• Inlägget är en annons i samarbete med KAVat •

Vinn Kavatskor

Jag älskar skor av märket Kavat för deras höga kvalitet och fina formgivning. Har man barn som kan ärva skorna av varandra är det alltid prisvärt med riktiga kvalitetsskor som håller. Som denna sprillans nya retromodell Mobacka. Inspirerad av 40-talet – det decennium då Kavat grundades.

Nu har du chansen att vinna ett par skor i just denna modell (värde ca 600 kronor) om du besvarar följande frågor:

 1. Vilken miljömärkning förknippas Kavatskor med?
 2.  Kavat har tre egna konceptbutiker. En i Göteborg, en i Stockholm och en i Kumla. I maj öppnar en fjärde! I vilken stad då?
 3. Motivera kortfattat varför du föredrar Kavatskor till dig själv eller dina barn.

Tävlingen är nu avslutad. Kavat har utsett Cecilia till vinnare – grattis!
Beslutet kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

150 kommentarer på “Vinn Kavatskor”

 1. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag gillar att köpa Kavat både för miljöns och småsyskonens skull!

 2. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag väljer kavat för att jag älskar deras tidlösa stil, den slitstarka kvalitén och de fina färgerna på skorna. Flera par kavat skor för årets alla årstider har min nu 3 åriga dotter haft, de flesta har jag köpt begagnade för deras toppen kvalité gör att de räcker till flera par pigga barnfötter.

 3. 1. EU Ecolabel

  2. Malmö

  3. Jag älskar Kavatskor för att de känns som gedigna skor, inget slit och släng. Plus att de är grymt snygga!

 4. 1. EU eco label
  2. Malmö
  3. För att de ger bra stöd för små fötter till små människor ständigt i rörelse och för att de är så smakfullt fina.

 5. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Det är dags för min (snart) ettåring att få sina första skor nu när han sakta men säkert tränar på att erövra världen med allt stadigare steg! Med skor från Kavat kan man ha gott samvete både när det kommer till tillverkning/miljö och att barnets fötter mår bra!

 6. 1. EU Ecolabel
  2. MALMÖ! ( Denna malmöiten blev superglad)
  3. För att Kavat har de absolut finaste barnskorna (älskar de retroinspirerade modellerna), de är rätt utformade för små växande barnfötter och för att de är ekologiska. Och har glada färger.

 7. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag har aldrig ägt ett par Kavat-skor till mina barn men har suktat efter dem då kvaliten verkar vara super också är de så fina! Har hört att de ska vara bra som första sko till små fötter som just lärt sig gå, så skulle jag vinna skulle jag ge ett par till min systerdotter på hennes ett-årsdag i maj.

 8. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. För mig finns det helt enkelt inget annat alternativ; tidlösa, tål barnens lek och spring och helt enkelt snyggast på marknaden. Man känner att man har kvalitet på fötterna!

 9. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag älskar kavats skor. De har tidlös design och så bra kvalitet. Är inne på fjärde året nu med ett par och de håller så bra. Vissa skor tillverkas i Kumla så för mig innebär det dessutom närproducerat. Känns bra i miljöhjärtat!

 10. 1. EU eco label
  2. Malmö
  3. Jag tror det är kombinationen av klassiska, tidlösa skomodeller med jättebra kvalitet plus deras miljötänk! Jag gillar också att de har rågummi i deras sulor, vilket är bra för mina känsliga fötter!

 11. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag väljer Kavat både till mig själv och mina barn för att skorna känns moderna; inte minst för att vi kan hålla ner storleken på skogarderoben då samma par passar så många tillfällen och situationer. Det känns sunt och hållbart för mig!

 12. På den första säger jag EU Ecolabel, på den andra Malmö och på den tredje vill jag berätta att Kavatskon föredrar jag då skon är himla fin och passar en brokig stil. Den klär så väl när jag är uppklädd som när jag hasar mig till affären i mjukis. Å så vet jag att oavsett hur många danser som skall dansas eller hur många varv jag skall ta i affären så tröttnar inte fötterna. Samma är det för dottern när piruetter skall snurras.

 13. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag föredrar kavatskor till både mig själv och mina barn tack vare:
  – tidlös snygg design
  – sitter som gjutna
  – schysst produktion
  – riktigt arvegodskompatibla

  Alla rätt helt enkelt!

 14. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag har själv Kavatskor och snart ska min 9 månaders bebis få sina första egna. Det känns som en milstolpe och en självklarhet att hans första skor ska vara just ett par Kavat. Stabila skor i bra kvalité för de allra första stegen!

 15. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Den största anledningen att köpa kavatskor är ju helt enkelt för att de gör de snyggaste skorna! Att de också har ett hållbarhets- och miljötänk kommer liksom på köpet och gör att en med gott samvete kan slå till på ett köp!

 16. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag är uppväxt i kavatskor och ska nu köpa första paret till lillplutten. Kavat är skor gjorda för barn som vill ut på kavata äventyr! De klarar all påfrestning och är dessutom miljösmarta! För mig är barnskor kavatskor, det är enda alternativet.

 17. 1) Eu ecolabel

  2) Malmö

  3) En av anledningarna är deras miljötänk
  MEN största anledningen är att vår son har problem med sina leder i benen och behöver bra skor. Kavat skor är de mest skonsamma skorna för hans leder.

