en kompis att flyttstäda och sedan kommer nog min pappa och moster på middag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Måndagsbestyr”

  1. Ja alltså Erika! Sitter här och känner en massa kärlek till henne och önskar att jag också hade haft förmånen att ha en vän som henne. Ni båda tillsammans bildar något alldeles extraordinärt!

    Mvh – en som i princip aldrig kommenterar förutom när det bubblar över och måste komma på pränt

  2. Vad häftigt att du ska tala på TEDx. Är själv ett Big fan av TED talks sedan jag introducerades för det på min masterutbildning. Så många otroligt inspirerande talare och så “Kort och tillgängligt”. Grymt!

  3. Alltså ert hus ? Så himla mysigt och fint! Vi har nyligen börjat renovera ett litet torp, blir så sugen på att planera färger och inredning när jag ser dina bilder! ?