 18. 1. EU Ecolabel
  2. I Malmö! Ytterligare en anledning till att åka dit (förutom falafeln då)
  3. Miljö, kvaliteten och designen. Kavat håller en extremt hög standard och jag älskar deras vinterskor så det blir ett nytt par varje vinter till sonen. Vill gärna testa denna vårvariant till min skoälskande unge

 19. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Våra barn har nästan uteslutande skor från Kavat. Det känns bra både att de är tillverkade med hänsyn till miljön, tryggt att de inte innehåller skadliga kemikalier och så är de snygga! Sen att de tål vilda lekar och fortfarande är i så bra skick att de ärvs av yngre syskon, det visar på bra kvalité!

 20. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Bästa skorna! Minns själv att jag tyckte om mina Kavatskor när jag var liten, mina favoriter var då mina svarta lackskor.

 21. 1. EU Ecolabel
  2. I Malmö
  3. Jag föredrar Kavat till mina barn då de har en fantastiskt design som är skonsam både för småttingarnas fötter (och därmed hela kropp) samt för mammas öga. Dom är stabila, snygga, miljövänliga (och därmed giftfria), funktionella, tåliga och lätta att sköta vilket gör Kavat helt oslagbara enligt mig. Älskar!

 22. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Då min lilla godbit Vidar strax börjar ta sina första tultande steg ser jag gärna att han gör det i ett par rejäla kvalitets-pjux från Kavat. Fina, miljövänliga och hållbara (utifall att han får syskon i framtiden eller blir en liten maraton löpare, haha ).

 23. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Plaska, springa och snubbla
  Klättra, sparka, ibland sitta och grubbla
  Allt det gör min lilla krabat
  Som verkligen behöver ett par nya Kavat

 24. 1: EU Ecolabel
  2: Malmö
  3: Gillar att jag vet vad jag får. Har ingen lust att behöva lägga en massa tid på att leta länge efter bra skor till barnet, vet att Kavat har vad jag letar efter så kan snabbt och smidigt köpa säsongens alla skor och få bra kvalitet tillbaka.

 25. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Snygg design, miljömedvetenhet och hög kvalitet till både mig och mitt barn.

 26. EU Ecolabel
  Malmö
  Kavat har överlägsen passform och kvalité – både för små och stora! (Även för mig, som är en för stor stor, håller de komforten och avlastar tryck.)

 27. 1. Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag har ett par egna Kavat-kängor som jag köpte hösten 2013. Jag har haft dem i princip varje dag under höst, vinter och vår sedan dess. För några veckor sedan frågade en kollega mig: “Har du köpt nya skor? De är så fräscha.” Ha! Det är god kvalitet, helt enkelt.

 28. 1. Ecolabel
  2. Malmö

  3. Kavat-känslan!
  Att traska runt i ett par snygga och bra skor speglar av sig hur hela jag känner mig. Och den kavat-känslan skulle jag behöva lite mer av nu – när jag ska på möten, göra något läskigt eller behöver känna mig peppad en grå dag. Jag hade Kavat-skor som liten, och jag kommer ihåg dem för jag kände mig kavat på riktigt.
  /Kajsa Kavat

 29. 1. EU ecolabel.

  2. Malmö!

  3. Min egna lilla kavata Majken älskar äventyr på alla möjliga underlag och vilka skor passar bättre för våräventyr om inte Kavat! Som mamma uppskattar jag att Kavat värnar om miljön och att skorna kan användas i generation efter generation. Majkens första skor som användes hela förra sommaren var mina 30 år gamla Kavat. Det ÄR kvalité!

 30. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag föredrar kavat då det, enligt mig, är det absolut bästa alternativet ur såväl miljö- som kvalité och designaspekt!

 31. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag gillar kavat till mina barn för jag själv gillar fotriktiga skor som är sköna att gå i. Att skorna dessutom är miljömärkta, fina och av bra kvalitet är toppen! Lillasyster kan ärva och de sitter fortfarande bra på foten och det fräscha ut. Dubbelt bra för miljön!

 32. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Har fått låna ett par kavat till min tjej som håller på att lära sig gå. De är rejäla, snygga, gjorda med goda arbetsvillkor etc. Sjukt bra alternativ alltså! Skulle älska att få ett par alldeles sprillans nya till lillan?

 33. 1. Eu ecolabel
  2. Malmö
  3. De är så fina 🙂 Skönt med rejäla skor och inga 3 betala för 2 som går sönder efter en halv säsong.

 34. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Älskar designen. Bra läst och lätta att ta på. Tidlös design vilket är bra för miljön då de aldrig går ur tiden.

 35. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Fotriktiga, stadiga och fina skor! De bästa för min dotter som pga en tumör i fotleden använder skena/ortos vilken kräver bred sko.

 36. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag älskar Kavatskornas utseende, att de är snälla mot miljön och att de är nästintill outslitliga! Tänk att få vinna ett par somriga och sköna sandaler från Kavat till sonen..!

 37. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Helheten: Kvalitet, Miljö, Kundservice!
  Vi prioriterar alltid Kavatskor till barnen. Då vet vi att deras fötter mår bra och är rustade för alla tillfällen och alla väder. Dessutom är det fantastiskt smidigt att Kavatbutikens (Kumla) personal är så proffsig att vi aldrig behöver tveka på om det blivit rätt storlek eller om modellen verkligen sitter bra (att de kan bemöta barn på ett sätt som gör att vår 2,5-åring stolt berättat för alla som vill -och inte vill- höra att han har “handlat kälv” gör oss förstås inte mindre övertygade).

 38. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Helt nytt detta med barnskor när ettåringen nu vill ut och gå. Känns bra om tillverkning, funktion, kvalité och utseende på en sko kan lira ihop och står för en fin helhet.

 39. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Hållbarheten!!! Kvalitet, tidlös design och möjlighet att laga och underhålla gör dem oslagbart hållbara. Kavats egen Repair service är genial!

 40. 1. EU Ecolabel.
  2. Malmö.
  3. Kavatskor är ju så fina, klassiska och ser gedigna ut! Väntar första barnet nu i maj och som första skor till det lilla pyret att använda senare skulle Kavat passa utmärkt.

 41. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Här och i Tyskland har jag föredragit Kavat skor för mig och mina barn. Jag tycker småbarn ska ha en stadig sko som stödjer deras fotleder. Skon ska dessutom var angenämt att bara och de små fötter ska inte svettas. Om de också finns i strålande färger och bra material blir jag extra glad. Kavat uppfyller alla mina krav!

 42. 1. Kavatskor förknippas med miljömärkningen EU Ecolabel.
  2. I maj öppnar Kavat en ny konceptbutik i Malmö
  3. Jag föredrar Kavatskor till mina barn för den könsneutrala designen och för att kvaliteten tillåter att syskonen kan ärva av varandra. Det om något är en insats för miljön!

  MVH Fanny Strandh

 43. 1. EU Ecolabel

  2. Malmö

  3. Jag är moster till två småttingar, en på 1 1/2 år som knallat runt ett tag samt till en snart 1-åring som bäst just nu lär sig att gå. Vore fint att kunna ge dessa en bra gå-present som de kan ärva av varann!

 44. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Brukar köpa kavat till mina barn, oftast begagnade då de är slitstarka och man ibland knappt ser att de är använda. Främsta orsaken till att jag väljer kavat är att de är miljömärkta och giftfria. Sen är det ju ett plus att de både är snygga och praktiska!

 45. 1. Eu ecolabel.

  2. Malmö

  3. Jag valde kavat skor till mina två flickor på 90-talet och var nöjd, bra kvalité och fotvänliga, så nu vill jag att traditionen går vidare till mina två barnbarn.

 46. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. För att både mina och Barnens fossingar mår så bra och får gott om utrymme i Kavatskor.

 47. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Bäst med Kavatskor är den höga kvalitén på skorna och den stora hänsynen till de små fina nyfikna fötternas ergonomi. Jag själv hade kavat som liten och denna sommar ska dottern ha på sig dem. O lillasyster sen när det är dags. Det är ekonomi, miljötänk och nostalgi i hög ära!

 48. 1. EU EcoLabel
  2. Malmö
  3. Med Kavat på mina barns fötter känner jag mig trygg i att deras fötter mår bra, att de kan leka fritt, och både jag och dem tycker att de är så fina! Dessutom håller de bra och är miljövänliga, vilket båda två bidrar till en bättre framtid!

 49. Svanen märkning
  Malmö öppnas den nya affären.

  Vi i familjen svettas mycket om fötterna, så våra fötter mår bättre i naturliga material, då kan de andas. Sedan är kavatskors passform för foten perfekt. Vann jag denna tävlingen skulle min 4 åring få nya skor som sedan skulle få gå i arv till de två yngre (om hon inte sliter ut dem ?).

 50. Skrev ju fel!
  1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Bekväma, naturliga material som andas. Detta presentkort skulle investeras i ett par kor till min tre åring.

 51. 1. Eco label
  2. Malmö
  3. Gillar Kavatskor för den fina passformen och snygg tidlös design. De går i arv på grund av hög kvalitet!

 52. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Inte bara är de snygga, Kavatskor är av bra kvalitet och håller längre än många andra märken. Att de flesta modeller också har en riktigt fin passform och ger småfötterna ordentligt med bra stöd gör att jag gärna väljer en Kavatsko till mina barn. Extra älsk på att de har en stilren design och är neutrala utan massa “bling”, det gör det lätt att låta skorna användas i flera led, oavsett kön.

 53. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag är en stolt mormor till en liten pojke i Umeå. Känns så rätt att han kan få springa omkring i samma kvalitetsskor som sin mamma. Miljöaspekten spelar en stor roll.

 54. EU Ecolabel
  Malmö
  Snygga, slittåliga, klassiska och lekvänliga. Klart bästa skomärket för barn.

 55. 1, EU Ecolabel
  2, Malmö
  3, Snygga, slittåliga, klassiska och lekvänliga. Klart bästa skomärket för barn.

 56. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag älskar kavat för att de är giftfria och miljövänliga. Samt otroligt fina! Därför väljer jag om möjligheten finns Kavat till mina barns små fötter.

 57. 1) EUs ECO-label
  2) till min förtjusning ser jag att ni ska öppna i Malmö. Perfekt!
  3) min sons första skor var kavat, ett par gula i skinn som jag valde omsorgsfullt för att de var fina. Sedan upptäckte jag vilken fin kvalitet det var och nu köper vi nya kavat varje gång han behöver nya skor. Lillebror kommer att kunna ärva skorna, men inte de gula. De sparar jag som minnessak.

 58. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag har aldrig testat kavat faktiskt, men har fått upp ögonen för dem nu. Har tänkt köpa ett par till min dotter som blir ett i juni! Vad jag har hört så är det bästa skon, både kvalitet och miljömässigt men också stabila för barn som ska lära sig gå.

 59. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. För att de är snygga, annorlunda och något extra. Dessutom har de otroligt bra kvalitet som går att använda av flera barn

 60. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. För mig är mina barn och deras framtid, mode, miljö och hållbarhet hjärtefrågor. Kavatskor är den ultimata kombinationen av allt detta så att jag inte behöver göra några avkall alls!

 61. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jeg håper jeg vinner slike sko, fordi jeg setter stor pris på kvalitet når jeg skal kjøpe sko til sønnen min og mine fremtidige barn som skal arve. Jeg liker også veldig godt den klassiske tidløse stilen. Det hadde passet perfekt å vinne nå, da min sønn skal få seg sine første sko. Kavat er på toppen av vår ønskeliste!

 62. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag och min kille är tokiga i skinnskor och älskar det gedigna och hållbara i dem. Att få sätta på vårt kommande barn sina första par Kavatskor har varit en målbild länge, så därför hoppas vi på vinst!

 63. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag har gått och sneglat på ett par kavatskor ett tag nu eftersom de är precis det som skor ska vara; de är snygga, bekväma, miljötänkande, schyssta och de håller för att leva i! När/om jag får barn i framtiden skulle det kännas fint att klä dem i kavatskor av samma anledning, och med kvaliteten går det ju att ärva vidare skorna till nya småfötter med spring i när de första behöver nya.

 64. Eu ecolabel,i Malmö! Jag har ju fler barn vi fått,insett att kvalitet som går att ärvas är det bästa,och för barnens skull och deras tid på jorden måste vi tänka eko,reko och mindre konsumtion. Inte alls lätt alla gånger och nog köper vi mindre bra saker när plånboken måste få styra. Hoppas att min äldsta ska få vinna dessa!

 65. 1. EU Ecolable
  2. Malmö
  3. Genuina, giftfria, gyttjetåliga och gudomligt fina – ett självklart val till mina tre barn!

  Att Kavat även tillverkar vuxenskor hade gått mig helt förbi, gissa om jag tänker köpa mig ett par? 😉

 66. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö (äntligen!)
  3. Jag tycker att passformen och hållbarheten är oslagbar till barnfötter plus att de är de snyggaste barnskorna jag sett och att det är ett svenskt märke med miljötänk. Har även köpt mitt första par “vuxen-Kavat” nu och är supernöjd!

 67. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Kavat gör skor som är hållbara, sköna och blir finare för varje dag. Detta gillar jag och vill ge mina barn, så de med glada fötter och miner kan upptäcka världen.

  1. 1. EU eco label
   2. Malmö
   3. Äger ett par kavatskot till min son och det är verkligen en kvalitetssko. Vi har ärvt dom av några vänner och dom ser nästan oanvända ut. Sköna och mycket stabila är dom också! En fin sko som håller långe är det bästa man kan köpa till sig eller barnen.

 68. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag älskar Kavat och tvååringen också! Han är en riktig skogalning och var så stolt över de han hade i höstas. Tyvärr är de för små nu. Nu väntar vi på lillebror, som föds vilken dag som helst. Det vore kul att kunna ge min stora ett par nya favoritskor i present när han blir storebror. Han skulle bli så glad!

 69. 1. Kavat ecolabel
  2. Den öppnar i Malmö!
  3. Sonen hade Kavatskor när han just lärt sig gå, mycket bra kvalité. Själv har jag ett par Kavatstövlar som jag älskar, varma, snygga, sköna och dessutom svenska!

 70. 1. EU Eco label
  2. Malmö
  3. Kavats skor är alltid vårt förstahandsval till våra barn. Stadiga, tåliga utan att tumma på design och miljötänk. Men framförallt så enkla att få på! Med en 2,5-åring som över natten har bestämt sig för att han kan allting själv är det guld värt med skor som han själv kan sätta på.

 71. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Vi bor på ett fjäll i Norge och vädret växlar fort här. Då behövs kvalitetsskor som tål en del men också av sköna materiel som andas. När vi lever nära naturen vill vi också välja naturliga alternativ så ofta det går.

 72. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö(!!)
  3. Jag har klurat och sökt i flera veckor efter bra skor till dottern som håller på att lära sig att gå. Att få ge henne ett par som både är miljövänliga, barnvänliga och snygga vore en dröm!
  Hälsningar, Frida

 73. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Kavat-skon är en så perfekt sko att lära sig att gå ute med. I just det läget är min lilla son. Precis i läget, mellan att kräla sig fram och att ta sig fram upprest. Kavatskon är bekväm, med bra passform för den lilla foten och lätt (och framför allt snabb) att ta på för föräldern. Att den finns i många varianter och härliga kulörer gör det ju inte direkt sämre.

 74. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. När min son sen ska lära sig att gå, efter att ha lärt sig krypa och att stå.
  Då är det Kavat mitt val som nummer ett, med ett miljötänk och en design som känns helt rätt.
  Hållbara och bekväma är också en viktig del, och det går inte att hitta något som är fel.
  Tidlös design som håller år efter år, sommar som vinter, höst och till vår.
  Så jag hoppas nu vinna ett par vita fina skor, för det skulle glädja både en son och hans mor.

 75. 1) Ecolabel EU
  2) Malmö
  3)Är nybliven mormor nu och är sedan tidigare mor till fyra barn som alla burit Kavatskor i många år och årstider. Dags att introducera nästa generation i kvalitetskovärlden med miljötänk -Kavat till Lillan!

 76. EU ecolabel
  Malmö
  Jag (och min dotter!) gillar Kavat för att de gör snygga och praktiska skor med bra miljötänk! Skorna är ofta skinnfodrade vilket gör det mindre svettigt. Även bra andrahandsvärde på skorna om man vill köpa/sälja begagnat.

 77. Fråga 1: EU Ecolabel
  Fråga 2: Malmö
  Fråga 3: Vår son Oscar har precis lärt sig gå några steg utan stöd och behöver snart skor, och vad jag har läst så är Kavat de alla föräldrar rekommenderar. Han skulle dessutom vara så himla gullig i den modellen som var så himla fin!:)

 78. 1 EU Ecolabel
  2 Malmö
  3 Jag skulle så gärna vilja ge min son ett par skor som heter som min hemby Västerby, i Sidensjö.

 79. 1. EU Ecolabel
  2. I Malmö
  3. Kavatskor är underbart fina och designen går aldrig ur tid! De håller också bra vilket är en av de främsta kvalitéer man söker när man har flera barn, så det kan ärva av varandra.

 80. 1. EU ecolabel
  2. Malmö!
  3. Jag handlar nästan uteslutande secondhand till mig själv och barnen, men skor kan vara svåra att hitta där. Då är det självklara valet Kavatskor som har hög kvalitet och håller länge! Bra för miljön och vansinnigt snygga dessutom!

 81. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Gillar att märket “Kavat” påminner mig om Kajsa Kavat, den kavata flickan som hjälpte sin sjuka mormor sälja polkagrisar på marknaden!

 82. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Kavat är kanske det ända som verkligen funkar för vår treårings fötter under årets alla tolv månader. Vi bor i Etiopien där solens hetta och gatans damm sliter. Samtidigt som regnperioderna lera och bakgårdens svåra terräng för med sig utmaningar. Ett par stabila (och snygga!!) Kavat skulle säkert underlätta på hans upptäcktsfärder i jakten efter gräshoppor, sköldpaddor och små blommor.

  Dessutom får han ju få skryta lite över den snygga designen under sommarens Sverigebesök. 🙂

  Han är yngst i vår barnaskara, men har en “bonus-lillebror” som gärna ärver dem nästa år.

  Vi håller tummarna!
  Tack och hej!

 83. 1. EU-Eco label
  2. Malmö
  3. Vi väljer kavat hemma till både stor och liten framförallt på grund av den fantastiska kvalitén som gör det möjligt att vara ännu mer miljövänlig pga de håller så länge och kan ärvas.

 84. Å vilken härlig tävling!
  Mina svar är:
  1. EU ecolabel
  2. Den fjärde konceptbutiken öppnar i Malmö (Grattis Skåne)
  3. Vi har aldrig ägt ett par nyköpta Kavatskor, då vi haft turen att ärva skor. Och det säger väl ganska mycket i sig själv. Att begagnade skor från Kavat är bättre än nya skor av billigare märke. Det är så slitstarka och hållbara, vilket är toppen för vår planet och barnens framtid. Dessutom är de rackarns snygga. Älskar den gedigna stilen. Och dessa pärlor som blickar tillbaka till 40 talet är helt ljuvliga.
  Jag skulle bli så glad om vi fick vinna ett par NYA Kavat.

 85. 1: EU Ecolabel
  2: Malmö

  3: KAVAT så klart
  till liten krabat.
  Men också till “mej”,
  en äldre tjej.
  Snygga och bra…
  man blir alltid gla´
  av skor med bra kvalité.
  Hoppas nu på lyckans goda fe!

 86. 1) EU-ecolabel

  2) Malmö

  2) Av alla skäl i världen. Vi köper endast ekologiska skor till sonen, för miljöns och hans skull. Och när han kom upptäckte vi även skorna för egen räkning (att familjematcha ÄR coolt). Det faktum att deras kvalitet är otrolig är även det ett givet plus eftersom det innebär mindre slit och släng. Hellre dyrt och hållbart – det blir ofta billigare i längden. Och så är ju skorna så otroligt fina! Ett riktigt hantverk.

 87. 1.EU Ecolabel
  2.Malmö
  3. Jag älskar att inte behöva kompromissa med varken form, funktion eller barnens åsikter, att kvalitén är så bra att de kan ärva varann.För egen del riktar jag ett stort tack till er för modellen som hette Amanda när jag köpte dem som har hållt mina fötter fina,torra o varma under hela min utbildning (5 år!)som nu går mot sitt slut, i höst ska jag uppdatera!

 88. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. För mig är Kavat ett pålitligt och genuint märke. I första hand väljer jag skor från Kavat till mina barn, just för att de har en grym kvalité och sitter som gjutna på deras fötter.

 89. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Lycka är när man tar fram de små skorna i st 21 som våra två äldre döttrar haft. Nu är det dags för tredje barnet att upptäcka sandlådan, trädgården, världen, på stadiga fötter. Kavat hjälper barnet att våga sig ut på gräsmattan, sandstranden eller asfalten. Med stadiga och trygga skor blir Kavat en del av barnets upplevelser. En del av livet.

 90. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Kvalitet och design i oslagbar kombination gör Kavatskor till det jag allra helst önskar sätta på mitt hjärtas skatts fötter.

 91. 1. EU-ecolabel
  2. Malmö
  3. Förutom att de är så söta så känns det bra att barnen har skor som är hållbara på flera sätt!

 92. 1/ EU Ecolabel
  2/ Malmö
  3/ För hållbarhetens skull – hållbarhet på alla plan.

  Parentes: mina barnbarn har använt samma Kavatskor som mina barn en gång gått i.

 93. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Älskar dessa rejäla och snygga skor. Att de är miljövänliga är ett så stort plus. Har inte haft råd att köpa några till mig själv, så det vore fantastiskt att få vinna ett par.

 94. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Fantastiskt fina skor som skulle passa fantastiskt fint på min sons fötter. Älskar dessa rejäla skor som håller länge och att Kavat är ett företag som har ett vettigt hållbarhets- och miljötänk.

 95. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag tycker om Kavatskor för att kvaliteten är så pålitlig! De sitter bra på foten, är bekväma och håller bra. Snygga dessutom. Vi har nästan bara köpt begagnade Kavatskor och de har ändå varit i fint skick, så de är verkligen slitstarka.

 96. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag väljer skor från Kavat eftersom de har en miljömärkning och tillverkas med metoder som är snällare för både de som arbetar med produkterna och för naturen. Hållbara skor från ett företag som är transparent kring produktionen väljer jag!

 97. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Det är stabila och slitstarka skor som tål alla äventyr som barn upplever.

 98. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag är alldeles ny på det här med barnskor, men då mitt första barn blir 1 år i sommar börjar det bli dags att tänka på det. Skor från Kavat känns då som ett självklart val både med tanke på hur fina och tidlösa skorna är och att de framställts med hänsyn till miljön.

 99. 1 EU ecolabel
  2 Malmö
  3 Mina egna barn som numera är vuxna och har egna barn har alltid haft Kavat, så naturligtvis vill jag att barnbarnen ska gå i samma!! Speciellt 3-åringen vill jag ska få ett par sådana!!

 100. 1. EU Ecolabel

  2. Malmö

  3. Jag gillar Kavat för de är rejäla, snygga, svenska och vissa av skorna är ekologiska.

 101. 1, EU Ecolabel
  2, Malmö
  3, Kavat erbjuder förstklassig design i både gammal och modern stil som håller både just stilmässigt och materialmässigt…i årtionden. Mina första skor var från kavat och samma skor gick sonen sina första steg i. Det är något fint i det.
  Samtidigt känns det oerhört viktigt att välja skor som sitter bra på foten och har bra komfort och dämpning. Både till oss vuxna men inte minst till barnen. Därför väljer vi kavat när vi gör våra skoinköp 🙂

 102. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag väljer Kavat för att dom är slitstarka och kan användas av många barn, för att dom har så många fina modeller och färger, och för miljöns skull. Jag längtar tills jag kan köpa ett par till mig själv också:)

 103. 1. EU Ecolabel
  2. Maaalmö

  3. Min lille kille övar sig nu på att lära sig gå i ett par Kavatskor, så rejäla, stadiga och fina och dessutom ärvda.
  När han vuxit ur dem och de packas ner till framtida syskon hade jag gärna unnat honom ett par nya snygga Kavat dojor att möta nya äventyr i när han lärt sig gå ordentligt. 🙂

 104. 1. EU Eco Label
  2. Malmö
  3. Jag föredrar Kavat-skor för att de låter barns fötter få utvecklas så som naturen önskar och naturligtvis för att de tillverkas på ett schysst sätt med bra material och tankar bakom.

 105. Ecolabel
  Malmö
  För de är hållbara, slitstarka, snygga, bekväma och även om Lillebror ska få ärva Storasysters skor vill jag att hans första läragåskor, som det är dags för nu,ska vara hans alldeles egna!

 106. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Min son har kunnat ärva mina gamla Kavatskor. Det visar på kvalitet och tidlös design. Ett bra val helt enkelt.

 107. Åh, kavat!

  1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Skor, tillverkade i bra material, som kan användas många säsonger, stil som håller genom tider, kan ärvas och är en fröjd för ögat!

 108. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Min 10-månaders kommer snart behöva ett par skor och då vill jag att de ska vara fina, av bra kvalitet, miljövänliga samt bra för hennes fötter. Därför föredrar jag Kavat som uppfyller allt detta. Dessutom skulle de vara urgulliga tillsammans med knästrumpor!

 109. Fråga 1. Eu Ecolabel
  Fråga 2. Malmö
  Fråga 3. En önskan från en mamma med morgontrött barn:
  Det bodde en pojke i Flen,
  som kom till skolan, alltid sen,
  men Mobacka Kavat
  gjorde honom parat,
  så av sig själv gick hans två ben.

 110. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Först tog mina barn sina första steg ut i livet i Kavat skor, och nu är det barnbarnens tur att påbörja sin resa.

 111. 1. EU Eucolabel
  2. Malmö
  3. Jag köper Kavat för mina barns skull. Det som är bra för miljön är bra för mina barn och Kavat som är ett så hållbart märke med bra produkter går bra att ärvas vilket är bra för plånboken.
  Jag som miljömedveten föräldrarledig mamma med massor av kärlek för mina barn anser att det är viktigt.

 112. 1. EU Ecolabel

  2. Malmö

  3. Kavatskor är så väldigt fina! Det är snart dags för min dotter att få sina första skor och vad skulle bli bättre än ett par fina OCH ekologiska skor från Kavat? 🙂

 113. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Är smidiga och passar till allt: utelek, förskola och till fint! Hellre ett par kavat än flera andra skor!

 114. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Vår stora, lilla 3-åring vill ha snabba skor som man kan klättra i. Väldigt viktigt. Varje säsong blir det ett par kavat och barnet är alltid nöjd (mamman alltid nervös för klättras gör det, och högt). Kavat gör himla bra skor helt enkelt!

 115. 1.eu ecolabel
  2.malmö
  3. tycker kavats design är så fin och tidlös! sen kvaliten är ju inte att tala om. jag köper mest begagnat till min son (och kommande) mest pga miljötänk men också till stor del ekonomiskt tänkt vi har inte råd att köpa allt nytt. men visst drömmer jag ändå om att ge min son just nya skor som sen kan gå i arv till kommande lillebror! (verkar dessutoö redan som min son är skonörd med för när han får nya (hittils begagnade) stövlar eller sandaler vill han alltid dansa in dom inomhus. så roligt att se honom steppa omkring! jag hade blivit så glad för ett par fina rena oanvända skor till honom att springa omkring i!
  ♡ lycka till- till mig och alla andra tävlande

 116. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Kavat gör verkligen drömlika skor. Högsta kvalitet som sitter som en smäck på foten och så vackra – det känns som att man kastas in i en Astrid Lindgren-idyll. Min son har inte lärt sig gå än men dessa vore perfekta för honom att traska runt i när det är dags och vi kan promenera runt tillsammans.

 117. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Kavat är barnens och mitt självklara första val
  Övriga skor känns bara som ett hårt skal
  Fötterna i kavat har det bäst
  Tack vare skor med bra läst
  Klarar även med bravur vattenpuss, sol och snö
  Och dessutom värnar om vår underbara miljö

 118. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Fantastiskt fina skor som skulle bli en perfekt 1-års present till min dotter.

 119. 1. EU ecolabel
  2. Södra förstadsgatan, Malmö
  3. Barn är tillsammans med miljön en viktig del i att en framtid ska vara möjlig. Utan varandra finns ingen ljus framtid. Min brorsdotter är min solstråle i mitt liv och hon har sedan sina första steg tagit dom i ett par Kavatskor. Jag kan inte tänka mig något finare än att se henne växa ur sitt första par och ge liv till ett par nya och ge sig ut på nya äventyr samtidigt som jag vet att hon gör det och då är snäll mot den miljö vi måste värna om. Dessa skor som står för kvalité kommer även att finnas till hands om ett syskon blir aktuellt vilket ger mig hopp när det gäller hållbara produkter och en fin framtid!

 120. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Kavatskor är fina, stadiga och har hög kvalitet! Underbara helt enkelt, vilket gör dom till det självklara valet! Eftersom de också går att ärva av syskonen känns det extra bra. Denna gång saknar vi dock ett par då vi begåvats med tvillingar <3

 121. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. De ligger där och väntar på dotterns fötter att bli lite lite större, mina fina, gamla Kavat-sandaler. Nu vill jag ge henne det första paret skor som jag vet hon kommer kunna spara till sina barn och de kommer vara lika fina då.

 122. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Efter lång väntan har min dotter äntligen börjat ta sin första ansats till att börja gå, ett par lära-gå skor från kavat vore den bästa vårpresenten för hennes första stapplande steg

 123. 1. EU Ecolable
  2. Malmö (Ja! Där bor jag!)
  3. När jag var barn fick jag ett par vita sandaler som jag älskade så. Det var ett par från just Kavat. Nu har jag tre egna barn och visst vill jag kunna ge dem glädjen att få leva livet i skor från Kavat.

 124. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Slittåliga (!), vackra skor med tidlös design och miljötänk. Skor som är gjorda för att användas. Våra Kavatskor klarar sig igenom flera syskon när andra skor knappt klarar tiden innan urväxt för ett barn 🙂

 125. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. För känslan och för att de har miljömärkning och vattentäta skornutan goretex

 126. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Växande fötter behöver de bästa skorna, och för mig står kavat för kvalité. Sen är det ett extra plus att formgivningen är toppklass?, så även jag kan bära dem!

 127. 1. EU-ekolabel
  2. Malmö
  3. Jag gillar att dem har väldigt hållbara skor som kan ärvas i generationer. Och stilen är klassisk och kommer funka länge.

 128. 1. EU eco-label
  2. Malmö
  3. Älskar detta fotriktiga skomärke som håller för fler än ett barn. Vi köper både nya och begagnade KAVAT och säljer vidare de skor vår dotter använt. Den slant kavat-skor kostar mer “än andra” har vi igen i det höga 2a-handsvärdet. För att inte tala om hur BRA och SNYGGA skorna alltid är. Och eko-märkta skor sen <3

  Och skorna på bilden? Jag smäller av så fina <3

  Heja mig (eller ja, dottern då)!!

 129. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Då min sons första skor var från Kavat och jag själv levt i ett par kängor från Kavat de senaste vintrarna, känns det inte mer än rätt att min nyblivna ettåring ska få sig ett par inför sina första stapplande steg i vår. Älskar designen, komforten och slittåligheten. Samt omtanken om miljön förstås!

 130. 1 EU Eco label
  2 Malmö
  3 Våra busiga och nyfikna ettåriga tvillingar borde få upptäcka världen i ett par fantastiska Kavat skor så klart!

 131. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. För att de bryr sig om miljön, fötterna och designen. Sköna skor för både mig och barnen som lever länge med oss.

 132. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. För att de har så bra kvalité och sitter så bra på foten. Jag har köpt flera par till min dotter och hon går jätte bra i dem och tycker de är sköna. Plus att de är väldigt snygga och vi har kunnat ge bort dem till bekanta som har fått barn eller spara till småsyskonet eftersom de håller så bra.

 133. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Hållbarhet och ett fin tillverkningskedja är viktigt för mig och det står Kavat för. Vinsten skulle gå till nya skor till min systerson och sen tack vare kvalité kan hans lillebror ärva dessa. Grädde på moset!

 134. 1. Eu eco label
  2. Malmö
  3. Som förskollärare har jag sett vilken betydelse bra skor har för att barnen ska kunna röra sig. Kavat är den sko som jag väljer att köpa och som jag tipsar alla föräldrar om när de frågar om råd. Oftast är barnskor tunga vilket gör att det är svårare för barnen har lyfta på fötterna när de tex springer vilket gör att de faller pladask på gräset. Kavat sitter stadigt på foten, ger bra stöd och är lätta. Sedan att modellen är så jäkla snygg är plus i kanten.

 135. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. För deras hållbarhet och utseende. Lätta för även små barn att ta på själv.

 136. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag väljer att köpa skor från Kavat både till min dotter och mig själv. Då vet jag att jag får ett par riktigt snygga skor som håller länge men som även har tillverkats med hänsyn till miljön.

 137. EU Ecolabel
  Malmö
  Kavat känns som ett självklart val; superfin design, bra kvalité och bra passform för mina barns små fötter.

 138. Svar:
  1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Älskar kavats barnskor. Har köpt till dottern och tanken är att lillebror som nu är två månader ska ärva hennes skor framöver. Kvalitén och passformen är oslagbar och har jag turen att få barnbarn i framtiden så hoppas jag att även dem kan ärva skorna. Skorna är helt enkelt så pass tidlösa. Ja rent av vackra.

 139. 1. EU Ecolabel!
  2. I Malmö 🙂
  3. Jag skulle vilja vinna till mig själv då jag aldrig har haft möjlighet att köpa ett par egna Kavatskor och det vore roligt att få gå in våren i dem! 🙂

 140. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Mina båda söner har fått Kavat-skor av sin farmor och önskar gärna fler! Genuina, bra för miljön, sköna och superfina = glada barn och glad mamma!

 141. 1) EU Ecolabel
  2) Malmö!
  3) Vi har sparat allas första skor; mammas, mina och mina två döttrars. Alla är de Kavat. Även följande par jag har är Kavat och nu går yngsta dottern runt i de sandalerna. Det är skor som håller! Så jag köper gärna Kavat – antingen ärvs de mellan mina barn eller sparas till nästa generation (och vänners barn däremellan!)

 142. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. K.
  Klockren komfort kryddar känslan klass kring krabatens konstant knatande klövar. Kärleksfull, kreativt konstruerad, konst.
  Kalasfina kvalitetskor kan klart konstateras.
  KAVAT.

 143. Hej!
  1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Min dotters fötter har aldrig haft skor på sig ännu, då hon är 5 månader, men förhoppningsvis lever hon 90 år till och Därför är Kavat ett självklart val – Ett hållbart val !

 144. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. Jag gillar att köpa Kavat både för att de är så grymt fina och för att de är tidlösa. Kvaliteten är topp. Jag har Kavat skor som alla mina tre barn haft och de är fina ännu. Och en sak till jag gillar med Kavat är att de inte är rädda för färg. Gillar de ärtgröna eller illgula skorna. Min son älskar färg och vill gärna ha orangea/lila eller röda skor (eller egentligen vill han ha vilken färg som helst utom svart, mörkblå eller vit), och jag har upplevt att det är svårt att hitta detta till honom. Är då så glad att Kavat finns!

 145. 1. EU Ecolabel
  2. Malmö
  3. För att finare barnskor inte går att finna! Vill så gärna ha ett par skor till min snart ettåriga dotter som ger henne en bra start i livet på fötter. Att de dessutom är miljövänliga och kommer att kunna användas av framtida syskon är ett stort plus!

 146. 1. EU ecolabel
  2. Malmö
  3. Vi gillar att handla secondhand och kavatskorna har så hög kvalitet så de tål att många barn sliter på dem. Jag gillar även att de är lätta att ta på då öppningen på flera modeller är stora.